Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
futat1
- Μαθητευόμενος

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και πολύ λογικό να περάσουν τόσα άτομα από την εξέταση ορθοφωνίας.
Άρα θα εξεταστούν τώρα και τα πιστοποιητικά, έτσι; Γιατί αν είναι έτσι, τότε φαντάζομαι ότι θα καθυστερήσουν λίγο περισσότερο τα αποτελέσματα, εδώ έκαναν 1 μήνα από την κατάθεση των αιτήσεων μέχρι το α' στάδιο, χωρίς έλεγχο.
Άρα θα εξεταστούν τώρα και τα πιστοποιητικά, έτσι; Γιατί αν είναι έτσι, τότε φαντάζομαι ότι θα καθυστερήσουν λίγο περισσότερο τα αποτελέσματα, εδώ έκαναν 1 μήνα από την κατάθεση των αιτήσεων μέχρι το α' στάδιο, χωρίς έλεγχο.
-
sngr
- Μαθητευόμενος

Συνοπτικά θα πω ότι ως παλιά καραβάνα, οι εξετάσεις ήταν ευκολότερες από το 2002. Τότε είχε δυσκολότερα θέματα και περισσότερες ερωτήσεις, π.χ. στην ερώτηση που έδιναν τρεις πτήσεις να θυμάσαι 1-2, το 2002 είχε 6 πτήσεις.
Ωστόσο, νομίζω ότι έγραψα χειρότερα από τότε.
Για το θέμα της αντιγραφής θα ήθελα να καταθέσω την εξής εμπειρία.
Ο διπλανός μου από την ώρα που μπήκε έδειξε προθέσεις να αντιγράψει. Μόλις είδε τόσους επιτηρητές άρχισε να λέει ότι δεν είμαστε σε φυλακή και τέτοια, αλλά όταν κατάλαβε ότι οι επιτηρητές κοιμούνταν όρθιοι, πήρε αέρα. Τελείωνε ο χρόνος και συνέχιζε ανενόχλητος. Μάλιστα στην διακοπή που έγινε για να μας συρράψουν το τετράδιο, αυτός το άνοιξε στο πλάι και έγραψε μια ερώτηση. Όταν έκανα διακριτικά σήμα σε μια επιτηρήτρια να πάει κοντά του, αυτή άρχισε να μου φωνάζει αυστηρά αν θέλω κάτι. Στο τέλος της εξέτασης, που της είπα τι έγινε άρχισε να τον ψάχνει, αλλά είχε γίνει λούης ο τύπος.
Ωστόσο, νομίζω ότι έγραψα χειρότερα από τότε.
Για το θέμα της αντιγραφής θα ήθελα να καταθέσω την εξής εμπειρία.
Ο διπλανός μου από την ώρα που μπήκε έδειξε προθέσεις να αντιγράψει. Μόλις είδε τόσους επιτηρητές άρχισε να λέει ότι δεν είμαστε σε φυλακή και τέτοια, αλλά όταν κατάλαβε ότι οι επιτηρητές κοιμούνταν όρθιοι, πήρε αέρα. Τελείωνε ο χρόνος και συνέχιζε ανενόχλητος. Μάλιστα στην διακοπή που έγινε για να μας συρράψουν το τετράδιο, αυτός το άνοιξε στο πλάι και έγραψε μια ερώτηση. Όταν έκανα διακριτικά σήμα σε μια επιτηρήτρια να πάει κοντά του, αυτή άρχισε να μου φωνάζει αυστηρά αν θέλω κάτι. Στο τέλος της εξέτασης, που της είπα τι έγινε άρχισε να τον ψάχνει, αλλά είχε γίνει λούης ο τύπος.
-
ngkagr
- Δόκιμος

Τα αποτελεσματα θα βγουν μεσα στο μαιο, το ειπαν την ωρα που τελειωσε το τεστ. τωρα για το αν θα καλεσουν ολους τους επιτυχοντες του β σταδιου, δεν το ειπαν. απο τον τροπο που το ειπε μαλλον τα αποτελεσματα του β σταδιου θα βγαλουν. και μου φαινεται λογικο αφου αυτοι δεν προκειται να ξανακαλεσουν ατομα και δευτερη και τριτη φορα για ορθοφωνια, θα τους εξετασουν ολους και μετα θα συνυπολογισουν. μεχρι τωρα μας κουβαλανε ολους, χωρις να κοιτανε χαρτια, στην ορθοφωνια θα αλλαξουν συστημα? επιπροσθετα θα κοπει και εκει ουκ ολιγος κοσμος. Σιγουρα καποιοι που τα πηγαν καλα στα 2 πρωτα σταδια θα κοπουν.
Επισης εχω να δηλωσω οτι τελικά δεν μετραει και τοσο πολυ το β σταδιο. ολοι πανω κατω το ιδιο εχουν γραψει. πολυ μικρη θα ειναι η διακυμανση. οποτε οποιος τα πηγε καλα στο α' σταδιο θα διατηρει ελπιδες.
Τελος εχω να προτεινω σε ολους οσους στειλουν γραπτη διαμαρτυρια για τα παρατραγουδα με την γκρι οθονη και τις εκπροθεσμες χοντρουλες, να μας ενημερωσουν για τις απαντησεις του ασεπ που θα λαβουν. Σιγουρα θα απαντησουν, και σιγουρα θα τους μπουνε καποιο ψυλλοι στα αυτια. Ηδη αν εχουν διαβασει μια και μονο σελιδα απο το φορουμ θα εχουν ανησυχήσει λιγο.
Επιπλεον υπηρχε και μια κοπελα που δεν προσεξε οτι ηταν γκρι η οθονη και αρχισε να γραφει και της κανανε παρατηρηση, πραγμα που σημαινει οτι υπηρξαν κρουσματα αλλοιωσης και εξ αμελειας (συν τοις αλλοις..).
Επισης εχω να δηλωσω οτι τελικά δεν μετραει και τοσο πολυ το β σταδιο. ολοι πανω κατω το ιδιο εχουν γραψει. πολυ μικρη θα ειναι η διακυμανση. οποτε οποιος τα πηγε καλα στο α' σταδιο θα διατηρει ελπιδες.
Τελος εχω να προτεινω σε ολους οσους στειλουν γραπτη διαμαρτυρια για τα παρατραγουδα με την γκρι οθονη και τις εκπροθεσμες χοντρουλες, να μας ενημερωσουν για τις απαντησεις του ασεπ που θα λαβουν. Σιγουρα θα απαντησουν, και σιγουρα θα τους μπουνε καποιο ψυλλοι στα αυτια. Ηδη αν εχουν διαβασει μια και μονο σελιδα απο το φορουμ θα εχουν ανησυχήσει λιγο.
Επιπλεον υπηρχε και μια κοπελα που δεν προσεξε οτι ηταν γκρι η οθονη και αρχισε να γραφει και της κανανε παρατηρηση, πραγμα που σημαινει οτι υπηρξαν κρουσματα αλλοιωσης και εξ αμελειας (συν τοις αλλοις..).
-
athoa
- Μαθητευόμενος

Σελίδα 11549 της προκήρυξης:
Προσοχή: Στο Γ΄ στάδιο θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα καταταγούν σε φθίνουσα σειρά στους πίνακες
κατάταξης και μέχρι του αριθμού των προς πλήρωση θέσεων τουλάχιστον, βάσει του τελικού βαθμού της γρα−
πτής εξέτασης (εδ. 5 παρ.Ι, Κεφ.Γ΄ της παρούσας).
Το λύσαμε το Γ΄ στάδιο,τώρα;;
Μόνο οι διοριστέοι(οι 70 υπέρτυχεροί και αρκετά έξυπνοι να προσθέσω εγώ)θα κληθούν και αν βρεθεί κάποιος απο αυτούς κεκές,τηλεφωνούν τον επόμενο.Το ίδιο θα συμβεί αν στο ΚΑΙ βρεθεί κάποιος καρδιοπαθής ή βαρεμένος ή πάρα πολύ μύωπας(πάρα πολύ τονίζω, μη λέμε τα ίδια για τους βαθμούς μυωπίας και μην ξεχνάμε οτι εδώ είναι Ελλάδα και οι κοινοτικές οδηγίες δεν εφαρμόζονται τόσο strictly!)
Προσοχή: Στο Γ΄ στάδιο θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα καταταγούν σε φθίνουσα σειρά στους πίνακες
κατάταξης και μέχρι του αριθμού των προς πλήρωση θέσεων τουλάχιστον, βάσει του τελικού βαθμού της γρα−
πτής εξέτασης (εδ. 5 παρ.Ι, Κεφ.Γ΄ της παρούσας).
Το λύσαμε το Γ΄ στάδιο,τώρα;;
Μόνο οι διοριστέοι(οι 70 υπέρτυχεροί και αρκετά έξυπνοι να προσθέσω εγώ)θα κληθούν και αν βρεθεί κάποιος απο αυτούς κεκές,τηλεφωνούν τον επόμενο.Το ίδιο θα συμβεί αν στο ΚΑΙ βρεθεί κάποιος καρδιοπαθής ή βαρεμένος ή πάρα πολύ μύωπας(πάρα πολύ τονίζω, μη λέμε τα ίδια για τους βαθμούς μυωπίας και μην ξεχνάμε οτι εδώ είναι Ελλάδα και οι κοινοτικές οδηγίες δεν εφαρμόζονται τόσο strictly!)
-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
takisrhodes83
- Δόκιμος

-
spiridaus
- Μαθητευόμενος

Αντε ρε μας έχει ξεφτιλίσει το ποστ για την εφορία ! Γράφτε κάτι να πάρουμε τα πάνω μας.
Εγώ είχα 70% στο πρώτο και στο 2ο αν έχω πιάσει ενα 60αρι θα είμαι ευχαριστημένος, τι λέτε έχω καμιά ελπίδα;;
Πάντως τώρα πια, με καθαρό μυαλό, πιστεύω οτί με μια ψιλοκαλή προετοιμασία και λίγη εφεση σε τεστ όπως το 2ο είχες καλές προοπτικές, δεν ήταν τίποτα το φοβερά δύσκολο.
Εσείς τι περιμένετε;
Εγώ είχα 70% στο πρώτο και στο 2ο αν έχω πιάσει ενα 60αρι θα είμαι ευχαριστημένος, τι λέτε έχω καμιά ελπίδα;;
Πάντως τώρα πια, με καθαρό μυαλό, πιστεύω οτί με μια ψιλοκαλή προετοιμασία και λίγη εφεση σε τεστ όπως το 2ο είχες καλές προοπτικές, δεν ήταν τίποτα το φοβερά δύσκολο.
Εσείς τι περιμένετε;
-
PANTSO777
- Μαθητευόμενος

DEAR ALL, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΑΣ FORUM KAΘΙΣΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ,ΚΑΘΩΣ Α)ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΓΧΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Β) ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..! ΛΟΙΠΟΝ...
ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 22 (ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ) ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ NEGATIVE ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 4,54 ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ (ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ)!
SO...
1) H ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
2) ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
3) ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΤΗΣΕΩΝ ( ΤΙ ΕΥΚΟΛΟ Ε????!!!)
4) ΤΑ ΒΕΛΗ (ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ GUYS?)
5) ΤΟ 1ο ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
6) ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ( ABBGTRRT, ABBTGRTT)
7) ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ???
8) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ( ΓΡΑΦΤΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ, ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο NTASTIN XOFMAN ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ,,,, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΡΕΕΕΕΕ)
9) ΠΟΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟ
10) ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ
11) ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΙΛΙΜΙΤΡΕ (ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΦΑΧΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!!)
12) ΤΟ 2ο ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ (ΕΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. WALKER KAI THN ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ)
13) ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ
14) ΤΑ 2 ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
15) ΤΑ 2 ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
16) ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΒΟΥΝΑ, ΠΟΛΕΙΣ, ΝΗΣΙΑ
17) ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ
18) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΒΛΠ. 12)
19) ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΥΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟ Η ΤΕΣΤ!!)
20) ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ( ΕΜΑΣΑ ΕΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ 27 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ)
21) ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΤΗΣΗΣ ( ΑΘΗΝΑ ΛΟΝΔΙΝΟ)
22) ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 80 ΩΡΕΣ ΔΗΛ ΣΤΗΝ 16)??? ΕΡΩΤΩ!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑ ΤΑ ΜΑΛΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΑΣ FORUM! ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ!!!! (ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΓΡΑΨΑ)!!!
ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 22 (ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ) ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ NEGATIVE ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 4,54 ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ (ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ)!
SO...
1) H ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
2) ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ
3) ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΤΗΣΕΩΝ ( ΤΙ ΕΥΚΟΛΟ Ε????!!!)
4) ΤΑ ΒΕΛΗ (ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ GUYS?)
5) ΤΟ 1ο ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
6) ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ( ABBGTRRT, ABBTGRTT)
7) ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ???
8) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ( ΓΡΑΦΤΕ ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ, ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο NTASTIN XOFMAN ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ,,,, ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΡΕΕΕΕΕ)
9) ΠΟΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟ
10) ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ
11) ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΙΛΙΜΙΤΡΕ (ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΦΑΧΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ!!)
12) ΤΟ 2ο ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ (ΕΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. WALKER KAI THN ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ)
13) ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ
14) ΤΑ 2 ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
15) ΤΑ 2 ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
16) ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΒΟΥΝΑ, ΠΟΛΕΙΣ, ΝΗΣΙΑ
17) ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ
18) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΒΛΠ. 12)
19) ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΥΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟ Η ΤΕΣΤ!!)
20) ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ( ΕΜΑΣΑ ΕΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟ 27 ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ)
21) ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΤΗΣΗΣ ( ΑΘΗΝΑ ΛΟΝΔΙΝΟ)
22) ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 80 ΩΡΕΣ ΔΗΛ ΣΤΗΝ 16)??? ΕΡΩΤΩ!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑ ΤΑ ΜΑΛΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΑΣ FORUM! ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ!!!! (ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΓΡΑΨΑ)!!!
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 9 επισκέπτες