Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τρί Αύγ 12, 2014 10:14 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
mbilly έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ωραια τα στειλαμε τα χαρτια και τωρα τι ακολουθει;;; Να κανω και μια χαζη ερωτηση: θα μας ζητησουν αριθμο λογαριασμου τραπεζας; Αν ναι,σε ποια φαση της διαδικασιας γινεται; :?: :?: :?:

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου mbilly.Η γνωμη σου για το ποτε θα εκδοθει το ΦΕΚ;κανενα τριμηνο;;;

Από το Υπουργείο είπαν ότι μάλλον δεν θα είναι σύντομη η ολοκλήρωση του διορισμού αφού θα πρέπει να περάσει το 20ήμερο για όλους, να κάνουν την αυτεπάγγελτη αναζήτηση και μετά να βγεί το ΦΕΚ. Πάντως, πρόσθεσαν, ότι κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν...Προσωπική μου εκτίμηση, κατά τέλη Οκτώβρη αν λάβουμε υπόψη ότι το ΦΕΚ θέλει γύρω στις 40 μέρες...

daphne2013
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό daphne2013 » Τετ Αύγ 13, 2014 12:18 pm

Vicky27 έγραψε:Τα παιδιά που προορίζονται για τα διοικητικά δικαστήρια ειδοποιήθηκαν να παραλάβουν τα χαρτιά τους;;;;;

Ναι, εγώ τα παρέλαβα. Βέβαια το χαρτί γράφει τα ίδια για τα ecdl που έγραφαν και τα δικά σας. Τα έχουν συντάξει πριν δημοσιευθεί η ΚΥΑ.
Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα αλλά σας το έχουν ξεκαθαρίσει επίσημα ότι δεν θέλουν καινούριο;

wizard
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό wizard » Τετ Αύγ 13, 2014 2:27 pm

daphne2013 έγραψε:
Vicky27 έγραψε:Τα παιδιά που προορίζονται για τα διοικητικά δικαστήρια ειδοποιήθηκαν να παραλάβουν τα χαρτιά τους;;;;;

Ναι, εγώ τα παρέλαβα. Βέβαια το χαρτί γράφει τα ίδια για τα ecdl που έγραφαν και τα δικά σας. Τα έχουν συντάξει πριν δημοσιευθεί η ΚΥΑ.
Συγγνώμη που επαναφέρω το θέμα αλλά σας το έχουν ξεκαθαρίσει επίσημα ότι δεν θέλουν καινούριο;

Ναι, το θέμα έχει κλείσει με τη νέα ΚΥΑ.

mbilly
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mbilly » Τετ Αύγ 13, 2014 3:09 pm

kat_gian έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
mbilly έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ωραια τα στειλαμε τα χαρτια και τωρα τι ακολουθει;;; Να κανω και μια χαζη ερωτηση: θα μας ζητησουν αριθμο λογαριασμου τραπεζας; Αν ναι,σε ποια φαση της διαδικασιας γινεται; :?: :?: :?:

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου mbilly.Η γνωμη σου για το ποτε θα εκδοθει το ΦΕΚ;κανενα τριμηνο;;;

Από το Υπουργείο είπαν ότι μάλλον δεν θα είναι σύντομη η ολοκλήρωση του διορισμού αφού θα πρέπει να περάσει το 20ήμερο για όλους, να κάνουν την αυτεπάγγελτη αναζήτηση και μετά να βγεί το ΦΕΚ. Πάντως, πρόσθεσαν, ότι κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν...Προσωπική μου εκτίμηση, κατά τέλη Οκτώβρη αν λάβουμε υπόψη ότι το ΦΕΚ θέλει γύρω στις 40 μέρες...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 15-20 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τετ Αύγ 13, 2014 4:12 pm

kat_gian έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
mbilly έγραψε:

Ευχαριστω katgian. Οπότε αναμονηηη......

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Τετ Αύγ 13, 2014 4:36 pm

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ανακλήθηκε η απόφαση οπότε δεν χρειάζεται η ανανεωση. Εγώ όμως που την πήρα την ανανεωση ακριβώς την ημέρα που βγήκε το φεκ την έστειλα...

fuzz
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό fuzz » Σάβ Αύγ 16, 2014 4:34 pm

Vicky27 έγραψε:Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ανακλήθηκε η απόφαση οπότε δεν χρειάζεται η ανανεωση. Εγώ όμως που την πήρα την ανανεωση ακριβώς την ημέρα που βγήκε το φεκ την έστειλα...

Και γω το ίδιο. Πρωί τα ταχυδρόμησα, απόγευμα είδα το νέο ΦΕΚ. Δεν πειράζει, είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο μια ώρα αρχύτερα και τα κάναμε και επανάληψη, χαλάλι... Άντε στην τελική ευθεία τώρα! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Τρί Αύγ 19, 2014 11:51 am

fuzz έγραψε:
Vicky27 έγραψε:Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ανακλήθηκε η απόφαση οπότε δεν χρειάζεται η ανανεωση. Εγώ όμως που την πήρα την ανανεωση ακριβώς την ημέρα που βγήκε το φεκ την έστειλα...

Και γω το ίδιο. Πρωί τα ταχυδρόμησα, απόγευμα είδα το νέο ΦΕΚ. Δεν πειράζει, είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο μια ώρα αρχύτερα και τα κάναμε και επανάληψη, χαλάλι... Άντε στην τελική ευθεία τώρα! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ Θ' ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ?

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Δευ Αύγ 25, 2014 10:41 am

Καλημερα και καλη εβδομαδα! Παιδια ειχαμε κατι νεοτερο;καποια εξελιξη;

Chrysi
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Chrysi » Δευ Σεπ 01, 2014 12:02 pm

Καλημέρα, έχουμε κανένα νέο ? Μίλησα με το Υπ. Δικαιοσ. και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα μας καλέσουν ... εν αναμονεί..

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Δευ Σεπ 01, 2014 1:54 pm

Καλημέρα και καλό μήνα......έχουμε κανένα νέο;;;;;;; Γνωρίζει κάποιος;;;;;;;;

ellin81
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ellin81 » Τρί Σεπ 02, 2014 1:34 am

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα να ρωτήσω πότε πρόκειται να γίνει νέος διαγωνισμός και αν σε αυτόν δίνουν και άτομα άλλου κλάδου ΠΕ. Η ύλη είναι εύκολη;

Ευχαριστώ

sund
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sund » Πέμ Σεπ 04, 2014 3:32 pm

Παιδιά απ όσο άκουσα τέλος σεπτεμβρίου θα βγει το φεκ σας έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του οκτωβρίου.Καλώς να έρθετε να μας βοηθήσετε γιατί πνιγόμαστε. Μετά απο 3 χρόνια κατάφερα και πήρα μετάθεση απο το πρωτοδικείο σε ειρηνοδικείο,το οποίο ειχα ζητήσει και ειμαι πανευτυχής!

sund
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό sund » Παρ Σεπ 05, 2014 2:38 pm

sund έγραψε:Παιδιά απ όσο άκουσα τέλος σεπτεμβρίου θα βγει το φεκ σας έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του οκτωβρίου.Καλώς να έρθετε να μας βοηθήσετε γιατί πνιγόμαστε. Μετά απο 3 χρόνια κατάφερα και πήρα μετάθεση απο το πρωτοδικείο σε ειρηνοδικείο,το οποίο ειχα ζητήσει και ειμαι πανευτυχής!

Εγώ ειμαι απο τους αρχικούς 148, ΔΕ κατηγορία ,εχω κοινό προφίλ στο διορισμός,με την ξαδέρφη μου απο αγρίνιο απο τους 200 όπου διορίζεται πελοποννησο.ΔΕ κατηγορία και αυτή.Καλη σταδιοδρομία παιδιά.

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Παρ Σεπ 05, 2014 4:25 pm

sund έγραψε:
sund έγραψε:Παιδιά απ όσο άκουσα τέλος σεπτεμβρίου θα βγει το φεκ σας έως το πρώτο δεκαπενθήμερο του οκτωβρίου.Καλώς να έρθετε να μας βοηθήσετε γιατί πνιγόμαστε. Μετά απο 3 χρόνια κατάφερα και πήρα μετάθεση απο το πρωτοδικείο σε ειρηνοδικείο,το οποίο ειχα ζητήσει και ειμαι πανευτυχής!

Εγώ ειμαι απο τους αρχικούς 148, ΔΕ κατηγορία ,εχω κοινό προφίλ στο διορισμός,με την ξαδέρφη μου απο αγρίνιο απο τους 200 όπου διορίζεται πελοποννησο.ΔΕ κατηγορία και αυτή.Καλη σταδιοδρομία παιδιά.

Σ'ευχαριστούμε για την πληροφορία! Και μιας και γνωρίζεις πως έχουν τα πράγματα, μπορείς να μας δώσεις λίγο τα φώτα σου;;; :wink: Αρχικά, γιατί προτίμησες ειρηνοδικείο έναντι πρωτοδικείου; Ο βασικός μισθός ισχύει ότι είναι γύρω στα 670 ευρώ; Σχετικά με την ασφάλιση, τί ισχύει; (ιατροφαρμακευτικά ΙΚΑ και συνταξιοδοτικά ΔΗΜΟΣΙΟΥ; ) Sorry για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων, αλλά...καταλαβαίνεις! :)

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες