Ενιαίο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 1/1/2010

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Παρ Σεπ 04, 2009 9:21 pm

panoptikon ειπε οτι δεν η οικονομια δεν ειναι ετοιμη ΑΜΕΣΑ?????ΟΥΑΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ...

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Παρ Σεπ 04, 2009 9:21 pm

Panopticon έγραψε:Ειπε απλα αυτό που εξαγγέλουν τα κομματα παντα πριν τις εκλογες. Οτι ειναι αναγκαιο ενα ενιαιο μισθολογιο. Απο την άλλη ειπε οτι η οικονομια δεν επιτρεπει κατι τετοιο αμεσα.Τιποτα παραπανω στην υπολοιπη συζητηση...Δε νομιζω το ΠΑΣΟΚ να κανει κάτι αμεσα στο θεμα, σε κανα δυο χρονια ισως να ανοιξει παλι η συζητηση... :roll:

Και το θέμα ειναι θα αφορά όλους, οποτε θα είναι πραγματικά ενιαίο η θα το φορτωθούν οσοι θα διοριζονται μελλοντικά;;; Τα πράγματα ειναι δυσκολα στα εργασιακα και θα πανε ολο και χειροτερα...

Panopticon
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό Panopticon » Παρ Σεπ 04, 2009 9:24 pm

marionik έγραψε:panoptikon ειπε οτι δεν η οικονομια δεν ειναι ετοιμη ΑΜΕΣΑ?????ΟΥΑΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ...

Κατι τετοιο ειπε, εγω το εννοησα πως το θεμα παει στις καλένδες για την ωρα. Βεβαια μετα της ορκωμοσια κυβέρνησης ή πιεσεις τις ΕΕ αυτά αλλάζουν εύκολα. Δυστυχώς τις πραγματικές προθέσεις θα τις δούμε με το προϋπολογισμο μονο...

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Παρ Σεπ 04, 2009 9:29 pm

MARIONIK, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΖΗΤΑΑΕΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΑΧ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ "ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ", ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ Η ΠΡΟΚΥΡΥΞΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΙΔΑΧ ΔΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΓΡΑΦΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ. Ω ΓΕΓΟΝΕ ΓΕΓΟΝΕ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΑΧ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΣΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΩΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

marionik έγραψε:καλησπερα..

ειχα συζητηση με καθηγητρια εργατικου δικαιου του πανεπιστημιου πειραια για το ενιαιο μισθολογιο..μου ειπε οτι προθεση ηταν( και ειναι ) να καταργησουν την μονιμοτητα στο δημοσιο και οτι γενικα τα πραγματα στον εργασιακο χωρο πανε απο το κακο στο χειροτερο..

την ρωτησα αν ειναι δικαιο και ισοτιμο ενας που διοριζεται 31/12/2009 ν απαιρνει το επιδομα και ο αλλος που διοριζεται 3/1/2010 να μην το περνει..και μου απαντησε αυτος που θα μπει 31/12/2009 θα διορισθει ο αλλος θα προσληφθει..θελουν να κανουν τις θεσεις αοριστου χρονου και οχι μονιμο τακτικο προσωπικο..την ρωτησα πως ειναι δυνατον να γινει αυτο αν εγω εχω συμμετασχει σε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ τακτικου προσωπικου να με κανουν αοριστου???και μου λεει η προκηρυξη ειναι αλλο πραγμα απο την ισχυ και την εφαρνογη ενος νομου..αν ψηφσθει ο νομος να ισχυει θα ισχυσει ακομη και γι απαλιοτερες προκηρυξεις..το θεμα ειναι ο διορισμος και καποιος να διορισθει πριν την εφαρνογη του νομου..

αυτα ειχα να πω..μου ειπε οτι απο 1/1/2010 δεν θα εφαρμοστει λογω εκλογων..

ioαnnisp τωρα που το σκεφτομαι εχασα και το στοιχημα που ειχαμε βαλει..αν θα πανε για εκλογες ή οχι..και αληθεια ειναι οτι πολυ το χαιρομαι που εχασα...

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Παρ Σεπ 04, 2009 9:36 pm

vagehosa έγραψε:MARIONIK, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΖΗΤΑΑΕΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΑΧ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ "ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ", ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ Η ΠΡΟΚΥΡΥΞΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΙΔΑΧ ΔΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΓΡΑΦΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ. Ω ΓΕΓΟΝΕ ΓΕΓΟΝΕ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΑΧ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΣΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΩΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

ειχα συζητηση με καθηγητρια εργατικου δικαιου του πανεπιστημιου πειραια για το ενιαιο μισθολογιο..μου ειπε οτι προθεση ηταν( και ειναι ) να καταργησουν την μονιμοτητα στο δημοσιο και οτι γενικα τα πραγματα στον εργασιακο χωρο πανε απο το κακο στο χειροτερο..

την ρωτησα αν ειναι δικαιο και ισοτιμο ενας που διοριζεται 31/12/2009 ν απαιρνει το επιδομα και ο αλλος που διοριζεται 3/1/2010 να μην το περνει..και μου απαντησε αυτος που θα μπει 31/12/2009 θα διορισθει ο αλλος θα προσληφθει..θελουν να κανουν τις θεσεις αοριστου χρονου και οχι μονιμο τακτικο προσωπικο..την ρωτησα πως ειναι δυνατον να γινει αυτο αν εγω εχω συμμετασχει σε ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ τακτικου προσωπικου να με κανουν αοριστου???και μου λεει η προκηρυξη ειναι αλλο πραγμα απο την ισχυ και την εφαρνογη ενος νομου..αν ψηφσθει ο νομος να ισχυει θα ισχυσει ακομη και γι απαλιοτερες προκηρυξεις..το θεμα ειναι ο διορισμος και καποιος να διορισθει πριν την εφαρνογη του νομου..

ioαnnisp τωρα που το σκεφτομαι εχασα και το στοιχημα που ειχαμε βαλει..αν θα πανε για εκλογες ή οχι..και αληθεια ειναι οτι πολυ το χαιρομαι που εχασα...

vagehosa προσπαθω να ενημερωθω οσο το δυνατον απο σχετικους..καθηγητρια εργατικου δικαιου στο παπει και να λεει μπαρουφες???το αρθρο θυμασε ποιος το υπογραφει???ειναι καθηγητης ή δημοσιογραφος???

senekas
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό senekas » Σάβ Σεπ 05, 2009 1:58 am

marionik έγραψε:
vagehosa έγραψε:MARIONIK, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΖΗΤΑΑΕΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΑΧ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ "ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ", ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ Η ΠΡΟΚΥΡΥΞΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΙΔΑΧ ΔΕ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΓΡΑΦΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ. Ω ΓΕΓΟΝΕ ΓΕΓΟΝΕ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΙΔΑΧ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΣΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΩΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

vagehosa προσπαθω να ενημερωθω οσο το δυνατον απο σχετικους..καθηγητρια εργατικου δικαιου στο παπει και να λεει μπαρουφες???το αρθρο θυμασε ποιος το υπογραφει???ειναι καθηγητης ή δημοσιογραφος???

Ο/η vagehosa τα λέει πολύ καλά!ένας τέτοιος νόμος θα ήταν προδήλως αντισυνταγματικός και θα έπεφτε στα δικαστήρια! Πίστεψέ με και οι εργατολόγοι, και οι συνταγματολόγοι και οι ποινικολόγοι ενίοτε λένε και μπαρούφες, ή αλλιώς λένε θεωρίες που έχουν μικρή σχέση με την πραγματικότητα! :)

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Σάβ Σεπ 05, 2009 9:12 am

καλημερα.

προκειμενου η καθηγητρια να υποστηριξει οτι αν βγαλουνε νομο που να λεει οτι οι υπάλληλοι θα προσλαμβανονται αοριστου και δεν θα διοριζονται τακτικο προσωπικο ακομη και σε και προκηρυξεις που αναφερουν οτι ζητουν μονιμο προσωπικο (που ειχαν εκδοθει παλαιοτερα και ακομη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα) μου ανεφερε εναν νομο του 1995 ή του 2005-6 (μαλλον του 1995 αν δεν κανω λαθος) που αφορά εκπαιδευτικους ή τις ΔΕΚΟ (και παλι δεν ειμαι σιγουρη)..

αυτη υποστηριζε οτι θελουν να περασουν το μοντελο των ΔΕΚΟ , που οπως ειπε οι νεοι υπαλληλοι ειναι ριγμενοι σε σχεση με τους παλιους και οτι και στους παλιους εχει γινει μειωση αποδοχων, μετα το χρονικο διαστημα που ψηφιστικε ο νεος τοτε νομος..αναφερε και καποιες κατηγοριες εκπαιδευτικων που γινονται με συμβασεις και οχι μονιμο τακτικο προσωπικο και υποστηριξε οτι αυτο θελουν να το εφαρμοσουν σιγα σιγα σε ολες τις κατηγοριες υπαλληλων και η εφαρμογη θα γινεται σταδιακα..

μακαρι να ελεγε μπαρουφες..εργατολογος ειναι οχι πολιτικος (που ακνουνε οτι τους καπνισει ασχετα εαν ειναι συννομο ή οχι).. τελοσπαντων θεωρω οτι καποια συγκεκριμενη θεση πανω στο θέμα θα υπάρξει προεκλογικά απο τα κομματα..τελοσπαντων..να εχετε καλη μερα..

ioannisp
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioannisp » Σάβ Σεπ 05, 2009 11:56 am

Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. ΘΑ ΦΑΙΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

marionik
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό marionik » Σάβ Σεπ 05, 2009 12:09 pm

μιλαει ακομη γιατι οταν θα παει να το υλοποιησει το πασοκ θα βγει η νδ και θα λεει εμεις το καναμε..οπως το μουσειο της ακροπολης το εκανε ο καραμνλης και οπως την γεφυρα ριου αντιριου λεγανε οτι την οραματιστηκε και ξεκινησε η υλοποιηση της απο τον γκαντεμη τον μητσοτακη..

ειναι δυνατον μεχρι τις εκλογες να περασουνε τετοιο πραγμα???ενιαιο μισθολογιο????αφου αλλοι θα τον καταρτισουν τον π/υ..

UZESCO
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό UZESCO » Σάβ Σεπ 05, 2009 1:24 pm

ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤOPIC ΤΟΥ ''ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΣ'':
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΑΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ'', ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΙΑΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΠΑΛΙΩΝ-ΝΕΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ. ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ, ΑΦΟΥ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ''ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙΣ πχ ΜΕ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ?...ή ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑ?''). Η ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΑΣΗ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ''ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ-ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΔΙΝΕΙΣ''...
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΛΙ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΟ...

vagehosa
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό vagehosa » Σάβ Σεπ 05, 2009 1:50 pm

Δε γίνονται αυτά. Εσύ έχεις κάθε καλή πρόθεση να μας ενημερώσεις για ένα θέμα που μας απασχολεί, αλλά έπεσες σε στόκο. Ρώτα την αυτά που εμείς θέσαμε ως ερωτήματα, και να σου δώσει απαντήσεις ουσίας και με ακρίβεια, όχι στο στυλ "κάποιος νόμος του 2000, πέντε χρόνια πάνω κάτω". Αλλιώς να να να να να να να να να να (Παπακωνσταντίνου)

marionik έγραψε:καλημερα.

προκειμενου η καθηγητρια να υποστηριξει οτι αν βγαλουνε νομο που να λεει οτι οι υπάλληλοι θα προσλαμβανονται αοριστου και δεν θα διοριζονται τακτικο προσωπικο ακομη και σε και προκηρυξεις που αναφερουν οτι ζητουν μονιμο προσωπικο (που ειχαν εκδοθει παλαιοτερα και ακομη δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα) μου ανεφερε εναν νομο του 1995 ή του 2005-6 (μαλλον του 1995 αν δεν κανω λαθος) που αφορά εκπαιδευτικους ή τις ΔΕΚΟ (και παλι δεν ειμαι σιγουρη)..

αυτη υποστηριζε οτι θελουν να περασουν το μοντελο των ΔΕΚΟ , που οπως ειπε οι νεοι υπαλληλοι ειναι ριγμενοι σε σχεση με τους παλιους και οτι και στους παλιους εχει γινει μειωση αποδοχων, μετα το χρονικο διαστημα που ψηφιστικε ο νεος τοτε νομος..αναφερε και καποιες κατηγοριες εκπαιδευτικων που γινονται με συμβασεις και οχι μονιμο τακτικο προσωπικο και υποστηριξε οτι αυτο θελουν να το εφαρμοσουν σιγα σιγα σε ολες τις κατηγοριες υπαλληλων και η εφαρμογη θα γινεται σταδιακα..

μακαρι να ελεγε μπαρουφες..εργατολογος ειναι οχι πολιτικος (που ακνουνε οτι τους καπνισει ασχετα εαν ειναι συννομο ή οχι).. τελοσπαντων θεωρω οτι καποια συγκεκριμενη θεση πανω στο θέμα θα υπάρξει προεκλογικά απο τα κομματα..τελοσπαντων..να εχετε καλη μερα..

ITS ME
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ITS ME » Σάβ Σεπ 05, 2009 3:17 pm

Εικόνα

fotonio1971
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό fotonio1971 » Σάβ Σεπ 05, 2009 4:41 pm

Αφού λέμε ανέκδοτα πάρτε και αυτό σε συνέχεια με αυτό που έστειλε ο ITSME,

"Μια γιαγια πέρνει τηλέφωνο την αστυνομία,
-Αστυνομία: Αμεση δράση...,
-Γιαγια: Παρακαλώ βοήθεια, στείλτε ένα περιπολικό Δημοκρατίας 35 στο Μοσχάτο.Μενω εδώ με τις δύο συνταξιούχες αδελφές μου και είναι κάτω από το μπαλκόνι μας ένα ανώμαλος πασοκζτής μας κοιτάει την έχει βγάλει έξω και την παίζει...
-Αστυνομία: Καλά κυρία μου καταλαβαίνω το φόβο σας για τον ανώμαλο αλλά πως καταλαβατε πως είναι πασοκτζής? γιατί να μην είναι ΝΔούκος?
Γιαγια: Μα παιδί μου αν ήταν ΝΔουκος θα είχε ήδη ανέβει και θα μας είχε πηδήξει όλες.

narco
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό narco » Σάβ Σεπ 05, 2009 5:39 pm

ITS ME έγραψε:Εικόνα

Περιέχει ένα σωρό αλήθειες μέσα.

+1

nameless
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό nameless » Σάβ Σεπ 05, 2009 6:05 pm

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ TOPIC ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ OXI ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ POSTS!

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες