stage και εκλογές
-
- Μαθητευόμενος
emena παιδια θα με φαει το αγχος!! δεν ειναι κατασταση αυτη,μπηκαμε στα στειτζ για να νιωθουν οι δημοσιοι αφεντικα κ να κανουμε τα παντα!! κ τωρα τι???κενο??? δηλαδη αναλογα με τις κυβερνησεις θα ζουν η θα πεθαινουν ατομα?τι πραγματα ειναι αυτα? γιατι δεν βγαλαν μια ανακοινωση μονιμοποιησης. δεν εχουν τροπους? μια ζωη νδ ειμαι αλλα κ εκεινοι δεν κανουν τιποτα. αν μας καταργησουν κ τα μορια καηκαμε. εφτασα στην πηγη κ δεν θα πιω νερο.?με 2 πτυχια τει ειμαι, ξενες γλωσσες, τι αλλο θελουν?μαζευα λιγα μοριακια κ τωρα θα πανε ολα φτου κ απ την αρχη??κ το στειτζ το πασοκ το δημιουργησε, απλα η νδ το συνεχισε.οποτε να μην φωναζουν γιατι δεν ειναι αθωοι.
-
- Μαθητευόμενος
fousca έγραψε:emena παιδια θα με φαει το αγχος!! δεν ειναι κατασταση αυτη,μπηκαμε στα στειτζ για να νιωθουν οι δημοσιοι αφεντικα κ να κανουμε τα παντα!! κ τωρα τι???κενο??? δηλαδη αναλογα με τις κυβερνησεις θα ζουν η θα πεθαινουν ατομα?τι πραγματα ειναι αυτα? γιατι δεν βγαλαν μια ανακοινωση μονιμοποιησης. δεν εχουν τροπους? μια ζωη νδ ειμαι αλλα κ εκεινοι δεν κανουν τιποτα. αν μας καταργησουν κ τα μορια καηκαμε. εφτασα στην πηγη κ δεν θα πιω νερο.?με 2 πτυχια τει ειμαι, ξενες γλωσσες, τι αλλο θελουν?μαζευα λιγα μοριακια κ τωρα θα πανε ολα φτου κ απ την αρχη??κ το στειτζ το πασοκ το δημιουργησε, απλα η νδ το συνεχισε.οποτε να μην φωναζουν γιατι δεν ειναι αθωοι.
egw pisteuw pws den prepei na tous afisoume na tous perasei... prepei an vgei to pasok na kanoume diadilosi oloi emeis pou doleuoume se stage kai na apetisoume na metraei i prosauksisi 50%
-
- Μαθητευόμενος
Μήπως θα απαιτήσετε να συνεχίζει κιόλας να σας πληρώνει το ελληνικό
δημόσιο και ο Ελληνας φορολογούμενος????? Γιατί τελικά και το
παραμύθι που μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι είναι από κοινοτική
χρηματοδότηση τα stage και όπως μας είπε και ο Καραμανλής........." αφού
μας τα δίνουνε να μην τα πάρουμε?? '' και αυτό πλέον φαίνεται να μην
ισχύει.
Και πολύ σωστα ειπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δεν υπάρχει εισαγγελέας σ αυτόν
τον τόπο να μπεί στον ΟΑΕΔ και να ελένξει αυτον τον οργανισμό??? που
χρόνια τώρα αποτελεί μέσο εξυπηρέτησης των βουλευτικών γραφείων και
εκμεταλλευεται τις ελπίδες και τις αγωνίες χιλιάδων
ανέργων...... :evil: :evil: :evil:
δημόσιο και ο Ελληνας φορολογούμενος????? Γιατί τελικά και το
παραμύθι που μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι είναι από κοινοτική
χρηματοδότηση τα stage και όπως μας είπε και ο Καραμανλής........." αφού
μας τα δίνουνε να μην τα πάρουμε?? '' και αυτό πλέον φαίνεται να μην
ισχύει.
Και πολύ σωστα ειπε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δεν υπάρχει εισαγγελέας σ αυτόν
τον τόπο να μπεί στον ΟΑΕΔ και να ελένξει αυτον τον οργανισμό??? που
χρόνια τώρα αποτελεί μέσο εξυπηρέτησης των βουλευτικών γραφείων και
εκμεταλλευεται τις ελπίδες και τις αγωνίες χιλιάδων
ανέργων...... :evil: :evil: :evil:
-
- Δόκιμος
Ούτως ή άλλως κανείς δεν θα έπρεπε να έχει πάνω απο 18 μήνες με stage αφού υποτίθεται ότι είναι προγράματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας.Και με 18 μήνες δεν δικαιούται κανείς προσαύξηση. Είναι σαν όλοι αυτοί που δουλεύουν για 250 και 300 ευρώ κάνοντας την πρακτική τους (π.χ. ασκούμενοι δικηγόροι), να αξιώνουν μετά να τους κρατήσουν ως μόνιμους. Για εργασιακή εμπειρία σας πήραν, την αποκτήσατε, ψάξτε να βρείτε μια δουλειά όπως όλος ο κόσμος!! Αφήστε και κανέναν άλλο να αποκτήσει εμπειρία χωρίς την οποία πολύ δύσκολα βρίσκει κάποιος δουλειά. Αυτός είναι και ο σκοπός του προγράμματος άλλωστε, να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία για να την χρησιμοποιήσει να βρει πιο εύκολα δουλειά. Όχι να βάζει ο καθένας τους δικούς του 5 χρόνια με stage και να τους κάνει και μόνιμους εις βάρος των κορόιδων!!
-
- Δόκιμος
Και περιμενα να μπω σε αυτα τα stage για πρωτη φορα και βλεπω οτι δε θα γινει,αλλα ρε παιδια δε θα τα βαψω και μαυρα.Να καθομαι να κλαιω για τα 600 ευρω η το οτι θα ημουνα χωρις ασφαλεια?Και αυτο που διαβαζω για διαδηλωσεις για τα stage μου δειχνει οτι εχουμε φτασει πολυ χαμηλα σε επιπεδο αξιοπρεπειας ρε παιδια ημαρτον.Εχουμε κανει τα stage λες και ειναι ονειρο ζωης,εγω δε προκειται να ξανασχοληθω και θα ψαξω για κατι καλυτερο στο τομεα μου,ισως ητανε και για καλο αυτο που εγινε,ας σταματησουμε να υποτιμουμε τους εαυτους μας
-
- Δόκιμος
simone έγραψε:Και περιμενα να μπω σε αυτα τα stage για πρωτη φορα και βλεπω οτι δε θα γινει,αλλα ρε παιδια δε θα τα βαψω και μαυρα.Να καθομαι να κλαιω για τα 600 ευρω η το οτι θα ημουνα χωρις ασφαλεια?Και αυτο που διαβαζω για διαδηλωσεις για τα stage μου δειχνει οτι εχουμε φτασει πολυ χαμηλα σε επιπεδο αξιοπρεπειας ρε παιδια ημαρτον.Εχουμε κανει τα stage λες και ειναι ονειρο ζωης,εγω δε προκειται να ξανασχοληθω και θα ψαξω για κατι καλυτερο στο τομεα μου,ισως ητανε και για καλο αυτο που εγινε,ας σταματησουμε να υποτιμουμε τους εαυτους μας
Ενταξει δικιο εχεις...και εγω σε αυτη τη φαση ημουνα, ελεγα μια φορα να εργαστω και εγω στα stage, αλλα....οταν ακους οτι ο αλλος εργαζεται εδω και 6 χρονια δε νευριαζεις απο τη αδικια και ποσο παραπανω οταν αυτο το ατομο ζητα και μονιμοποιηση, λες και οι αλλοι που διαβαζουν 1 χρονο για να δωσουν γραπτες εξετασεις ειναι κοροϊδο!
-
- Μαθητευόμενος
Κι εγώ περίμενα φέτος για πρώτη φορά να μπω στα stage. Δεν μπήκα (όπως φαίνεται) τελικά. Απογοητεύτηκα, στενοχωρήθηκα γιατί άρχισα να σκέφτομαι τι δεν έχω και δεν με επέλεξαν...
Τελοσπάντων υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας...(τον οποίο και τιμωρεί το ίδιο το κράτος αν δεν βάζει ένσημα στους εργαζόμενους- δεν είναι αστείο???)
Τελοσπάντων υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας...(τον οποίο και τιμωρεί το ίδιο το κράτος αν δεν βάζει ένσημα στους εργαζόμενους- δεν είναι αστείο???)
-
- Δόκιμος
Και εγω εχω πικρα που δε με πηρανε,αλλα και το οτι αλλοι δουλευανε 6 χρονια στα stage μου δειχνει ποσο πολυ καποιοι υποβιβαζουνε τους εαυτους τους.Παιρνανε για 6 χρονια 600 ευρω,χασανε 6 χρονια απο τη ζωη τους χωρις ασφαλιση και τωρα θα τρεχουνε να κανουνε παλι μια αλλη αρχη.
Ειμασταν ατυχοι που δε μας πηρανε,ειδικα για οσους 8α δουλευανε πρωτη φορα με stage,αλλα μας εχει γινει και μια πλυση εγκεφαλου οτι αμα μας παιρνανε θα πιαναμε το joker.
Λιγη αυτοεκτιμηση δε βλαπτει,εμενα το οτι δε με πηρανε λογω προκυρηξης εκλογων,επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα ποσο μπουρδελο χωρα ειμαστε,αλλα το ξαναλεω ισως ητανε και για καλο,γιατι τωρα θα δραστηριοποιηθω ακομα περισσοτερο να βρω κατι πραγματικα καλο,και οχι να αφησω να περνανε τα πιο δημιουργικα χρονια της ζωης μου σε μια δουλεια με μισθο ανειδικευτου εργατη και χωρις ασφαλιση,μονο και μονο για να λεω οτι δουλευω δημοσιο.
Και οσοι καθοντουσαν στα stage εχοντας ελπιδα μονιποιησης και τρωγοντας χρονια απο τη ζωη τους,ειναι αξιοι της μοιρας τους,εκτιμησανε πολυ λαθος τα πραγματα
Ειμασταν ατυχοι που δε μας πηρανε,ειδικα για οσους 8α δουλευανε πρωτη φορα με stage,αλλα μας εχει γινει και μια πλυση εγκεφαλου οτι αμα μας παιρνανε θα πιαναμε το joker.
Λιγη αυτοεκτιμηση δε βλαπτει,εμενα το οτι δε με πηρανε λογω προκυρηξης εκλογων,επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα ποσο μπουρδελο χωρα ειμαστε,αλλα το ξαναλεω ισως ητανε και για καλο,γιατι τωρα θα δραστηριοποιηθω ακομα περισσοτερο να βρω κατι πραγματικα καλο,και οχι να αφησω να περνανε τα πιο δημιουργικα χρονια της ζωης μου σε μια δουλεια με μισθο ανειδικευτου εργατη και χωρις ασφαλιση,μονο και μονο για να λεω οτι δουλευω δημοσιο.
Και οσοι καθοντουσαν στα stage εχοντας ελπιδα μονιποιησης και τρωγοντας χρονια απο τη ζωη τους,ειναι αξιοι της μοιρας τους,εκτιμησανε πολυ λαθος τα πραγματα
-
- Μαθητευόμενος
@fousca Εντάξει καλά κάνατε ίσως που μπήκατε στα stage, αλλά όχι ότι κάνετε και τη δουλειά. Δεν έχετε δικαίωμα να υπογράψετε, άρα ότι και δουλειά να κάνετε πρέπει να την ξανακάνει ο μόνιμος. Συμφωνώ ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε τα stage, αλλά δεν έδωσε προσαύξηση 50%, άρα μάλλον συμφωνείς και εσύ πως μπορεί να την καταργήσει.
Επιστροφή σε “ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης