καλημέρα; στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας δεν συμπεριλαμβάνεται η ειδικότητα μου, θα μπορούσα να κάνω τα χαρτιά μου για δε διοικητικού, και στην οποία αναφέρονται τα ακολουθα
α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας καιβ) Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
υπάρχει περίπτωση να μη δεχθούν τη αίτηση μου επειδή είμαι πεε;;και κάτι ακόμα δικαιούται κάποιος άδεια αν προσληφθεί; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
πε για θεση δε
Εφόσον κάνεις αίτηση με το απολυτήριο Λυκείου ή ό,τι άλλο από αυτά που προβλέπει η προκήρυξη, φυσικά και θα σου την κάνουν δεκτή. Εξάλλου που ξέρουν ότι είσαι ΠΕ; Ως ΔΕ θα προσληφθείς αφού έχεις τα προσόντα. Όσο για άδεια δικαιούσαι 2 μέρες για κάθε μήνα εργασίας, εκτός αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα σε αυτό το πρόγραμμα. Τι είναι σύμβαση έργου;
gada έγραψε:Εφόσον κάνεις αίτηση με το απολυτήριο Λυκείου ή ό,τι άλλο από αυτά που προβλέπει η προκήρυξη, φυσικά και θα σου την κάνουν δεκτή. Εξάλλου που ξέρουν ότι είσαι ΠΕ; Ως ΔΕ θα προσληφθείς αφού έχεις τα προσόντα. Όσο για άδεια δικαιούσαι 2 μέρες για κάθε μήνα εργασίας, εκτός αν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα σε αυτό το πρόγραμμα. Τι είναι σύμβαση έργου;
στον οαεδ φαίνομαι ως ΠΕ γι'αυτό ρωτάω και οι υπάλληλοι έχουν "μαύρα μεσάνυχτα" για το αν μπορώ να κάνω χαρτιά ή όχι για ΔΕ..

Επιστροφή σε “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης