Διπλωματική ΕΑΠ και Φοιτητική Άδεια. Δικαιούμαστε?

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
tyra
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 32
Εγγραφή: Παρ Μαρ 16, 2018 8:44 am

Διπλωματική ΕΑΠ και Φοιτητική Άδεια. Δικαιούμαστε?

Δημοσίευσηαπό tyra » Δευ Δεκ 17, 2018 11:26 am

Γνωρίζει κάποιος αν για την εκπόνηση και παράδοση της διπλωματικής εργασίας στα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΕΑΠ δικαιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι κάποιες ημέρες άδειας και πόσες είναι αυτές? Μέχρι τώρα στις λοιπές Θ.Ε. και στην εκπόνηση των επιμέρους εργασιών βγάζαμε για κάθε μια αντίστοιχη βεβαίωση παράδοσης και δικαιολογούσαμε μια ημέρα. Με την τελική διπλωματική όμως, που από μόνη της είναι ολόκληρη Θ.Ε. τι ισχύει? Βάσει ποιου νόμου μπορώ να την ζητήσω την φοιτητική άδεια και με ποια δικαιολογητικά? Από το ΕΑΠ δεν γνώριζαν τι ισχύει για το δημόσιο και μου απάντησαν αόριστα οτι είναι στην ευχέρεια του εργοδότη το τι και αν θα δώσει, πράγμα που δεν με κάλυψε ιδιαίτερα. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία?

katpant81
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: Παρ Σεπ 14, 2018 2:46 pm

Re: Διπλωματική ΕΑΠ και Φοιτητική Άδεια. Δικαιούμαστε?

Δημοσίευσηαπό katpant81 » Τρί Φεβ 19, 2019 3:56 pm

tyra έγραψε:Γνωρίζει κάποιος αν για την εκπόνηση και παράδοση της διπλωματικής εργασίας στα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΕΑΠ δικαιούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι κάποιες ημέρες άδειας και πόσες είναι αυτές? Μέχρι τώρα στις λοιπές Θ.Ε. και στην εκπόνηση των επιμέρους εργασιών βγάζαμε για κάθε μια αντίστοιχη βεβαίωση παράδοσης και δικαιολογούσαμε μια ημέρα. Με την τελική διπλωματική όμως, που από μόνη της είναι ολόκληρη Θ.Ε. τι ισχύει? Βάσει ποιου νόμου μπορώ να την ζητήσω την φοιτητική άδεια και με ποια δικαιολογητικά? Από το ΕΑΠ δεν γνώριζαν τι ισχύει για το δημόσιο και μου απάντησαν αόριστα οτι είναι στην ευχέρεια του εργοδότη το τι και αν θα δώσει, πράγμα που δεν με κάλυψε ιδιαίτερα. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία?


Η παραδοση της διπλωματικής, δηλαδή η παρουσίαση της ενωπιον της επιτροπής που θα την αξιολογήγσει είναι σαν μια οποιαδήποτε εξεταστική διαδικασία άλλου μαθήματος αφού και η διπλωματική εργασια ειναι θεματική ενότητα όπως και τα λοιπά μαθήματα. Επομένως θα πάρεις ότι δικαιούσαι και για υπόλοιπα μαθήματα.


Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες