Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
filareti
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό filareti » Τετ Ιούλ 23, 2014 10:01 pm

Παιδιά βρήκα την προκήρυξη κ τελικά ζητούσαν 5 ενότητες (word,ecxel,access,powerpoint και internet). Τελικά πόσες ζητούσαν????

jkara
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό jkara » Πέμ Ιούλ 24, 2014 12:03 am

Παιδιά καλησπέρα.Κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και με ειδοποίησαν σήμερα να πάω να παραλάβω τα χαρτιά.Από όσο θυμάμαι η προκήρυξη στην αρχή ζητούσε πέντε ενότητες αλλά στην συνέχεια έγινε διόρθωση και τελικά μας είχε ζητηθεί να καταθέσουμε τρεις ενότητες (Word,Excel,Internet).Το θυμάμαι γιατί είχα τρέξει να πάρω και τις δυο επιπλέον ενότητες που ζητούσαν και τελικά αποδείχτηκε άσκοπο.

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Πέμ Ιούλ 24, 2014 12:07 am

filareti έγραψε:Παιδιά βρήκα την προκήρυξη κ τελικά ζητούσαν 5 ενότητες (word,ecxel,access,powerpoint και internet). Τελικά πόσες ζητούσαν????

Εγώ λέω ας μην προτρεχουμε! Αν όντως υπογράφτηκε και είναι προς δημοσίευση η νέα απόφαση τότε είμαστε καλυμμένοι... Από το υπουργείο μου ειπαν οτι δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό που να δείχνει ότι ισχύει η νέα απόφαση! Αν δημοσιευθεί όμως αλλάζει το πράγμα.

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Παρ Ιούλ 25, 2014 8:30 am

Παιδια καλημέρα.... Παρέλαβε κανεις άλλος χαρτιά;;;;;

zouzounaki2012
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zouzounaki2012 » Παρ Ιούλ 25, 2014 10:01 am

Καλημέρα παιδιά!

Αναφορικά με το θέμα του ECDL και την κατάργηση της κυα 4204/14 έμαθα ότι μένει να υπογράψει μόνο από το Υπ.Οικονομικών. Βέβαια έχουμε εχθρό τον "νεκρό" μήνα Αύγουστο και το 20ήμερο...Μεγάλο άγχος....

Όποιος έχει κάτι νεότερο ας ενημερώνει...

Ευχαριστώ! :D

elkon
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elkon » Παρ Ιούλ 25, 2014 12:25 pm

Στο Ηρακλειο Κρητης κανένας δεν κανει ανανεωση του keycert. Με καμια δεκαρια φροντιστηρια που επικοινωνησα μου ειπαν οτι η Keycert δεν τους εχει στειλει καμια φορμα για ανανέωση των πτυχίων για τον λόγο οτι επικειται η δημοσιευση της αποφασης. Οπότε δεν κανουν καμια επανεξεταση. Οι τελευταιες εξετασεις ήταν 30/06. Δηλαδη θα πρέπει να ανεβω στην Αθηνα???? αυτα που συμβαινουν ειναι γελοιοτητες :twisted:

evito
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό evito » Παρ Ιούλ 25, 2014 2:04 pm

elkon έγραψε:Στο Ηρακλειο Κρητης κανένας δεν κανει ανανεωση του keycert. Με καμια δεκαρια φροντιστηρια που επικοινωνησα μου ειπαν οτι η Keycert δεν τους εχει στειλει καμια φορμα για ανανέωση των πτυχίων για τον λόγο οτι επικειται η δημοσιευση της αποφασης. Οπότε δεν κανουν καμια επανεξεταση. Οι τελευταιες εξετασεις ήταν 30/06. Δηλαδη θα πρέπει να ανεβω στην Αθηνα???? αυτα που συμβαινουν ειναι γελοιοτητες :twisted:

Με επικοινωνία που είχα με ΟΔΥΕ μου ειπαν ότι το πιο πιθανό να βγει αυτές τις μέρες η νέα ΚΥΑ!οπότε δεν θα χρειάζεται ανανέωση. ..θα αναρτηθεί σχετικά με αυτό το θέμα ανακοίνωση στη σελίδα του ΟΔΥΕ!

filareti
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό filareti » Παρ Ιούλ 25, 2014 3:26 pm

elkon έγραψε:Στο Ηρακλειο Κρητης κανένας δεν κανει ανανεωση του keycert. Με καμια δεκαρια φροντιστηρια που επικοινωνησα μου ειπαν οτι η Keycert δεν τους εχει στειλει καμια φορμα για ανανέωση των πτυχίων για τον λόγο οτι επικειται η δημοσιευση της αποφασης. Οπότε δεν κανουν καμια επανεξεταση. Οι τελευταιες εξετασεις ήταν 30/06. Δηλαδη θα πρέπει να ανεβω στην Αθηνα???? αυτα που συμβαινουν ειναι γελοιοτητες :twisted:
. Εγώ δίνω αλλο πτυχίο γιατί στην περιοχή μου δεν έχουν το ACTA που είχα προσκομίσει παλιά! Ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα κ μ'αυτο!!

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Παρ Ιούλ 25, 2014 4:39 pm

[quote="filareti"][quote="elkon"]Στο Ηρακλειο Κρητης κανένας δεν κανει ανανεωση του keycert. Με καμια δεκαρια φροντιστηρια που επικοινωνησα μου ειπαν οτι η Keycert δεν τους εχει στειλει καμια φορμα για ανανέωση των πτυχίων για τον λόγο οτι επικειται η δημοσιευση της αποφασης. Οπότε δεν κανουν καμια επανεξεταση. Οι τελευταιες εξετασεις ήταν 30/06. Δηλαδη θα πρέπει να ανεβω στην Αθηνα???? αυτα που συμβαινουν ειναι γελοιοτητες :twisted:[/quote]. Εγώ δίνω αλλο πτυχίο γιατί στην περιοχή μου δεν έχουν το ACTA που είχα προσκομίσει παλιά! Ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα κ μ'αυτο!![/quote]

[quote]filareti πόσες ενότητες θα δώσεις;;;;;α[/quote]

elkon
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elkon » Παρ Ιούλ 25, 2014 5:34 pm

filareti έγραψε:
. Εγώ δίνω αλλο πτυχίο γιατί στην περιοχή μου δεν έχουν το ACTA που είχα προσκομίσει παλιά! Ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα κ μ'αυτο!![/quot
Δηλαδή τωρα θα προσκομίσεις απο άλλον φορεα? σου έχουν ορίσει επανεξέταση για ποτε? αφου ουτε η ecdl μου είπαν οτι δεν κάνει.

filareti
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό filareti » Παρ Ιούλ 25, 2014 9:10 pm

Vicky27 έγραψε:
filareti έγραψε:
. Εγώ δίνω αλλο πτυχίο γιατί στην περιοχή μου δεν έχουν το ACTA που είχα προσκομίσει παλιά! Ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα κ μ'αυτο!!

Μολίς τώρα έδωσα τις word,excel και internet και τις πέρασα!

filareti πόσες ενότητες θα δώσεις;;;;;α

filareti
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό filareti » Παρ Ιούλ 25, 2014 9:16 pm

elkon έγραψε:
filareti έγραψε:
. Εγώ δίνω αλλο πτυχίο γιατί στην περιοχή μου δεν έχουν το ACTA που είχα προσκομίσει παλιά! Ελπίζω να μην έχουν πρόβλημα κ μ'αυτο!![/quot
Δηλαδή τωρα θα προσκομίσεις απο άλλον φορεα? σου έχουν ορίσει επανεξέταση για ποτε? αφου ουτε η ecdl μου είπαν οτι δεν κάνει.
Εγώ είχα δώσει της ACTA στην Αθηνα και επειδή εδώ που είμαι δεν έχει ACTA,εδωσα το πτυχίο του Cambridge που ηταν και αυτό στη λίστα που απαιτούσε η προκηρυξη! Μάλιστα, μου ειπαν απο το φροντιστήριο που έδωσα οτι και η ανανέωση είναι στην ουσία κανονική εξέταση κ οτι παίρνεις κανονικό πιστοποιητικό απο την αρχή κ όχι κάτι που γράφει "ανανέωση"!

papadaki
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό papadaki » Παρ Ιούλ 25, 2014 9:23 pm

Θεσσαλονίκη πάντως υπάρχουν 3 εξεταστικά κέντρα για ανανέωση ECDL και η τελευταία ημερομηνία εξετάσεων είναι τη Δευτέρα. Επιστολή παρέλαβα χθες και λυπάμαι αλλά δεν διαθέτω 100 γιούρος για τη Δευτέρα! Αν δεν δημοσιευθεί η ΚΥΑ μέσα σε 19 μέρες, θα υπογράψω μία υπεύθυνη δήλωση που θα λέει πως τέλη Αυγούστου που θα αρχίσουν να λειτουργούν πάλι τα εξεταστικά κέντρα, θα τους προσκομίσω το ανανεωμένο πιστοποιητικό. Αν και είμαι σίγουρη ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευθεί (αφού έχουν μπει όλες οι υπογραφές....)

elkon
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό elkon » Δευ Ιούλ 28, 2014 11:22 am

papadaki έγραψε:Θεσσαλονίκη πάντως υπάρχουν 3 εξεταστικά κέντρα για ανανέωση ECDL και η τελευταία ημερομηνία εξετάσεων είναι τη Δευτέρα. Επιστολή παρέλαβα χθες και λυπάμαι αλλά δεν διαθέτω 100 γιούρος για τη Δευτέρα! Αν δεν δημοσιευθεί η ΚΥΑ μέσα σε 19 μέρες, θα υπογράψω μία υπεύθυνη δήλωση που θα λέει πως τέλη Αυγούστου που θα αρχίσουν να λειτουργούν πάλι τα εξεταστικά κέντρα, θα τους προσκομίσω το ανανεωμένο πιστοποιητικό. Αν και είμαι σίγουρη ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα δημοσιευθεί (αφού έχουν μπει όλες οι υπογραφές....)

Πολυ σωστη προσεγγιση!!!! Δεν εχω καμια διαθεση να δινω τοσα χρήματα και να αλλαζω φορεα ξαναδίνοντας απο την αρχη σαν να μην ειχα ποτε κανενα διπλωμα. Διοτι η ανανέωση στο φροντιστηριο που εικοινωνησα είναι μια άλλη διαδικασία, πιο συντομη δηλ με λιγοτερες ερωτήσεις, γυρω στις οχτώ ανα ενότητα.
Μια υπεύθυνη δηλωση στην οπόια θα εγηξούμε την κατασταση και οτι θα στειλουμε το ανανεωμένο οποτε υπάρξει επόμενη ημερομηνία εξετασης.

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Δευ Ιούλ 28, 2014 4:13 pm

Το άλλο το ξέρετε το πτυχίο για να το παραγγείλεις κάνει 10 ημέρες για να ρθει.
Ατά τα ωραία .....

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 14 επισκέπτες