Ανανγώριση ΠΕ από ΔΕ ( Πτυχίο Πληροφορικής) σε Προσωποπαγή θέση ΙΔΑΧ

Εκπαίδευση σε Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Πανεπιστήμια, ΑΕΙ, Δια βίου μάθηση. Εργασιακά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
aadvarkgr
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Ανανγώριση ΠΕ από ΔΕ ( Πτυχίο Πληροφορικής) σε Προσωποπαγή θέση ΙΔΑΧ

Δημοσίευσηαπό aadvarkgr » Κυρ Αύγ 25, 2024 11:59 am

Καλησπέρα σε όλους.

Εργάζομαι σε δημόσιο οργανισμό ΝΠΔΔ του ΥΠΕΠΘ. Ο διορισμός μου έγινε το 2007 (πιο πριν εργαζόμουν με συνεχείς συμβάσεις και εφαρμόστηκε το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 164.) Από τότε είμαι ΙΔΑΧ με προσωποπαγή θέση σαν ΔΕ Πληροφορικής. Πιο πριν εργαζόμουν συνεχώς στην ίδια υπηρεσία με συμβάσεις από το 1999.

Ο Οργανισμός έχει θέση πληροφορικής αλλά είναι ΤΕ και επί του παρόντος έχει καλυφτεί από κινητικότητα. Εγώ αποφάσισα να κάνω σπουδές στο ΕΑΠ και πάλι στο αντικείμενο μου δηλαδή την Πληροφορική. Θα μπορούσα να ακολουθήσω και το https://www.diorismos.gr/dhmosia-dioikh ... ma-spoudwn αλλά ήθελα να είναι στο αντικείμενο μου και όχι τόσο σφιχτό χρονοδιάγραμμα. Εννοείται πως το έχω πληρώσει όλο εγώ.

Το ερώτημα μου έχει να κάνει με το τι επιλογές υπάρχουν από εδώ και πέρα.

Υπενθυμίζω πως είναι Προσωποπαγής θέση ΙΔΑΧ( Δεν υπήρχε πριν από εμένα και δεν θα υπάρχει μετά από εμένα και παρόλο που μερικούς ΙΔΑΧ άρχισαν να τους βάζουν σε οργανικές θέσεις η θέση Πληροφορικής είναι ΤΕ και είναι καλυμμένη ενώ Διοικητικού είναι μόνο ΔΕ). Αυτό που φαντάζομαι είναι πως μία περίπτωση είναι να γίνει απλά η αναβάθμιση επάνω στην προσωποπαγή θέση. Το οργανόγραμμα του οργανισμού είναι λίγο απαρχαιωμένο . Η μόνη θέση που είναι ΠΕ είναι μία σε ειδικότητα που αφορά τον Οργανισμό. Όλες οι άλλες είναι ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ. Δεν υπάρχει θέση ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΕ.

Κοντινές περιπτώσεις είναι μία του Διευθυντή ο οποίος Έχει ένα πτυχίο ΤΕ της αναγκαίας ειδικότητας στην υπηρεσία και έχει λάβει ένα άλλο ΠΕ . Σε αυτόν έδωσαν την μοναδική θέση ΠΕ ( η οποία ανήκει στην ειδικότητα της υπηρεσίας ) παρόλο που έχει άλλο πτυχίο. Λογικά έτσι θα τους βόλεψε.

Συνάδελφος επίσης ΜΟΝΙΜΗ με τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που είχε γίνει πριν 25 χρόνια έκανε αναγνώριση του πτυχίου της και την έδωσαν την θέση ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ παρόλο που το πτυχίο είναι εντελώς άσχετο με τις ανάγκες της υπηρεσίας. Λογικά και πάλι έτσι θα τους βόλεψε

Ποια είναι η γνώμη σας για το τι μπορεί να ακολουθήσει όταν κάνω την αίτηση ( σύμφωνα με την εμπειρία σας );

Ευχαριστώ

Επιστροφή σε “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες