9Κ/2008 - 909 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ
-
- Μόνιμος
9Κ/2008 - 909 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ LOWER? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?
-
- Μόνιμος
Re: 9Κ/2008 - 909 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ
ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ LOWER? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?
Έλεος βρε παιδιά....έχει χιλιοαπαντηθεί αυτή η ερώτηση.ΜΑΝΩΛΗ για την ΑΤΕ,υπάρχουν ήδη 2 ανοιχτά θέματα,που αν ψάξεις λίγο θα δεις ότι είναι απίθανο(όπως γράφεις),μην σου πω καλύτερα αδύνατον να μπορέσει κάποιος με lower να διοριστεί.Τον επικουρικό τον βάλανε(κατ'εμέ πάντα) για να πάρει το ΑΣΕΠ όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις,άρα και περισσότερα παράβολα,άρα και περισσότερα φράγκα. 8)
-
- Μαθητευόμενος
original έγραψε:ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ LOWER? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?
Έλεος βρε παιδιά....έχει χιλιοαπαντηθεί αυτή η ερώτηση.ΜΑΝΩΛΗ για την ΑΤΕ,υπάρχουν ήδη 2 ανοιχτά θέματα,που αν ψάξεις λίγο θα δεις ότι είναι απίθανο(όπως γράφεις),μην σου πω καλύτερα αδύνατον να μπορέσει κάποιος με lower να διοριστεί.Τον επικουρικό τον βάλανε(κατ'εμέ πάντα) για να πάρει το ΑΣΕΠ όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις,άρα και περισσότερα παράβολα,άρα και περισσότερα φράγκα. 8)
κατσε ρε συ original, καποιοι,οπως ο Μανωλης(και γω) δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε ολα τα θεματα και καποια πραγματα δεν τα ξερουμε.ελεος!μη βαρας! δηλαδη εμεις οι κακομοιρουλιδες που εχουμε μονο lower να μην την κανουμε ε? αχ!!! ολα για τα λεφτα παιδια!!!!!
-
- Μαθητευόμενος
Goubi έγραψε:original έγραψε:ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ LOWER? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?
κατσε ρε συ original, καποιοι,οπως ο Μανωλης(και γω) δεν προλαβαινουμε να διαβασουμε ολα τα θεματα και καποια πραγματα δεν τα ξερουμε.ελεος!μη βαρας! δηλαδη εμεις οι κακομοιρουλιδες που εχουμε μονο lower να μην την κανουμε ε? αχ!!! ολα για τα λεφτα παιδια!!!!!
Καταρχάς δεν είναι κάποιος κακομοίρης που έχει Lower και πολύ τους είναι για την ΑΤΕ που οι περισσότεροι παλιοί είναι άσχετοι. Απλά παιδιά οι θέσεις είναι λίγες και όλοι που θα συμμετάσχουν με πολύ καλή γνώση θα δηλώσουν όλους του νομούς (τουλάχιστον εγώ έτσι θα κάνω), άρα είναι σχεδόν αδύνατον να μπει κάποιος με Lower.
Συμβουλή, επειδή οι θέσεις στις ΤΕ & ΠΕ είναι σχετικά λίγες και όσοι θα συμμετάσχουν εκεί έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν πολύ καλή γνώση αγγλικών σας συμβουλεύω να δηλώσετε ΔΕ αν βέβαια συγκεντρώνεται πάνω από 1000 μόρια χωρίς προϋπηρεσία. Δες τ' αποτελέσματα της 7Κ και θα καταλάβεις.
-
- Μόνιμος
Goubi,έχεις δίκιο όσον αφορά τα θέματα...!!Παιδιά,εγώ σας έγραψα το πως έχουν τα πράγματα γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς.Εννοείται μην ξαναγράψεις κάτι περί "κακομοίρης",γιατί κανένας άνθρωπος δεν είναι κακομοίρης....κακομοίρηδες είναι απο πολλές απόψεις κάποιοι <<ισχυροί>> και ταυτόχρονα ανασφαλείς.....!!Αυτό που γράφεις PETER80 για τους ΔΕ,ότι παίζει να μην έχουν εκεί advanced,δες τις καταστάσεις όσων ΔΕ συμμετείχαν στην 7Κ/2007(δηλαδή στην προηγούμενη προκήρυξη) απο το site του ΑΣΕΠ και θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο είχαν advanced,αλλά πάρα πολλοί είχαν μάλιστα proficiency!!Εννοείται πως και παιδιά που έχουν lower θα κάνουν τα χαρτιά τους,ποτέ δεν ξέρεις,απλά δεν ξέρω για σας,αλλά γνώμη μου είναι ότι τον επικουρικό τον βάλανε μόνο για τα παράβολα-φράγκα!!! 8)
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
as077 έγραψε:Αγαπητοί συναγωνιστές, μια ερώτηση από έναν πρωτάρη:
Κατα την ημερομηνια υποβολής της αίτησης 5/12/08 αναφερεται οτι κάποιος πρέπει να εχει αποδεικτικό γνώσης Η/Υ. Υπάρχει περιπτωση η αίτηση να γινει χωρις αυτο το αποδεικτικό και να κατατεθεί μετα;
Θα σε αποκλείσουν. Θεωρείται απαραίτητο προσόν που πρέπει να συνοδεύει την αίτηση. Τζάμπα θα πάνε τα 15€.
-
- Μαθητευόμενος
lenaki79 έγραψε:kalhmera tha hthela th gnwmh sas,exw 974 mnoria ws PE kai 1025 ws DE ,dusthxws den exw prouphresia sxetikh..Se poia kathgoria exw perissoteres pithanothtes?xerei kapoios panw katw pou kumainontai ta moria?
Δεν ξέρω ακριβώς. Στην προηγούμενη προκήρυξη πάντως ο τελευταίος διοριστέος είχε ΔΕ 1188 & ΠΕ 1123 μόρια. Χωρίς εντοπιότητα ή πολύτεκνος ή τρίτεκνος.
Κρίνε εσύ.
-
- Μαθητευόμενος
original έγραψε:Goubi,έχεις δίκιο όσον αφορά τα θέματα...!!Παιδιά,εγώ σας έγραψα το πως έχουν τα πράγματα γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα δυστυχώς.Εννοείται μην ξαναγράψεις κάτι περί "κακομοίρης",γιατί κανένας άνθρωπος δεν είναι κακομοίρης....κακομοίρηδες είναι απο πολλές απόψεις κάποιοι <<ισχυροί>> και ταυτόχρονα ανασφαλείς.....!!Αυτό που γράφεις PETER80 για τους ΔΕ,ότι παίζει να μην έχουν εκεί advanced,δες τις καταστάσεις όσων ΔΕ συμμετείχαν στην 7Κ/2007(δηλαδή στην προηγούμενη προκήρυξη) απο το site του ΑΣΕΠ και θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο είχαν advanced,αλλά πάρα πολλοί είχαν μάλιστα proficiency!!Εννοείται πως και παιδιά που έχουν lower θα κάνουν τα χαρτιά τους,ποτέ δεν ξέρεις,απλά δεν ξέρω για σας,αλλά γνώμη μου είναι ότι τον επικουρικό τον βάλανε μόνο για τα παράβολα-φράγκα!!! 8)
ενταξη,κακομοιρουλιδες με την καλη εννοια. καταλαβες τωρα πως το λεω ελπιζω. γιατι κ εγω μονο lower εχω και μια προυπηρεσια 2 χρονια αλλα οχι σε τραπεζα!!!ηλπιζα να την κανω την προκηρυξη αλλα μαλλον θα πανε τζαμπα τα λεφτακια μου. τεσπα. καλη επιτυχια σε οσους παρουν μερος και σας ευχαριστω.thanks και σε σενα PETER :D
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες