Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010
-
marionik
- Προϊστάμενος

στο γνωστο κακοπληρωμενο νπδδ καθως και με εναν φιλο μου που δουλευει σε νομαρχια περιμενουνε πως και πως το ενιαιο μισθολογιο..οι παλιοι υπαλληλοι..ειναι λεει απο τους πλεον κακοπληρωμενους οποτε να εξισωθουν καπως οι μισθοι...
θα ηθελα να σας ρωτησω..συμφερει καποιον να διοριστει σε μια κακοπληρωμενη υπηρεσια τωρα??σε αυτη την περιπτωση, που διοριζετε τωρα, αν εφαρμοστει το ενιαιο χαμενος ή κερδισμενος ειναι???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
θα ηθελα να σας ρωτησω..συμφερει καποιον να διοριστει σε μια κακοπληρωμενη υπηρεσια τωρα??σε αυτη την περιπτωση, που διοριζετε τωρα, αν εφαρμοστει το ενιαιο χαμενος ή κερδισμενος ειναι???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
-
Panopticon
- Μόνιμος

marionik έγραψε:στο γνωστο κακοπληρωμενο νπδδ καθως και με εναν φιλο μου που δουλευει σε νομαρχια περιμενουνε πως και πως το ενιαιο μισθολογιο..οι παλιοι υπαλληλοι..ειναι λεει απο τους πλεον κακοπληρωμενους οποτε να εξισωθουν καπως οι μισθοι...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Μα δεν πρόκειται να ανεβάσουν τους κακοπληρωμένους. Απλά όλοι οι νέοι θα γίνουν και αυτοί εξίσου κακοπληρωμένοι σε όλες τις υπηρεσίες...
-
UZESCO
- Προϊστάμενος

[quote="vagehosa"]Μολις μίλησα με ΑΔΕΔΥ, με τον κ. Ηλιόπουλό, ο οποίος ήταν φανερά ενοχλημένος λέγοντας ότι ποτέ δε συζήτησαν και ούτε θα πάνε να μιλήσουν για τέτοιο έκτρωμα, "για τι πράγμα να πάω να συζητήσω, για το πόσα θα παίρνουν οι νεοδιοριζόμενοι από 2010, είναι σοβαρά πράγματα αυτά? αυτά είναι δημοσιογραφικές πληροφορίες και μόνο, και με μας κουβέντα δεν έχει γίνει ποτέ και αν γίνει θα είναι για αύξηση των μισθών όλων, δεν υπάρχουν παλιοί και νεοδιόριστοι, αυτά είναι ιδέες κάποιων και βλακωδώς λέγονται παρά έξω""
[quote="vagehosa"]Όσο το μελετάω, τόσο ουτοπικό μου φαίνεται να το τολμήσουν κάτι που επι τόσα χρόνια ανέβαλαν , και μάλιστα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα το συζητήσουν με την ΑΔΕΔΥ και μάλιστα μέσα σε 2-3 μήνες, μέχρι την κατάθεση του προϋπολογισμού....Εδώ το θέμα τόσα χρόνια έπαιρνε αναβολή στην αναβολή λόγω της χαώδους διαφοράς με την ΑΔΕΔΥ...απλά αν το κάνουν θα το επιβάλουν με νόμο, βλακωδώς βέβαια, γιατί δε θέλεις καν δικηγόρο για να δικαιωθείς. Το θέμα είναι όλοι μαζί να συνταχθούμε και να ετοιμάσουμε το έδαφος ώστε σε περίπτωση που περάσει να αντιδράσουμε και να το προσβάλουμε δικαστικώς , και όχι μετά να ψαχνόμαστε για το "τι κάνουμε τώρα", "ποιον δικηγόρο έπιασες εσύ?" κ.λ.π.
Και δεύτερον, να τολμήσουμε όλοι και όχι να μας πιάσει πάλι ο ωχαδερφισμός του στυλ "έλα μωρε, τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ" κ.λ.π. Εμείς λίγα θα κάνουμε, η δικαιοσύνη θα τους ρεζιλέψει, επειδή δηλαδή βρέθηκαν 2-3 άσχετοι , ζωντόβολα, που φάγανε φάγανε φάγανε και τώρα θέλουν να μας πουν ότι θα βρουν και λύση στο οικονομικό και θα μας σώσουνε κιόλας, εμεις θα κάτσουμε να τους χαιδεύουμε τα αυτιά? Θα τους ...μην πω τώρα, α ρε και να ήμιουνα στη θέση τους και αυτοί στη δική μου , για μια μέρα μόνο,τώρα αυτή τη στιγμή...θα τους έκανα IQ τέστ και όσοι το πέρναγαν θα τους έδινα μισθό πάνω από 5000, στους υπόλοιπους κάτω από 500 γιατί είναι ζωά, να δω πως θα τους φαινότανε και σε αυτούς τέτοια διάκριση. Εννοείται ότι θα κάναμε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων...Και αν ποτέ κανένας το πέρναγε εκ των υστέρων το τεστ, πάλι 500 θα έπαιρνε, γιατί το πέρασε μετά την 1-7-2009.
[quote="Panopticon"]Αυτο το προβλημα θα το αντιμετωπισουμε ολοι οσοι διοριστουμε καπου φοβαμαι... :roll:[/quote][/quote][/quote]
ΦΙΛΕ VAGEHOSA, Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!
ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ''ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ'' ΣΟΥ! :)
[quote="vagehosa"]Όσο το μελετάω, τόσο ουτοπικό μου φαίνεται να το τολμήσουν κάτι που επι τόσα χρόνια ανέβαλαν , και μάλιστα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα το συζητήσουν με την ΑΔΕΔΥ και μάλιστα μέσα σε 2-3 μήνες, μέχρι την κατάθεση του προϋπολογισμού....Εδώ το θέμα τόσα χρόνια έπαιρνε αναβολή στην αναβολή λόγω της χαώδους διαφοράς με την ΑΔΕΔΥ...απλά αν το κάνουν θα το επιβάλουν με νόμο, βλακωδώς βέβαια, γιατί δε θέλεις καν δικηγόρο για να δικαιωθείς. Το θέμα είναι όλοι μαζί να συνταχθούμε και να ετοιμάσουμε το έδαφος ώστε σε περίπτωση που περάσει να αντιδράσουμε και να το προσβάλουμε δικαστικώς , και όχι μετά να ψαχνόμαστε για το "τι κάνουμε τώρα", "ποιον δικηγόρο έπιασες εσύ?" κ.λ.π.
Και δεύτερον, να τολμήσουμε όλοι και όχι να μας πιάσει πάλι ο ωχαδερφισμός του στυλ "έλα μωρε, τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ" κ.λ.π. Εμείς λίγα θα κάνουμε, η δικαιοσύνη θα τους ρεζιλέψει, επειδή δηλαδή βρέθηκαν 2-3 άσχετοι , ζωντόβολα, που φάγανε φάγανε φάγανε και τώρα θέλουν να μας πουν ότι θα βρουν και λύση στο οικονομικό και θα μας σώσουνε κιόλας, εμεις θα κάτσουμε να τους χαιδεύουμε τα αυτιά? Θα τους ...μην πω τώρα, α ρε και να ήμιουνα στη θέση τους και αυτοί στη δική μου , για μια μέρα μόνο,τώρα αυτή τη στιγμή...θα τους έκανα IQ τέστ και όσοι το πέρναγαν θα τους έδινα μισθό πάνω από 5000, στους υπόλοιπους κάτω από 500 γιατί είναι ζωά, να δω πως θα τους φαινότανε και σε αυτούς τέτοια διάκριση. Εννοείται ότι θα κάναμε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων...Και αν ποτέ κανένας το πέρναγε εκ των υστέρων το τεστ, πάλι 500 θα έπαιρνε, γιατί το πέρασε μετά την 1-7-2009.
[quote="Panopticon"]Αυτο το προβλημα θα το αντιμετωπισουμε ολοι οσοι διοριστουμε καπου φοβαμαι... :roll:[/quote][/quote][/quote]
ΦΙΛΕ VAGEHOSA, Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!
ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ''ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ'' ΣΟΥ! :)
-
minus
- Δόκιμος

Εμενα ομως μου φαινεται λιγο πονηρη η σταση του κ.Ηλιοπουλου.
Κι εγω πιστευω οτι οι δημοσιογραφοι δεν τα βγαζουν απο το μυαλο τους.
Καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει.
Λιγο στρουθοκαμηλικη δεν ειναι αυτη η σταση?
Ναι, σιγουρα τι να πας να συζητησεις, αλλα απο την αλλη μας σε βολευει κυριε Ηλιοπουλε να ληφθουν αποφασεις ερημην σας, αφου δεν καταδεχεστε να συζητησετε καθολου το θεμα?
Δεν ξερω, μακαρι να ειμαι λαθος...
Κι εγω πιστευω οτι οι δημοσιογραφοι δεν τα βγαζουν απο το μυαλο τους.
Καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει.
Λιγο στρουθοκαμηλικη δεν ειναι αυτη η σταση?
Ναι, σιγουρα τι να πας να συζητησεις, αλλα απο την αλλη μας σε βολευει κυριε Ηλιοπουλε να ληφθουν αποφασεις ερημην σας, αφου δεν καταδεχεστε να συζητησετε καθολου το θεμα?
Δεν ξερω, μακαρι να ειμαι λαθος...
-
soyliotissa
- Μαθητευόμενος

-
MagikoZari
- Δόκιμος

-
ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ
- Μόνιμος

-
nameless
- Προϊστάμενος

MagikoZari έγραψε:κολλημένοι με το δημόσιο!!!
καταντίσαμε να θέλουμε κάτι μίζερο λόγω της ακόμα μεγαλύτερης μιζέριας του ιδιωτικού τομέα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ... ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90 ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ... ΕΝ ΕΤΕΙ 2009 ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
Υ.Γ. ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΕΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ...
-
euripani
- Δόκιμος

nameless έγραψε:MagikoZari έγραψε:κολλημένοι με το δημόσιο!!!
καταντίσαμε να θέλουμε κάτι μίζερο λόγω της ακόμα μεγαλύτερης μιζέριας του ιδιωτικού τομέα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ... ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90 ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ... ΕΝ ΕΤΕΙ 2009 ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
Υ.Γ. ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΕΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
ioannisp
- Μαθητευόμενος

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ) ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΟ ΕΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΔΗΜΠΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ. ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.
-
marionik
- Προϊστάμενος

παντως οι κακοπληρωμενοι ηδη δημοσιοι υπαλληλοι το περιμενουν πως και πως το ενιαιο..αν και δεν θα τους πιανει..και δεν θα ειναι και για καλο γι ατους καινουργιους..
βασικα τωρα που σκεφτομαι..μηπως με το ενιαιο και καλα γι ατους καινουργιους απωτερος στοχος και σκοπος ειναι να δικαιολογησουν τις περικοπες στα επιδοματα των παλιων????και το λενε γι ατους καινουργιους γιατι και αυτοι κομμενα θα τα παρουν???
βασικα τωρα που σκεφτομαι..μηπως με το ενιαιο και καλα γι ατους καινουργιους απωτερος στοχος και σκοπος ειναι να δικαιολογησουν τις περικοπες στα επιδοματα των παλιων????και το λενε γι ατους καινουργιους γιατι και αυτοι κομμενα θα τα παρουν???
-
UZESCO
- Προϊστάμενος

[quote="marionik"]παντως οι κακοπληρωμενοι ηδη δημοσιοι υπαλληλοι το περιμενουν πως και πως το ενιαιο..αν και δεν θα τους πιανει..και δεν θα ειναι και για καλο γι ατους καινουργιους..
βασικα τωρα που σκεφτομαι..μηπως με το ενιαιο και καλα γι ατους καινουργιους απωτερος στοχος και σκοπος ειναι να δικαιολογησουν τις περικοπες στα επιδοματα των παλιων????και το λενε γι ατους καινουργιους γιατι και αυτοι κομμενα θα τα παρουν???[/quote]
ΣΩΣΤΑ MARIONIK. ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ''ΕΞΙΣΩΣΗ''... Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ NAMELESS. ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ, ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΑΣ...
βασικα τωρα που σκεφτομαι..μηπως με το ενιαιο και καλα γι ατους καινουργιους απωτερος στοχος και σκοπος ειναι να δικαιολογησουν τις περικοπες στα επιδοματα των παλιων????και το λενε γι ατους καινουργιους γιατι και αυτοι κομμενα θα τα παρουν???[/quote]
ΣΩΣΤΑ MARIONIK. ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ''ΕΞΙΣΩΣΗ''... Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ NAMELESS. ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ, ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΜΑΣ...
-
nameless
- Προϊστάμενος

marionik έγραψε:παντως οι κακοπληρωμενοι ηδη δημοσιοι υπαλληλοι το περιμενουν πως και πως το ενιαιο..αν και δεν θα τους πιανει..και δεν θα ειναι και για καλο γι ατους καινουργιους..
ΣΥΜΦΩΝΩ
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΛΙΟΥΣ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ...
Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες