marionik έγραψε:skouk έγραψε:Σαφώς και πρέπει να προχωρήσει το ενιαίο μισθολόγιο. Βλέπουν πολλούς που προπαγανδίζουν ασύστολα εδώ μέσα και το έχουν καταντήσει κομματικό φόρουμ (fotonio για ποιον χτυπάει η καμπάνα; )
Δεν κατάλαβα δηλαδή, θέλετε να μείνει η υπάρχουσα κατάσταση; Που κανείς δεν ξέρει τι παίρνει ο άλλος; Η κατάσταση των 15000 ταχυτήτων; Μήπως να ψηφίσουμε και το κόμμα που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση; Που διόρισε στο δημόσιο βοσκούς με μόνο προσόν την εγγραφή σε κλαδική του Πασόκ; Που αυτοί οι άνθρωποι τώρα παίρνουν λεφτά που ένα παιδί με τρελά πτυχία ούτε καν φαντάζεται; Ξεκολλήστε με τα κόμματα.
Η πρόκληση είναι το μισθολόγιο να είναι πραγματικά ενιαίο, δίκαιο και να μη ρίχνει τους νεοπροσληφθέντες. Δε με ενδιαφέρει να θιγούν οι παλιότεροι καθόλου. Και για αυτο πρέπει να αγωνιστούμε. Αλλά η σημερινή κατάσταση δεν πρέπει να παραμείνει.
Είμαι μηχανικός και δε με ενδιαφέρει να χάσουμε τα επιδόματα αρκεί να υπάρχει ένα μισθολόγιο καθαρό για όλους και δίκαιο.
to eniaio dikaio misthologio oloi to theloume..edo poloi ekfrazoun gnomi gia tin kivernisi kai ego mesa se aytous giati an diavaseis tis eksagelies tous mono ayto den tha kanoun..
min arpazese oti mialme komatika..ego den milao etsi..an erthei to pasok kai kanei tis idies eksagelies kai den milisei gia ENIAOO KAI DIKAIO KOINO GIA PALIOUS KAI NEOUS MISTHOLOGIO to idio kraksimo tha fane..
mipos milas esi komatika kai nomizeis oti oloi apo mia tetoia vasi ksekinane na milane??telospadon apopseis alazoume gia ayto to thema..o kathenas krisi exei..
Όταν λέει ρίξτε μαύρο στη ΝΔ, δε μιλάει κομματικά; Πλάκα μου κάνεις; Και μάλιστα σε πολλά posts, όχι σε ένα και δυο. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε χαζοί.
Δηλαδή εσύ αν έρθει κάποιος άλλος και δεν κάνει τίποτα σε αυτό τον τομέα θα είσαι ευχαριστημένος; Να τελματώσει αυτό το μπάχαλο άλλα 30 χρόνια;
Πρέπει να ανοίξει αυτό το θέμα του ενιαίου μισθολογίου κατα τη γνώμη μου. Και αν ανοίξει, είμαι σίγουρος ότι μακροπρόθεσμα θα γίνει δικαιότερο. Αλλά πρέπει να μπουν οι αρχές. Με τη λογική ότι δεν το ανοίγω το θέμα γιατί λογαριάζω το πολιτικό κόστος δεν πάμε μπροστά.