Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
skouk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό skouk » Δευ Ιουν 01, 2009 1:24 pm

marionik έγραψε:
skouk έγραψε:Σαφώς και πρέπει να προχωρήσει το ενιαίο μισθολόγιο. Βλέπουν πολλούς που προπαγανδίζουν ασύστολα εδώ μέσα και το έχουν καταντήσει κομματικό φόρουμ (fotonio για ποιον χτυπάει η καμπάνα; )

Δεν κατάλαβα δηλαδή, θέλετε να μείνει η υπάρχουσα κατάσταση; Που κανείς δεν ξέρει τι παίρνει ο άλλος; Η κατάσταση των 15000 ταχυτήτων; Μήπως να ψηφίσουμε και το κόμμα που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση; Που διόρισε στο δημόσιο βοσκούς με μόνο προσόν την εγγραφή σε κλαδική του Πασόκ; Που αυτοί οι άνθρωποι τώρα παίρνουν λεφτά που ένα παιδί με τρελά πτυχία ούτε καν φαντάζεται; Ξεκολλήστε με τα κόμματα.

Η πρόκληση είναι το μισθολόγιο να είναι πραγματικά ενιαίο, δίκαιο και να μη ρίχνει τους νεοπροσληφθέντες. Δε με ενδιαφέρει να θιγούν οι παλιότεροι καθόλου. Και για αυτο πρέπει να αγωνιστούμε. Αλλά η σημερινή κατάσταση δεν πρέπει να παραμείνει.

Είμαι μηχανικός και δε με ενδιαφέρει να χάσουμε τα επιδόματα αρκεί να υπάρχει ένα μισθολόγιο καθαρό για όλους και δίκαιο.

to eniaio dikaio misthologio oloi to theloume..edo poloi ekfrazoun gnomi gia tin kivernisi kai ego mesa se aytous giati an diavaseis tis eksagelies tous mono ayto den tha kanoun..

min arpazese oti mialme komatika..ego den milao etsi..an erthei to pasok kai kanei tis idies eksagelies kai den milisei gia ENIAOO KAI DIKAIO KOINO GIA PALIOUS KAI NEOUS MISTHOLOGIO to idio kraksimo tha fane..

mipos milas esi komatika kai nomizeis oti oloi apo mia tetoia vasi ksekinane na milane??telospadon apopseis alazoume gia ayto to thema..o kathenas krisi exei..

Όταν λέει ρίξτε μαύρο στη ΝΔ, δε μιλάει κομματικά; Πλάκα μου κάνεις; Και μάλιστα σε πολλά posts, όχι σε ένα και δυο. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, δεν είμαστε χαζοί.

Δηλαδή εσύ αν έρθει κάποιος άλλος και δεν κάνει τίποτα σε αυτό τον τομέα θα είσαι ευχαριστημένος; Να τελματώσει αυτό το μπάχαλο άλλα 30 χρόνια;

Πρέπει να ανοίξει αυτό το θέμα του ενιαίου μισθολογίου κατα τη γνώμη μου. Και αν ανοίξει, είμαι σίγουρος ότι μακροπρόθεσμα θα γίνει δικαιότερο. Αλλά πρέπει να μπουν οι αρχές. Με τη λογική ότι δεν το ανοίγω το θέμα γιατί λογαριάζω το πολιτικό κόστος δεν πάμε μπροστά.

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Δευ Ιουν 01, 2009 1:38 pm

Λοιπόν απαντώ,

Με κατηγόρησαν ότι είμαι κομματικός υπονοούν ότι μπήκα με μέσο επι πασοκ κτλ κτλ.

Είμαι πτυχιούχος κάτοχος μάστερ. Μπήκα με ΑΣΕΠ. Το ενιαίο μισθολόγιο δεν με αφορά άμμεσα. Αλλά εμέσως με αφορά όπως θα έπρεπε όλους.

Αν και μηχανικοί δεν είστε πρακτικοί άνθρωποι. Ακουω κάποια πράγματα για το ενιαίο μισθολόγιο τα οποία είναι σωστά. Αλλά δυστυχώς η κυβερνηση θέλει να κάνει ενιαίο μισθολόγιο μόνο για τους νέους όπως είπε πολύ σωστά και ο Panopticon. Αρα αυτό που πρέπει να αποφευχθεί είναι αυτό.

Αν συμφωνείτε οι νέοι να παίρνουν τα μισά από τους εν ενεργεία πάω πάσο.
Στο κάτω κάτω αν θέλει κάποιος να παίρνει λιγότερα χρήματα μόνο και μόνο για να μη θιχτεί μια κυβερνηση αυτό είναι πρόβλημα σας και πρέπει να το λύσετε μόνοι σας.

Πάντως η κοινή λογική μου λέει πως ανεξάρτητα αν είναι πάνω το Πασοκ η νδ, το κκε, ο συριζα εγώ θα ήμουν κατά μιας τέτοιας απόφασης.
Θα ήμουν υπερ ενός νέου μισθολογίου δίκαιου σε βάθος χρόνου και για όλους.

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Δευ Ιουν 01, 2009 1:42 pm

Μα η ΝΔ θα ανοιξει το θεμα για να στρεβλωσει την ηδη στρεβλη κατασταση εις βαρος των νεων! Δηλαδη στις πολλες μισθολογικες ταχυτητες θα προσθεσει μια κατωτατη για τους νεους. Αμα εσυ το βλεπεις δικαιο παω πασο. Απο τα γραφομενα σου ομως μαλλον κομματικα το βλεπεις... Φυσικα και θελει μαυρο η κυβερνηση στο θεμα αυτο. Αν το ΠΑΣΟΚ κανει το ιδιο μαυρο και σε αυτο εννοειται. Για την ωρα η κυβερνηση ομως εχει κανει την εξαγγελια, η ΝΔ κυβερνα οποτε και αυτη θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια τι να κανουμε. Προσωπικα δεν εχω ψηφισει ποτε ΠΑΣΟΚ και ουτε θα το σκεφτομουν σαν επιλογη, αλλα αν η ΝΔ επιμεινει στο σχεδιο της, επειδη ειμαι διοριστεος θα κοιταξω το συμφερον μου φυσικα. Τα ιδια μου λενε και φιλοι που αναμενουν διορισμο. Αυτα λοιπον να σκεφτει η ΝΔ (και το καθε κομμα).

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Δευ Ιουν 01, 2009 1:46 pm

Panopticon έγραψε:Μα η ΝΔ θα ανοιξει το θεμα για να στρεβλωσει την ηδη στρεβλη κατασταση εις βαρος των νεων! Δηλαδη στις πολλες μισθολογικες ταχυτητες θα προσθεσει μια κατωτατη για τους νεους. Αμα εσυ το βλεπεις δικαιο παω πασο. Απο τα γραφομενα σου ομως μαλλον κομματικα το βλεπεις... Φυσικα και θελει μαυρο η κυβερνηση στο θεμα αυτο. Αν το ΠΑΣΟΚ κανει το ιδιο μαυρο και σε αυτο εννοειται. Για την ωρα η κυβερνηση ομως εχει κανει την εξαγγελια, η ΝΔ κυβερνα οποτε και αυτη θα εισπραξει τη δυσαρεσκεια τι να κανουμε. Προσωπικα δεν εχω ψηφισει ποτε ΠΑΣΟΚ και ουτε θα το σκεφτομουν σαν επιλογη, αλλα αν η ΝΔ επιμεινει στο σχεδιο της, επειδη ειμαι διοριστεος θα κοιταξω το συμφερον μου φυσικα. Τα ιδια μου λενε και φιλοι που αναμενουν διορισμο. Αυτα λοιπον να σκεφτει η ΝΔ (και το καθε κομμα).

αναφερομαι στον φιλο/η skouk...

spyros1000
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό spyros1000 » Δευ Ιουν 01, 2009 2:48 pm

foo έγραψε:
spyros1000 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΤΕΛΗ 2009 ΠΧ???
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

ΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-2,5 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ?

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΕΤΣΙ???????

katarxin na to dume kai praktika olo afto
mia apo tis pio diadedomenes amoives sto dimosio einai oi iperories pu akugontai isos ligo asteies alla einai aparaitities giati xoris aftes o vasikos misthos einai 7,8 katostarika
psifizontai omos kathe xrono
iparxei ipurgos pu tha pei egrino iperories mono gia tus palius ergazomenus????de nomizo.....me afti ti logiki de tha mu kane entiposi an se liga xronia telika evnooimenoi einai oi neoi ergazomenoi kai oi palioi sinexeia xanun epidomata

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.....

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Δευ Ιουν 01, 2009 3:52 pm

Τα πράγματα είναι απλά.

Οταν πιάσουν φωτιά τα μπατζάκια σου το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να την σβήσεις. Ετσι δεν είναι? Δεν κάθεσαι εκείνη την ώρα θεωρίες αποφυγής της φωτιάς. Αφού σιγουρέψεις πως δεν προκειται να καείς έπειτα μπορείς να αναπτύξεις θεωρίες για το πως θα αποφύγεις την φωτιά την επόμενη φορά.

Το πιάσατε το νόημα πιστευω. Ας μην περάσει τώρα αυτό το μέτρο του νέου μισθολογίου (έτσι όπως πάνε να το περάσουν) και μετά ας συζητήσουμε ένα νέο μισθολόγιο.
5 χρόνια η ΝΔ δεν έκανε τίποτα για νέο μισθολογιο (ούτε κάν δεν ξεκίνησε τον διάλογο) και ξαφνικά την έπιασε κάψε να το λύσει εν μέσω κρίσης και σε 3 μήνες.

Για τους χρήστες του φόρουμ που διαφωνούν προφανώς για (ΝΔ)κομματικούς λόγους αντί να λένε εμένα κομματικο ας πάνε στα κονέ τους βουλευτές κτλ να διαμαρτυρηθούν για να αποσύρει τέτοιες σκέψεις για νέο μισθολόγιο. Και βεβαια εγώ θα τους πω μπράβο.
Αν είναι υπερ τετοιου μισθολογίου (όχι γενικώς κουβεντες αλλά επί του συγκεκριμένου όπως έχει διαρευσει η κυβερνηση μέσω του τύπου) ας το πουν στα ίσια. Αλλωστε όλοι κρινόμαστε.

minus
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό minus » Δευ Ιουν 01, 2009 9:09 pm

Γιατι λετε οτι αφορα μονο νεους υπαλληλους;

Οι παλιοι που θελουν να παρουν μεταταξη, τωρα ή στο μελλον, τι θα γινει με αυτους;
Διοτι ως γνωστον μεταταξη=απολυση&ταυτοχρονη προσληψη...

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Δευ Ιουν 01, 2009 9:12 pm

fotonio1971 έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά.

Οταν πιάσουν φωτιά τα μπατζάκια σου το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να την σβήσεις. Ετσι δεν είναι? Δεν κάθεσαι εκείνη την ώρα θεωρίες αποφυγής της φωτιάς. Αφού σιγουρέψεις πως δεν προκειται να καείς έπειτα μπορείς να αναπτύξεις θεωρίες για το πως θα αποφύγεις την φωτιά την επόμενη φορά.

Το πιάσατε το νόημα πιστευω. Ας μην περάσει τώρα αυτό το μέτρο του νέου μισθολογίου (έτσι όπως πάνε να το περάσουν) και μετά ας συζητήσουμε ένα νέο μισθολόγιο.
5 χρόνια η ΝΔ δεν έκανε τίποτα για νέο μισθολογιο (ούτε κάν δεν ξεκίνησε τον διάλογο) και ξαφνικά την έπιασε κάψε να το λύσει εν μέσω κρίσης και σε 3 μήνες.

Για τους χρήστες του φόρουμ που διαφωνούν προφανώς για (ΝΔ)κομματικούς λόγους αντί να λένε εμένα κομματικο ας πάνε στα κονέ τους βουλευτές κτλ να διαμαρτυρηθούν για να αποσύρει τέτοιες σκέψεις για νέο μισθολόγιο. Και βεβαια εγώ θα τους πω μπράβο.
Αν είναι υπερ τετοιου μισθολογίου (όχι γενικώς κουβεντες αλλά επί του συγκεκριμένου όπως έχει διαρευσει η κυβερνηση μέσω του τύπου) ας το πουν στα ίσια.
Αλλωστε όλοι κρινόμαστε.

συμφωνω απολυτα..

liza
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό liza » Τρί Ιουν 02, 2009 5:42 pm

Και εγω συμφωνώ με το fotonio1971.
Δεν μπορεί να προτάσουν κάποιοι το κομματικό συμφέρον τους εις βαρος μας.
Όποιος είναι ΝΔ και δεν μπορεί να καταψηφίσει το κόμμα του τουλάχιστον να διαμαρτυρηθεί στους βουλευτές που ξέρει ώστε να μη γίνει το νέο μισθολόγιο.

tsitsios
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tsitsios » Τρί Ιουν 02, 2009 6:53 pm

tsitsios έγραψε:θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν ξέρω αν έχει βγει κάποιος νόμος ή υπουργική απόφαση περι ενιαίου μισθολογίου.
έχω διαβάσει ότι θα ισχύσει για όσους "διοριστούν" το 2010. αν σε κάποιον βγει το φεκ διορισμού του το 2009 αλλά αναλάβει καθήκοντα το 2010 θα ισχύει το νέο ή το παλιό μισθολόγιο? δηλαδή παίζει ρόλο πότε θα βγει το φεκ διορισμού ή πότε θα γίνει η ορκωμοσία?

Κάποιος να ξέρει?κάποια πληροφορία????

G.D.
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό G.D. » Τρί Ιουν 02, 2009 7:11 pm

tsitsios έγραψε:
tsitsios έγραψε:θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν ξέρω αν έχει βγει κάποιος νόμος ή υπουργική απόφαση περι ενιαίου μισθολογίου.
έχω διαβάσει ότι θα ισχύσει για όσους "διοριστούν" το 2010. αν σε κάποιον βγει το φεκ διορισμού του το 2009 αλλά αναλάβει καθήκοντα το 2010 θα ισχύει το νέο ή το παλιό μισθολόγιο? δηλαδή παίζει ρόλο πότε θα βγει το φεκ διορισμού ή πότε θα γίνει η ορκωμοσία?

Κάποιος να ξέρει?κάποια πληροφορία????

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση...Κανείς δε θα μπορέσει να απαντήσει στο ερώτημά σου...

Από τη δική μου εμπειρία όταν διορίστηκα μου είπαν ότι εφόσον πιάσω δουλειά εντός 30 ημερών από την έκδοση του ΦΕΚ τότε ο χρόνος υπηρεσίας αρχίζει να μετράει από την ημερομηνία έκδοσης του ΦΕΚ. Ο μισθός όμως τρέχει από την ημερομηνία που έπιασα δουλειά.

nick1982
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό nick1982 » Τετ Ιουν 03, 2009 7:52 am

liza έγραψε:Και εγω συμφωνώ με το fotonio1971.
Όποιος είναι ΝΔ και δεν μπορεί να καταψηφίσει το κόμμα του τουλάχιστον να διαμαρτυρηθεί στους βουλευτές που ξέρει ώστε να μη γίνει το νέο μισθολόγιο.

Αυτό δείχνει πόσο μεγάλη εξάρτηση έχουμε απο τα κόμματα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ότι και να μας κάνουν εμείς πάλι θα πάμε να τους παρακαλέσουμε γιατί είναι του κόμματος μας, που εδώ και 50 χρόνια ψηφίζουν οι παππούδες μας. Α ρε νεοέλληνα...

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Τετ Ιουν 03, 2009 12:24 pm

[quote="nick1982"][quote="liza"]Και εγω συμφωνώ με το fotonio1971.
[b]Όποιος είναι ΝΔ και δεν μπορεί να καταψηφίσει το κόμμα του [/b]τουλάχιστον να διαμαρτυρηθεί στους βουλευτές που ξέρει ώστε να μη γίνει το νέο μισθολόγιο.[/quote]

Αυτό δείχνει πόσο μεγάλη εξάρτηση έχουμε απο τα κόμματα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ότι και να μας κάνουν εμείς πάλι θα πάμε να τους παρακαλέσουμε γιατί είναι του κόμματος μας, που εδώ και 50 χρόνια ψηφίζουν οι παππούδες μας. Α ρε νεοέλληνα...[/quote]

Δυστυχώς φιλαράκο δεν είναι γνώρισμα του νεοέλληνα αυτό. Από το 1453 και μετά ο έλληνας έτσι συμπεριφέρεται.
Πρώτα είχαμε τον τούρκο κατακτητή και τον παρακαλούσαμε.
Μετά το 1821 και ως σήμερα είχαμε τους πολιτικούς που έπρεπε να παρακαλέσουμε.
Ξέρω ότι αν δεν υπηρχε το ΑΣΕΠ δεν θα ήταν πολλοί από εμάς στο δημόσιο.

Οι πολιτικοί γενικά θέλουν παρακαλητές και σφουγγοκολάριους.
Αν όμως τους στείλεις σπίτι τους στις επόμενες εκλογές να δεις πως θα αρχίσουν να αναρωτιουνται τι μ.αλακίες εκαναν και πήραν τον π.ουλο..
Γι αυτό σας λέω τιμωρήστε όσους δεν ανταποκρίνονται στα συμφ'εροντά σας.
Καταψηφίστε αυτούς που μείωσαν τους μισθούς σας, αυτούς που θα θεσπίσουν νέο μισθολόγιο 800 ευρώ για τους νέους, αυτούς που δεν μας σεβάστηκαν. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα. Δεν τους έχουμε ανάγκη.

Τώρα από εκεί και ύστερα αν ένας είναι τόσο φανατικός ΝΔ που ενώ ξέρει το συμφέρον του και ξέρει ότι αν μπει στο δημόσιο δεν θα παίρνει τα χρήματα που παίρνουν όλοι οι παλιοί τότε πριν αποφασίσει στωΙκά να υπομείνει την μείωση του μισθού του "για το καλό του" ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί να διαμαρτυρηθεί σε αυτούς που ψήφισε για να τον υπηρετούν.
Αυτό δεν είναι κακό φίλε. Δεν παρακαλάς απαιτείς να κάνουν αυτό για το οποίο ψηφίστηκαν.
Εγώ προσωπικά δε θα είχα πρόβλημα αν ήξερα κάποιον από δαύτους ή ακόμα και να μην ήξερα να τους στείλω ένα γράμμα ή ένα εμαιλ και να τους εξηγήσω ότι πανα να κάνουν πατάτα και το έχω ήδη κάνει.

Αν γίνει μαζικά κάτι τετοιο ίσως το ξανασκεφτούν.

jeannedarc
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό jeannedarc » Τετ Ιουν 03, 2009 2:01 pm

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου φοτονιο

skouk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό skouk » Πέμ Ιουν 04, 2009 1:18 am

Fotonio αυτό ακριβώς είναι που δε γουστάρω καθόλου. Να καταντήσουμε το φόρουμ κομματικό. Επομένως ατάκες του στυλ "μαύρο στο τάδε ή δείνα κόμμα" είναι προκλητικές και απαράδεκτες. Για μένα δε θα πρεπε καν να επιτρέπονται από τον moderator αλλά ΟΚ. Δε θέλω να ξέρω τι ψηφίζεις, όπως και δεν πρεπει να σε νοιάζει τι ψηφίζει ο καθένας εδώ μέσα. Μπορείς να πεις διαφωνώ με την πρόταση τηε κυβέρνησης για το ενιαίο μισθολόγιο και να το τεκμηριώσεις. Αλλά ως εκεί. Δε θα συνεχίσω αυτή τη συζήτηση, έγινε κατανοητή η αποψή μου πιστεύω.

Επί της ουσίας τώρα. Αυτό στο οποίο συμφωνούμε όλοι είναι ότι η σημερινή κατάσταση με το μισθολόγιο στο δημόσιο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δε γίνεται να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το μπάχαλο που κανένας δεν ξέρει τι παίρνει ο άλλος, που δημιουργούνται αφόρητες πιέσεις για διορισμούς σε ορισμένες υπηρεσίες και σε άλλες άνθρωποι με προσόντα να είναι προκλητικά ριγμένοι.

Όπως επίσης είναι παντελώς άδικο να ισχύσει το ενιαίο και κατώτερο μισθολόγιο για τους νεοπροσληφθέντες μόνο. Ενιαίο μισθολόγιο σημαίνει πραγματικά ενιαίο. Μια παρατήρηση εδώ. Θεωρω εκτός από άδικη μια τέτοια εξέλιξη είναι και αντισυνταγματική. Δηλαδή αν ίσχυε αυτό για μένα και με έριχνε μια απόφαση σε σχέση με παλαιότερους υπαλλήλους σίγουρα θα προσέφευγα στη δικαιοσύνη. Και νομίζω ότι μακροπρόθεσμα θα γίνουν προσφυγές αν ισχύσει και οι άνθρωποι θα δικαιωθούν.

Το σημαντικό είναι να ανοίξει η συζήτηση για το θέμα. Μια συζήτηση που έχει κυριολεκτικά παγώσει τα τελευταία χρόνια εντείνοντας την ανασφάλεια ειδικά των νέων που δίνουν διαγωνισμούς, παλεύουν, μοχθούν και δεν έχουν ιδεά τι θα ισχύσει τελικά. Αν κάτσουν όλοι σε ένα τραπέζι κάποια λύση μπορεί να βρεθεί πάντα στα πλαίσια του ενιαίου πραγματικά μισθολογίου, το τονίζω.

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες