ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΑΕΔ 5.500 ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ
ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΑΕΔ 5.500 ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ
Καλησπέρα σε όλους!
Ανήκω στους επιτυχόντες του προγράμματος ΟΑΕΔ για του 5500 πτυχιούχους 22-29, και θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για το εξής:
Ξεκίνησα από τις 11/2 να εργάζομαι στον φορέα, το λογιστήριο μας ενημέρωσε ότι έστειλε το παρουσιολόγιο κ τα σχετικά έγγραφα στον ΟΑΕΔ, αλλά μέχρι κ χθες (υπολογίζαμε μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα, δηλαδή 15/3) δεν καταβλήθηκε τίποτα.
Έχω την απορία-απόγνωση- σχετικά με το πότε θα καταβληθούν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) οι μισθοί όσων συμμετέχουν!
Επίσης υπάρχει και μια παρερμηνία σχετικά με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου -ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ- το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί απ΄τους ωφελούμενους, και επικοινωνόντας με τον ΟΑΕΔ λένε ότι μπορεί να ανέβει και μετά από 6 μήνες, και δεν έχει καμία σχέση με την πληρωμή μας- αν κ κάποιοι το μετέφρασαν ότι αν δεν γίνει το δελτιο εισόδου δε θα πληρωθούμε.
Εν αντιθέση με το ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΟΔΟΥ, το οποίο αναφέρει ρητά πως αν δε συμπληρωθει δεν θα καταβληθει ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ μήνας!
Επλιζω να μπορει να μου απαντησει καποιος που γνωριζει.
Σας ευχαριστω!!!
Ανήκω στους επιτυχόντες του προγράμματος ΟΑΕΔ για του 5500 πτυχιούχους 22-29, και θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για το εξής:
Ξεκίνησα από τις 11/2 να εργάζομαι στον φορέα, το λογιστήριο μας ενημέρωσε ότι έστειλε το παρουσιολόγιο κ τα σχετικά έγγραφα στον ΟΑΕΔ, αλλά μέχρι κ χθες (υπολογίζαμε μέχρι τις 15 του επόμενου μήνα, δηλαδή 15/3) δεν καταβλήθηκε τίποτα.
Έχω την απορία-απόγνωση- σχετικά με το πότε θα καταβληθούν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) οι μισθοί όσων συμμετέχουν!
Επίσης υπάρχει και μια παρερμηνία σχετικά με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου -ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ- το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί απ΄τους ωφελούμενους, και επικοινωνόντας με τον ΟΑΕΔ λένε ότι μπορεί να ανέβει και μετά από 6 μήνες, και δεν έχει καμία σχέση με την πληρωμή μας- αν κ κάποιοι το μετέφρασαν ότι αν δεν γίνει το δελτιο εισόδου δε θα πληρωθούμε.
Εν αντιθέση με το ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΟΔΟΥ, το οποίο αναφέρει ρητά πως αν δε συμπληρωθει δεν θα καταβληθει ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ μήνας!
Σας ευχαριστω!!!
Re: ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΑΕΔ 5.500 ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ
Καλησπέρα! Είμαι επίσης ωφελούμενη του ίδιου προγράμματος και έχω πάρει αρκετές φορές τον ΟΑΕΔ και η απάντηση είναι πως η πρώτη πληρωμή θα αργήσει. Μια ακόμη ερώτηση, τα χαρτιά σας σε ποιον ΟΑΕΔ τα στείλατε; είναι αλήθεια πως όλοι οι φορείς πρέπει να τα στείλουν στον ΚΠΑ2 Αμπελοκήπων;
Καλησπέρα παιδιά και εγώ είμαι επιτυχούσα σε εαυτό το πρόγραμμα, βέβαια εγώ προσλήφθηκα αρχές Μαρτίου. Πήρα και εγώ τον οαεδ και δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο θέμα της πληρωμής. Μου είπε η υπάλληλος ότι είναι ανάλογα με την υπηρεσία και το ανάλογο κπα της πόλης. Συγκεκριμένα μου είπε ότι αυτοί μόλις λάβουν τις παρουσίες από την υπηρεσία μας τις καταγράφουν στο σύστημα και τις στέλνουν τότε στην Αθήνα. Μετέπειτα η Αθήνα δίνει την έγκριση και μπαίνει ο μισθός. Μου ανέφερε επίσης οτι μερικοί επιτυχόντες του Φεβρουαρίου δεν έχουν πληρωθεί ακόμη. Είναι δυνατόν να καθυστερούν τόσο τι να πω. Εμένα δεν μου έχουν πει καν πόσος θα είναι ο ακριβής μισθός. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Πως γίνεται να μην ξέρουν τον ακριβή μισθό στις υπηρεσίες. Εσείς που μπήκατε Φεβρουάριο πληρωθήκατε τελικά?
Εννοείς τα χαρτιά τύπου δικαιολογητικά για το πρόγραμμα η τις παρουσίες σου από την εργασία στην υπηρεσία?
[quote="Poly1"]Καλησπέρα σε όλους!
Σας ευχαριστω!!

Κατάλαβα τι να πω έτσι όπως φαίνεται τον Απρίλιο δεν βλέπω να μας πληρώνουν.... Καλό Μάιο....
mm90 έγραψε:Κατάλαβα τι να πω έτσι όπως φαίνεται τον Απρίλιο δεν βλέπω να μας πληρώνουν.... Καλό Μάιο....
Εμένα σήμερα το μεσημέρι φάνηκε το ποσό στον ΟΑΕΔ τώρα θέλω να δω πόσο καιρό θα κάνει να εγκριθεί από την Αθήνα. Ελπίζω να είναι το συντομότερο.
-
- Μαθητευόμενος
petra92 έγραψε:mm90 έγραψε:Κατάλαβα τι να πω έτσι όπως φαίνεται τον Απρίλιο δεν βλέπω να μας πληρώνουν.... Καλό Μάιο....
Εμένα σήμερα το μεσημέρι φάνηκε το ποσό στον ΟΑΕΔ τώρα θέλω να δω πόσο καιρό θα κάνει να εγκριθεί από την Αθήνα. Ελπίζω να είναι το συντομότερο.
Γεια σας! Ποιο είναι το ολόκληρο πόσο δηλαδή? Εγώ προσληφθηκα τον Φεβρουάριο και πληρώθηκα τον Μάρτιο τις μέρες του Φεβρουαρίου, αλλά του Μαρτίου δεν έχει φανεί ακόμα.
Aggeliki26 έγραψε:petra92 έγραψε:mm90 έγραψε:Κατάλαβα τι να πω έτσι όπως φαίνεται τον Απρίλιο δεν βλέπω να μας πληρώνουν.... Καλό Μάιο....
Γεια σας! Ποιο είναι το ολόκληρο πόσο δηλαδή? Εγώ προσληφθηκα τον Φεβρουάριο και πληρώθηκα τον Μάρτιο τις μέρες του Φεβρουαρίου, αλλά του Μαρτίου δεν έχει φανεί ακόμα.[/q
Άμα δούλεψες ολόκληρο το Φεβρουάριο και πήρες λεφτά τον Μάρτιο αυτός είναι ο μισθός σου. Αλλιώς εξαρτάται από την εκπαίδευση που έχεις αν έχεις μεταπτυχιακό η αν είσαι σε άλλη ειδική κατηγορία. Το ποιο απλο σεναριο είναι 840 τον μήνα. Λογικά όμως σου έχουν βγάλει μισθοδοσία, μπορείς να πας να την ζητήσεις.
Για το Μάρτιο πληρωθηκε κανένας ακόμα? ???Εμένα μου δείχνει το ποσό και στην τρέχουσα κατάσταση λέει έγκριση...Πόσο καιρό κάνει περίπου να γίνει η αποστολή στην τράπεζα? ??
Επιστροφή σε “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης