Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
netgirl
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό netgirl » Τρί Σεπ 08, 2009 12:00 am

Λοιπόν για να χαλαρώσει λίγο το κλίμα, για δείτε τα παρακάτω. Μήπως το ενιαίο μισθολόγιο θα έπρεπε να ξεκινήσει από αυτούς?
Με 2 μηνιάτικά τους ξεπληρώνω το στεγαστικό μου δάνειο και μου περισσεύουν κι όλας.

Μισθούς πείνας παίρνουν τα στελέχη τραπεζών & ΔΕΚΟ. Μιλάμε για μεγάλη κρίση....

ΜΙΣΘΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Τ. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
607.835 ευρώ ετησίως ή

50.562 ευρώ μηνιαίως ή

2.350 τη μέρα ή

293 ευρώ την ώρα, δηλαδή.

100.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!

(τακτικές αποδοχές και bonus - ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται

πρόσθετες αμοιβές καθώς και η προνομιακή απόκτηση μετοχών

της Εθνικής αξίας εκατομμυρίων ευρώ )

Μερικά από τα 70 μεγαλοστελέχη της ΕΤΕ έλαβαν

συνολικό bonus 13.851.217,9 ευρώ υπό μορφή υπεραξιών μετοχών

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Δ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
300.000 ευρώ ετησίως ή
25.000 ευρώ το μήνα ή
1.157 ευρώ τη μέρα ή
145 ευρώ την ώρα δηλαδή .
50.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Σ. ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
210.000 ευρώ ετησίως ή
17.500 ευρώ το μήνα ή
810 ευρώ τη μέρα ή
101 ευρώ την ώρα, δηλαδή .
34.500 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Τ. ΠΑΓΩΝΗΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
210.000 ευρώ ετησίως ή
17.500 ευρώ το μήνα ή
810 ευρώ τη μέρα ή
101 ευρώ την ώρα, δηλαδή .
34.500 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Α. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
180.000 ευρώ ετησίως ή
15.000 ευρώ το μήνα ή
695 ευρώ τη μέρα ή
87 ευρώ την ώρα, δηλαδή .
30.000 δρχ περίπου την ΩΡΑ!

Ι. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ - ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
180.000 ευρώ ετησίως ή
15.000 ευρώ το μήνα ή
695 ευρώ τη μέρα ή
87 ευρώ την ώρα, δηλαδή .
30.000 δρχ περίπου την ΩΡΑ!

ΣΥΝΟΛΟ: 1.080.000 ΕΥΡΩ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - κ. Ι. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
270.000 ευρώ ετήσιος μισθός ή

22.500 ευρώ το μήνα ή

1.042 ευρώ τη μέρα ή

130 ευρώ την ώρα, δηλαδή.

44.383 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!

(χωρίς να περιλαμβάνονται επιπλέον

αποδοχές αποζημιώσεις,

συμμετοχές σε ΔΣ, bonus, κ.α.)

κ. Ε. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ
200.000 ευρώ ετήσιος μισθός ή
17.000 ευρώ το μήνα ή
772 ευρώ τη μέρα ή
97 ευρώ την ώρα, δηλαδή .
33.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!
(χωρίς να περιλαμβάνονται επιπλέον

αποδοχές αποζημιώσεις,

συμμετοχές σε ΔΣ, bonus, κ.α.)

ΟΠΑΠ ΑΕ - κ. Χ.ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Περίπου 500.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή,
41.666 ευρώ μηνιαίως,
1.923 ευρώ ημερησίως και
240,30 ευρώ την ώρα, δηλαδή.
82.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!

κα. Β. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
182.000 ? + bonus έως 165.000 ?

κ. Σ. ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ
182.000 ? + bonus έως 165.000 ?

κ. Γ. ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ

(QUALITY BUSINESS SOLUTIONS)
425.000 ευρώ

κ. Δ. ΠΑΝΑΓΕΑΣ
120.000 ?+ ασφαλ. εισφορές

κ. Ν. ΤΟΜΑΡΑΣ

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ που αποχώρησε . οικιοθελώς και έλαβε:
Εφάπαξ 1.500.000 ευρώ

ΔΕΗ

Τ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
300.000 ευρώ ετησίως

ή 25.000 ευρώ το Μήνα

ή 1.157 ευρώ τη μέρα ή
145 ευρώ την ώρα δηλαδή .
50.000 δρχ ΤΗΝ ΩΡΑ!

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Τρί Σεπ 08, 2009 12:10 am

narco αλλα ειπα, αλλα απάντησες, γιατί απλά όπως (ξανα)είπα κάνεις το λάθος να εξαιρείς των εαυτό σου και την υπηρεσια σου απο το "κίνδυνο" για νέο μισθολογιο σα να αφορά μόνο τους άλλους! Ομως αν ο ειδικος λογαριασμός εχει ενταχθεί στο προϋπολογισμο όπως λεει ο vagehosa και αφού δεν εισαι ελεγκτης σαν θέση, αν πέσει το ψαλίδι θα το φάς και εσυ κανονικότατα...Οριστικό τέλος απο μένα δε βγαίνει νόημα. Καλη σταδιοδρομία στην ΥΠΑ και εύχομαι το ψαλίδι να μη πεσει!

kafetzis
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kafetzis » Τρί Σεπ 08, 2009 2:00 pm

narco έγραψε:
Αν κάποιος ζούσε στο εξωτερικό και έβλεπε τις δηλώσεις του καραμανλή στην ΔΕΘ (που εμενα με βρίσκουν σε γενικες γραμμες σύμφωνο - όσα είπε) θα πίστευε παρολαυτά ότι τώρα για πρώτη φορα πάει να πάρει την εξουσία και όχι ότι την είχε τόσα χρονια και δεν έκανε τίποτα για όλα αυτά. Ανακαλύφθηκαν προεκλογικά όλα αυτά τα προβλήματα???? Για ποσο ακόμα θα αντιπολιτεύονται τους καρμίρηδες του ΠΑΣΟΚ που έφεραν το τόπο τόσα χρονια πίσω... ??

Τελοσπαντων.

Δυστυχώς όπως έχω ξαναπεί η ψήφος θα κριθεί τελευταία στιγμή ανάμεσα στον παραπληγικό και στον άσχετο.

Είναι πολύ ανησυχητικό να υπάρχει έστω κι ένα άτομο σε αυτή τη χώρα, που σε γενικές γραμμές να τον βρίσκει σύμφωνο η ομιλία του Καραμανλή στη ΔΕΘ. Όσο βολεμένοι κι αν είμαστε κάποιοι, είναι εριστικό να εκφράζουμε τέτοιες απόψεις. Εγώ δεν έχω ενιαίο μισθολόγιο, ας έχουν οι άλλοι που θα μπουν.... Τι να κάνουμε η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο, ας την πληρώσουν οι νέοι... Τι να κάνουμε τα ασφαλιστικά ταμεία χάσαν τόσα λεφτά (ομόλογα, χρηματιστήρια κ.τ.λ.) από κάτι λαμόγια πολιτικούς, τώρα όμως πρέπει να γίνει κάτι.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ Μ.....ΚΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΑΝΙΔΕΟΥΣ, ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ, ΡΑΧΑΤΛΙΔΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!!!.......

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Τρί Σεπ 08, 2009 2:07 pm

kafetzis έγραψε:Είναι πολύ ανησυχητικό να υπάρχει έστω κι ένα άτομο σε αυτή τη χώρα, που σε γενικές γραμμές να τον βρίσκει σύμφωνο η ομιλία του Καραμανλή στη ΔΕΘ. Όσο βολεμένοι κι αν είμαστε κάποιοι, είναι εριστικό να εκφράζουμε τέτοιες απόψεις. Εγώ δεν έχω ενιαίο μισθολόγιο, ας έχουν οι άλλοι που θα μπουν.... Τι να κάνουμε η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο, ας την πληρώσουν οι νέοι... Τι να κάνουμε τα ασφαλιστικά ταμεία χάσαν τόσα λεφτά (ομόλογα, χρηματιστήρια κ.τ.λ.) από κάτι λαμόγια πολιτικούς, τώρα όμως πρέπει να γίνει κάτι.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ Μ.....ΚΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΑΝΙΔΕΟΥΣ, ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ, ΡΑΧΑΤΛΙΔΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!!!.......

Και τι προτείνεις? Να ψηφίσουμε αυτούς που οδήγησαν την χωρα εδώ που βρίσκεται?
Να ψηφίσουμε τους αριστερούς που αν ήταν στο χέρι τους όλη η βόρεια ελλάδα θα ανηκε στην βουλγαρία? Να ψηφίσουμε το συνασπισμό παρασίτων εξωτερικού ? Η μήπως τον χέρι χέρι με το καραγκιόζη ?

Δύσκολα τα πράγματα ότι και να επιλέξει κάποιος.

kafetzis
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kafetzis » Τρί Σεπ 08, 2009 2:23 pm

narco έγραψε:
kafetzis έγραψε:Είναι πολύ ανησυχητικό να υπάρχει έστω κι ένα άτομο σε αυτή τη χώρα, που σε γενικές γραμμές να τον βρίσκει σύμφωνο η ομιλία του Καραμανλή στη ΔΕΘ. Όσο βολεμένοι κι αν είμαστε κάποιοι, είναι εριστικό να εκφράζουμε τέτοιες απόψεις. Εγώ δεν έχω ενιαίο μισθολόγιο, ας έχουν οι άλλοι που θα μπουν.... Τι να κάνουμε η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο, ας την πληρώσουν οι νέοι... Τι να κάνουμε τα ασφαλιστικά ταμεία χάσαν τόσα λεφτά (ομόλογα, χρηματιστήρια κ.τ.λ.) από κάτι λαμόγια πολιτικούς, τώρα όμως πρέπει να γίνει κάτι.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ Μ.....ΚΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ, ΑΝΙΔΕΟΥΣ, ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ, ΡΑΧΑΤΛΙΔΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!!!!!.......

Και τι προτείνεις? Να ψηφίσουμε αυτούς που οδήγησαν την χωρα εδώ που βρίσκεται?
Να ψηφίσουμε τους αριστερούς που αν ήταν στο χέρι τους όλη η βόρεια ελλάδα θα ανηκε στην βουλγαρία? Να ψηφίσουμε το συνασπισμό παρασίτων εξωτερικού ? Η μήπως τον χέρι χέρι με το καραγκιόζη ?

Δύσκολα τα πράγματα ότι και να επιλέξει κάποιος.

Σε αυτό το ερώτημα δυστυχώς ούτε κι εγώ μπορώ να σου απαντήσω!! Απλά εγώ είμαι της άποψης ότι δοκιμασμένες πολιτικές, που κατέστρεψαν την Ελλάδα τις καταψηφίζω!!! Κι αν δεν είναι κανένας άξιος προς το παρόν (που δεν είναι) για να κυβερνήσει την Ελλάδα και να υπερασπιστεί τα συμφέροντά μου (οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά κ.ο.κ.), τους μαυρίζω όλους μέχρι να βρεθεί κάποιος άξιος....

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Τρί Σεπ 08, 2009 2:32 pm

Σωστό σε βλέπω τουλάχιστον απέναντι στις αξιες σου.

Παρολαυτά σε ένα μηνα θα μας καλέσουν να βρούμε λύση ψηφίζοντας το λιγότερο καρκίνωμα για το τόπο.

ioannisp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioannisp » Τρί Σεπ 08, 2009 7:09 pm

NARCO ΜΠΛΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΤΕΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ. ΕΜΑΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΛΠ.

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Τρί Σεπ 08, 2009 8:57 pm

ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω ....(γενικα το λεω) καθεστε και ασχολειστε με χρωματα μπλε πρασινα κιτρινα κοκκινα....με τα επιδοματα με τους μισθους με τον ποιον πρεπει να ψηφισετε και ξεχνατε την ουσια.
και η ουσια ειναι (αποψη μου) οτι αυτο που εχει πρωτα πρωτα σημασια που πρεπει να ισχυει ειναι η αξιοκρατια !!! η τιμιοτητα !!! ο σεβασμος !!! αν αυτα τα εχει οποιος ασκει εξουσια νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα. απο κει ξεκινουν ολα !!! αν σε καποια υπηρεσια υπαρχουν πχ. 100 μονιμους. απο αυτους δουλευουν σκληρα οι 50, οι 20 μετρια και οι 30 ξυνονται.....και αν προσλαμβανουν και αλλους 50 συμβασιουχους που οι 3 δουλευουν σκληρα οι 20 κυνηγουν μυγες, και οι αλλοι 27 δεν πατανε καθολου στην δουλεια. ε τοτε τι γινεται ? φυσικα θα υπαρχει ελλειμα στα ταμεια του δημοσιου ετσι !!! γιατι στην ουσια θα χρειαζοταν μονο οι μισοι υπαλληλοι !!!!!!. Υπαρχουν βεβαια υπηρεσιες που ολοι δουλευουν σκληρα οπως τα ταμεια τα κεπ παραδειγμα . με λιγα λογια σωστη κατανομη της εργασιας !!!! κι αν η εργασια κατανεμεθει σωστα εκει μπορουμε και να την αξιολογησουμε και να πουμε αυτη η θεση οντως αξιζει 1000 ευρω κι αλλη αξιζει 1500 ευρω συμφωνα με το ειδος της εργασιας αν εχει πολλες ευθυνες κλπ....

επισης ενα αλλο προβλημα ειναι οτι μπορει ενα κομμα να εχει εναν καλο ηγετη και 3 υπουργους που να ειναι οντως αξιοι, που υποστηριζουν την αξιοκρατεια κλπ....αλλα οι υπολοιποι να ειναι αχρηστοι !!! και αυτο συνηθως ισχυει για ολα τα κομματα. δεν μπορουν ΟΛΟΙ να ειναι οκ. γι αυτο και οποιο κομμα και να ψηφισει καποιος.....παντα θα υπαρχει το μαυρο προβατο που θα τα τιναξει ολα στον αερα....

θα πρεπει να γινεται ελεγχος απο τον ηγετη αν ολοι το επιτελειο του και οσοι ασκουν εξουσια (τουλαχιστον στο δημοσιο τομεα ) να κανουν σωστα , τιμια, αξιοκρατικα, την δουλεια τους. ολοι οι λαμογια να εντοπιζονται και οξω απο την παραγκα γιατι οι υπηρεσιες δεν ειναι το μαγαζακι τους.

σορυ αν ειμαι εκτος τοπικ με επιασε φλυαρια και σκεφτομαι να πολιτευτω κι εγω ισως στα γεραματα (εδω ο ψινακης θα το κανει γιατι οχι εγω ?) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τρί Σεπ 08, 2009 11:24 pm

Δε διαφωνώ με αυτά που λες, αμφιβάλω όμως αν υπάρχει τρόπος να ισχύσει η αξιοκρατία, η τιμιότητα, ο σεβασμός. Κι εμείς θέλουμε να υπάρχουν αυτά, όπως και όλοι εντός και εκτός φόρουμ. ΑΠό τη θεωρία στην πράξη όμως...δες τι έκανε ο Λέγκας πριν κλείσει η βουλή, έστειλε με μετάταξη σε ΔΟΥ Νοσοκόμα και καθαρίστρια...τα ίδια έκανα και θα κάνουν και οι πράσινοι...βρες μου τον τρόπο. μέχρι τότε λογικό είνια να θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δικαίως δεν πρέπει να μας αφαιρεθεί εν ονόματι της κρίσης που εν πολλοίς οφείλεται στη αδηφαγία και την ασχετοσύνη των κυβερνούντων, των πρώην νυν και επόμενων...

kaftianasa έγραψε:ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω ....(γενικα το λεω) καθεστε και ασχολειστε με χρωματα μπλε πρασινα κιτρινα κοκκινα....με τα επιδοματα με τους μισθους με τον ποιον πρεπει να ψηφισετε και ξεχνατε την ουσια.
και η ουσια ειναι (αποψη μου) οτι αυτο που εχει πρωτα πρωτα σημασια που πρεπει να ισχυει ειναι η αξιοκρατια !!! η τιμιοτητα !!! ο σεβασμος !!! αν αυτα τα εχει οποιος ασκει εξουσια νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα. απο κει ξεκινουν ολα !!! αν σε καποια υπηρεσια υπαρχουν πχ. 100 μονιμους. απο αυτους δουλευουν σκληρα οι 50, οι 20 μετρια και οι 30 ξυνονται.....και αν προσλαμβανουν και αλλους 50 συμβασιουχους που οι 3 δουλευουν σκληρα οι 20 κυνηγουν μυγες, και οι αλλοι 27 δεν πατανε καθολου στην δουλεια. ε τοτε τι γινεται ? φυσικα θα υπαρχει ελλειμα στα ταμεια του δημοσιου ετσι !!! γιατι στην ουσια θα χρειαζοταν μονο οι μισοι υπαλληλοι !!!!!!. Υπαρχουν βεβαια υπηρεσιες που ολοι δουλευουν σκληρα οπως τα ταμεια τα κεπ παραδειγμα . με λιγα λογια σωστη κατανομη της εργασιας !!!! κι αν η εργασια κατανεμεθει σωστα εκει μπορουμε και να την αξιολογησουμε και να πουμε αυτη η θεση οντως αξιζει 1000 ευρω κι αλλη αξιζει 1500 ευρω συμφωνα με το ειδος της εργασιας αν εχει πολλες ευθυνες κλπ....

επισης ενα αλλο προβλημα ειναι οτι μπορει ενα κομμα να εχει εναν καλο ηγετη και 3 υπουργους που να ειναι οντως αξιοι, που υποστηριζουν την αξιοκρατεια κλπ....αλλα οι υπολοιποι να ειναι αχρηστοι !!! και αυτο συνηθως ισχυει για ολα τα κομματα. δεν μπορουν ΟΛΟΙ να ειναι οκ. γι αυτο και οποιο κομμα και να ψηφισει καποιος.....παντα θα υπαρχει το μαυρο προβατο που θα τα τιναξει ολα στον αερα....

θα πρεπει να γινεται ελεγχος απο τον ηγετη αν ολοι το επιτελειο του και οσοι ασκουν εξουσια (τουλαχιστον στο δημοσιο τομεα ) να κανουν σωστα , τιμια, αξιοκρατικα, την δουλεια τους. ολοι οι λαμογια να εντοπιζονται και οξω απο την παραγκα γιατι οι υπηρεσιες δεν ειναι το μαγαζακι τους.

σορυ αν ειμαι εκτος τοπικ με επιασε φλυαρια και σκεφτομαι να πολιτευτω κι εγω ισως στα γεραματα (εδω ο ψινακης θα το κανει γιατι οχι εγω ?) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kaftianasa
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό kaftianasa » Τετ Σεπ 09, 2009 1:19 am

vagehosa έγραψε:Δε διαφωνώ με αυτά που λες, αμφιβάλω όμως αν υπάρχει τρόπος να ισχύσει η αξιοκρατία, η τιμιότητα, ο σεβασμός. Κι εμείς θέλουμε να υπάρχουν αυτά, όπως και όλοι εντός και εκτός φόρουμ. ΑΠό τη θεωρία στην πράξη όμως...δες τι έκανε ο Λέγκας πριν κλείσει η βουλή, έστειλε με μετάταξη σε ΔΟΥ Νοσοκόμα και καθαρίστρια...τα ίδια έκανα και θα κάνουν και οι πράσινοι...βρες μου τον τρόπο. μέχρι τότε λογικό είνια να θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δικαίως δεν πρέπει να μας αφαιρεθεί εν ονόματι της κρίσης που εν πολλοίς οφείλεται στη αδηφαγία και την ασχετοσύνη των κυβερνούντων, των πρώην νυν και επόμενων...

να σου πω κατι ? δεν νομιζω να το θελουν ολοι οπως λες....γιατι το βυσμα παραδειγμα και αλλα διαφορα αρνητικα στοιχεια (οπως και τα θετικα)ανηκουν στον ανθρωπινο χαρακτηρα. οπως ειπα προσωπικα ειμαι κατα τις αναξιοκρατιας αλλα τοτε που ημουν ανεργη και ειχα πιασει πατο....δεν θα πηγαινα να παρακαλεσω η να γλυψω κανεναν αλλα αν ερχοταν ομως σε μενα ο ξαδελφος μου και μου ελεγε π.χ.....ξερεις...στην ταδε υπηρεσια περνουν συμβασιουχους ελα θα εισηγηθω για σενα...νομιζεις οτι θα ελεγα οχι ? θα ελεγα ΝΑΙ. γιατι θα ειχα αναγκη την δουλεια. ......μετα ενω ο νομος απαγορευει τις ανανεωσεις και παρολαυτα την ανανεωναν την δικη μου γιατι ειναι "κολλητος¨" ο αποπανω μου...νομιζεις οτι θα ελεγα οχι γιατι ειναι αδικο για τους αλλους ανεργους και πρεπει αξιοκρατια και πρεπει ισες ευκαιριες για ολους? θα ελεγα ΝΑΙ γιατι εχω αναγκη...

το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει....και απο τους νομους και απο το ΜΗ-ελεγχο.

αν εκανε αυτο ο Λεγκας τοτε ειναι το μαυρο προβατο της ΝΔ. οπως υπαρχουν βεβαιως και στα αλλα κομματα. ετσι ειναι. πρεπει να καταλαβει ο κοσμος (ο λεγκας, η νοσοκομα και η καθαριστιρα κι αυτοι να το καταλαβουν) οτι ολο αυτο γυριζει μπουμερανγκ καποια στιγμη....κι οτι ισως οχι αυτοι αλλα τα παιδια τους η τα εγγονια τους θα βρεθουν απο την αλλη πλευρα. Πρεπει συλλογικο πνευμα να εχει ολος ο κοσμος αλλα φυσικα αυτο ειναι ενα οραμα δικο μου και μια ουτοπια προφανως.

αφιερωμενο σε ολους το παρακατω τραγουδι.

http://www.youtube.com/watch?v=NER306og ... re=related

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Τετ Σεπ 09, 2009 12:12 pm

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

kaftianasa έγραψε:
vagehosa έγραψε:Δε διαφωνώ με αυτά που λες, αμφιβάλω όμως αν υπάρχει τρόπος να ισχύσει η αξιοκρατία, η τιμιότητα, ο σεβασμός. Κι εμείς θέλουμε να υπάρχουν αυτά, όπως και όλοι εντός και εκτός φόρουμ. ΑΠό τη θεωρία στην πράξη όμως...δες τι έκανε ο Λέγκας πριν κλείσει η βουλή, έστειλε με μετάταξη σε ΔΟΥ Νοσοκόμα και καθαρίστρια...τα ίδια έκανα και θα κάνουν και οι πράσινοι...βρες μου τον τρόπο. μέχρι τότε λογικό είνια να θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δικαίως δεν πρέπει να μας αφαιρεθεί εν ονόματι της κρίσης που εν πολλοίς οφείλεται στη αδηφαγία και την ασχετοσύνη των κυβερνούντων, των πρώην νυν και επόμενων...

να σου πω κατι ? δεν νομιζω να το θελουν ολοι οπως λες....γιατι το βυσμα παραδειγμα και αλλα διαφορα αρνητικα στοιχεια (οπως και τα θετικα)ανηκουν στον ανθρωπινο χαρακτηρα. οπως ειπα προσωπικα ειμαι κατα τις αναξιοκρατιας αλλα τοτε που ημουν ανεργη και ειχα πιασει πατο....δεν θα πηγαινα να παρακαλεσω η να γλυψω κανεναν αλλα αν ερχοταν ομως σε μενα ο ξαδελφος μου και μου ελεγε π.χ.....ξερεις...στην ταδε υπηρεσια περνουν συμβασιουχους ελα θα εισηγηθω για σενα...νομιζεις οτι θα ελεγα οχι ? θα ελεγα ΝΑΙ. γιατι θα ειχα αναγκη την δουλεια. ......μετα ενω ο νομος απαγορευει τις ανανεωσεις και παρολαυτα την ανανεωναν την δικη μου γιατι ειναι "κολλητος¨" ο αποπανω μου...νομιζεις οτι θα ελεγα οχι γιατι ειναι αδικο για τους αλλους ανεργους και πρεπει αξιοκρατια και πρεπει ισες ευκαιριες για ολους? θα ελεγα ΝΑΙ γιατι εχω αναγκη...

αν εκανε αυτο ο Λεγκας τοτε ειναι το μαυρο προβατο της ΝΔ. οπως υπαρχουν βεβαιως και στα αλλα κομματα. ετσι ειναι. πρεπει να καταλαβει ο κοσμος (ο λεγκας, η νοσοκομα και η καθαριστιρα κι αυτοι να το καταλαβουν) οτι ολο αυτο γυριζει μπουμερανγκ καποια στιγμη....κι οτι ισως οχι αυτοι αλλα τα παιδια τους η τα εγγονια τους θα βρεθουν απο την αλλη πλευρα. Πρεπει συλλογικο πνευμα να εχει ολος ο κοσμος αλλα φυσικα αυτο ειναι ενα οραμα δικο μου και μια ουτοπια προφανως.

elenaki123
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό elenaki123 » Τετ Σεπ 09, 2009 12:35 pm

Ευχαριστουμε για το τραγουδι

annak pap
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό annak pap » Τρί Σεπ 15, 2009 10:12 pm

vagehosa έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

kaftianasa έγραψε:

[/quot

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΛΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ?ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΓΛΚ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΥΧΡΙΣΤΩ

laier
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό laier » Τρί Σεπ 15, 2009 10:26 pm

annak pap έγραψε:
vagehosa έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

kaftianasa έγραψε:

[/quot

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΗΛΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ?ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΓΛΚ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΕΥΧΡΙΣΤΩ

πλακα μας κανεις ρε φιλαρακι? τι ερωτησεις ειναι αυτες? εαν δεν δανειστουμε τον οκτωβριο, τοτε δε θα χουν να πληρωσουν μισθους και συνταξεις για το νεο ετος, παρε ενα τηλ στο ΓΛΚ, και ρωτα ποσα μας εμειναν,

εξαλλου εαν διαβασεις προσεχτικα το προγραμμα του ΠΑΣΟΚ , θα διαπιστωσεις οτι , με την φορολογηση επιδοματων, και αλλα τεχνασματα, καταληγει στο να μειωνει τους μισθους και οχι να τους αυξανει,
οποτε δε βρισω καποιο λογο να μην εφαρμοσει ενιαιο μισθολογιο, μειωμενο, για παλιους και νεους, σαμπως τι εχει να φοβηθει? τη ΝΔ?

annak pap
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό annak pap » Τετ Σεπ 16, 2009 12:30 pm

laier έγραψε:
annak pap έγραψε:

kaftianasa έγραψε:

[/quot

πλακα μας κανεις ρε φιλαρακι? τι ερωτησεις ειναι αυτες? εαν δεν δανειστουμε τον οκτωβριο, τοτε δε θα χουν να πληρωσουν μισθους και συνταξεις για το νεο ετος, παρε ενα τηλ στο ΓΛΚ, και ρωτα ποσα μας εμειναν,

εξαλλου εαν διαβασεις προσεχτικα το προγραμμα του ΠΑΣΟΚ , θα διαπιστωσεις οτι , με την φορολογηση επιδοματων, και αλλα τεχνασματα, καταληγει στο να μειωνει τους μισθους και οχι να τους αυξανει,
οποτε δε βρισω καποιο λογο να μην εφαρμοσει ενιαιο μισθολογιο, μειωμενο, για παλιους και νεους, σαμπως τι εχει να φοβηθει? τη ΝΔ?

ola auta pou leme edo einai ipotheseis dikes mas.ego rotisa an exei dilosei kati to pasok gia to sigekrimeno thema.an nai kai gnorizei kapoios ti exei apantisei as mas pei!euxaristo

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 8 επισκέπτες