Αναγνώριση προϋπηρεσίας.

Κοινωφελής εργασία, Ωρομίσθιοι, Μερική Απασχόληση, Εργασιακή εμπειρία.
Geodav1981
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 14, 2019 5:58 pm

Αναγνώριση προϋπηρεσίας.

Δημοσίευσηαπό Geodav1981 » Δευ Δεκ 16, 2019 5:36 pm

Καλησπέρα σε όλους, πριν τρία χρόνια υπέγραψα σύμβαση σε κάποιο δήμο με ανανέωση όπου και εξακολουθώ να εργάζομαι υπογραφοντας συμβάσεις κάθε χρόνο. Την επόμενη μέρα υπογραφής της πρώτης σύμβασης έκανα μια αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας που είχα σε άλλους δημοσίους φορείς. Ακόμα δεν έχει γίνει η αναγνωρίση και το εξωφρενικό που έμαθα είναι ότι αφού δεν έγινε στα 2 χρόνια λαμβάνοντας αναδρομικά τα χρήματα τώρα μου λένε πως όταν γίνει θα μου βάλουν αναδρομικά για τα 2 ετη και για τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα διεκδικήσω δικαστικά. Θα ήθελα να μάθω αν ισχύει κάτι τέτοιο.

sotinela
Μόνιμος
Μόνιμος
Δημοσιεύσεις: 341
Εγγραφή: Δευ Ιούλ 23, 2018 2:37 pm

Re: Αναγνώριση προϋπηρεσίας.

Δημοσίευσηαπό sotinela » Σάβ Αύγ 01, 2020 12:13 am

Πείτε δόξα τω Θεό που είστε σε δημόσια υπηρεσία 3 χρόνια συνεχόμενα χωρίς κώλυμα 24μηνης απασχόλησης και όλα τα άλλα θα σας τα λύσει το γραφείο προσωπικού του δήμου. Καλή τύχη.

dionisis1925
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 292
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 10, 2017 4:41 pm

Re: Αναγνώριση προϋπηρεσίας.

Δημοσίευσηαπό dionisis1925 » Δευ Αύγ 03, 2020 5:03 pm

Geodav1981 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, πριν τρία χρόνια υπέγραψα σύμβαση σε κάποιο δήμο με ανανέωση όπου και εξακολουθώ να εργάζομαι υπογραφοντας συμβάσεις κάθε χρόνο. Την επόμενη μέρα υπογραφής της πρώτης σύμβασης έκανα μια αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας που είχα σε άλλους δημοσίους φορείς. Ακόμα δεν έχει γίνει η αναγνωρίση και το εξωφρενικό που έμαθα είναι ότι αφού δεν έγινε στα 2 χρόνια λαμβάνοντας αναδρομικά τα χρήματα τώρα μου λένε πως όταν γίνει θα μου βάλουν αναδρομικά για τα 2 ετη και για τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα διεκδικήσω δικαστικά. Θα ήθελα να μάθω αν ισχύει κάτι τέτοιο.


Δεν γνωρίζω τι γίνεται στους Δήμους,σε νοσοκομεία κάνεις αίτηση και περνάει από Διοικητικό Συμβούλιο για να δεις αν θα σου αναγνωριστεί ή όχι.


Επιστροφή σε “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες