προϋπηρεσία από stage και συνάφεια

Κοινωφελής εργασία, Ωρομίσθιοι, Μερική Απασχόληση, Εργασιακή εμπειρία.
geia xara
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 15, 2009 4:36 pm

προϋπηρεσία από stage και συνάφεια

Δημοσίευσηαπό geia xara » Δευ Μάιος 24, 2010 6:23 pm

Έχουν βγει τα οριστικά αποτελέσματα και μετά από ένσταση είμαι τέταρτη σε σειρά διορισμού. Από ότι έχω δει οι τρεις πρώτοι έχουν διοριστεί αλλού. Οπότε υπάρχει πιθανότητα διορισμού μου.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχω 11 μήνες εμπειρίας με stage στη βεβαίωση της οποίας αναγράφεται ειδικότητα μη συναφής με αυτή της θέσης. Εγώ δήλωσα στην υπεύθυνη δήλωση ότι απασχολήθηκα ως διοικητικός υπάλληλος (και είναι αλήθεια γιατί ο εργοδότης με απασχολούσε με ειδικότητα συναφή με τη θέση δηλ. ως διοικητικό υπάλληλο) Εξάλλου ο εργοδότης προχώρησε μετά από τη λήξη του stage σε πρόσληψη μου με σύμβαση αορίστου χρόνου ως διοικητικό υπάλληλο. Ο ΑΣΕΠ με δικαίωσε και αναγνώρισε την προϋπηρεσία μου αυτή. Σε παλαιότερη όμως ένστασή μου σε άλλη προκύρηξη ακριβώς για το ίδιο πράγμα δεν την είχε αναγνωρίσει. Η μόνη διαφορά είναι ότι δε θυμάμαι τι είχα δηλώσει στην παλαιότερη υπεύθυνη δήλωσή μου.
Είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχώ σε περίπτωση διορισμού μου αφού έχουν βγει πια τα οριστικά αποτελέσματα; Κινδυνεύω από κάποιον (αίτηση θεραπείας) σε κατώτερη σειρά κατάταξης ή από επανέλεγχο του ΑΣΕΠ;
Ευχαριστώ πολύ!

Επιστροφή σε “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης