Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι το οποιο απασχολει πιστευω πολλους.
Εχω πτυχιο πληροφορικης απο Ηνωμ.Βασιλειο απο το 1999 ως BSc In Software Engineering και περυσι ο ΔΟΑΤΑΠ μου εβγαλε (επιτελους), πραξη ισοτιμιας ως προς τα ελληνικα ΤΕΙ και οτι για να γινει αντιστοιχο με ΤΕΙ Πληροφορικης πρεπει να δωσω καποια μαθηματα στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ (τμημα πληροφορικης)
Εγω μπορω να δωσω σε καποιον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ, μονο με την πραξη ισοτιμιας και οχι ακομα αντιστοιχιας(?) εφοσον σε ολα τα ΦΕΚ λενε τα εξης παρακατω:
"•
Για τίτλους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης απαιτείται μόνον:
Πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Ι.Τ.Ε. αντίστοιχα, για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτού με τη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας ή ισοτιμίας και αντιστοιχίας καθώς και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτών με τη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων,......."
καθως και
"Σημείωση (σχετ. βαθμολογική αντιστοιχία)
Στις περιπτώσεις που δεν υφίσταται στους αλλοδαπούς τίτλους αντιστοιχία βαθμολογικής ή αξιολογικής κλίμακας με τη βαθμολογική ή αξιολογική κλίμακα τίτλων της ημεδαπής ο σχετικός τίτλος χαρακτηρίζεται ως αδι−
αβάθμητος (ν. 3328/2005 άρθρο 8). Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος προκειμένου να μην απορριφθεί στην θέση του εντύπου της αίτησης που αφορά στο βαθμό τίτλου σπουδών συμπληρώνει το ελάχιστο της βαθμολο−
γικής κλίμακας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ημεδαπής, δηλ. «5»."
Απο τα παραπανω τι συμπεραινετε εσεις, διοτι στον ΑΣΕΠ που ρωτησα μου ειπαν οτι πρεπει να εχω και αντιστοιχια.
ΥΣ: Σε παλιοτερο διαγωνισμο του ΟΛΠ που παλι συμμετειχα ως ΤΕ Πληροφορικης (παλι με την πραξη ιστοιμιας του ΔΟΑΤΑΠ, δεν με απερριψαν λογω μη αντιστοιχιας αλλα λογω ελλειψης εμπειριας (αλλο αυτο).
Αυτο τι σημαινει οτι στον ΑΣΕΠ παιζει ρολο και στον ΟΛΠ δεν παιζει η πραξη αντιστοιχιας?
Σας παρακαλω, οπως απαντησετε οποιος γνωριζει κατι επι του θεματος για να προλαβω να συμμετεχω σε διαγωνισμους
Ευχαριστω παρα πολυ εεκ των προτερων.
Συμμετοχη στον ΑΣΕΠ με πραξη ισοτιμιας και οχι αντιστοιχιας
-
- Μαθητευόμενος
-
- Μαθητευόμενος
γιατι δεν κανεις υπομονη ? δεν σε συμφερει να συμμετεχεις με την βαση !!! πολυ λιγα μορια θα εχεις ετσι.....
εγω δεν ειχα ΚΑΘΟΛΟΥ αντιστοιχια γιατι πολυ απλα εκεινη την εποχη δεν βαζαν βαθμους....αλλα το δεχονται στις προκηρυξεις του ΑΣΕΠ μονο με την ισοτιμια. Φυσικα απεκτησα δευτερο τιτλο ωστε να εχω βαθμο.
εγω δεν ειχα ΚΑΘΟΛΟΥ αντιστοιχια γιατι πολυ απλα εκεινη την εποχη δεν βαζαν βαθμους....αλλα το δεχονται στις προκηρυξεις του ΑΣΕΠ μονο με την ισοτιμια. Φυσικα απεκτησα δευτερο τιτλο ωστε να εχω βαθμο.
Επιστροφή σε “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες