Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τρί Ιούλ 01, 2014 1:27 pm

Καλησπερα παιδια! Γνωριζει κανεις ποτε θα ερθει η επιστολη διοτι στο Υπουργειο δεν απανταει κανεις... :?: :?: :?:

wizard
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό wizard » Τετ Ιούλ 02, 2014 2:45 pm

Στην ιστοσελίδα της ΟΔΥΕ έχουν αναρτήσει το υπόδειγμα της αίτησης που θα μας στείλουν καθώς και το έγγραφο του Υπουργείου που αναφέρει τα δικαιολογητικά. Από την στιγμή που τα έχει ετοιμάσει το Υπουργείο εικάζω ότι σύντομα θα μας τα στείλουν.
Γνωρίζετε τι γίνεται με τα πιστοποιητικά υγείας παθολόγου και ψυχιάτρου που ζητούν; Μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού π.χ. σε δημόσιο νοσοκομείο για την εξέταση;

zouzounaki2012
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό zouzounaki2012 » Τετ Ιούλ 02, 2014 2:52 pm

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ! :D

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τετ Ιούλ 02, 2014 5:09 pm

Καλησπερα!Μας δινουν το υποδειγμα για ΠΕ που υποθετω οτι θα ειναι το ιδιο και για ΔΕ. Θελω να πιστευω οτι συντομα θα μας ερθει η επιστολη-αιτηση αποδοχης διορισμου :D

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Τετ Ιούλ 02, 2014 7:38 pm

anastasia10301 θα ηθελα να σε ρωτησω ή να μου απαντησει και καποιος αλλος εαν θα καταθεσουμε και καποια αλλα δικαιολογητικα π.χ. ξανα το απολυτηριο λυκειου,κτλ;

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Πέμ Ιούλ 03, 2014 1:50 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:Καλησπερα!Μας δινουν το υποδειγμα για ΠΕ που υποθετω οτι θα ειναι το ιδιο και για ΔΕ. Θελω να πιστευω οτι συντομα θα μας ερθει η επιστολη-αιτηση αποδοχης διορισμου :D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΙΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ Ή ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Θ'ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΔΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

afrodite10
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό afrodite10 » Πέμ Ιούλ 03, 2014 4:51 pm

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αρχή να έχουμε!
Μίλησα σήμερα με το Υπουργείο (επιτέλους έβγαλα γραμμή) και μου είπαν οτι θα μας στείλουν τα έγγραφα για τα δικαιολογητικά του διορισμού μας μετά την τοποθέτηση και των διοριστέων στα διοικητικά δικαστήρια. Πήρα τηλέφωνο στο ΣτΕ και μου είπαν πως η συνεδρίαση για τις τοποθετήσεις αυτές δεν θα γίνει τώρα αλλά μετά τις 15 Σεπτ. που λήγουν οι δικαστικές διακοπές.
Ρώτησα επίσης στο υπουργείο για το αν χρειάζεται να ετοιμάσουμε και άλλα δικαιολογητικά όπως πτυχία κλπ και μου είπαν οτι τα έχουν τα πτυχία μας από τις αιτήσεις μας για την συμμετοχή στο διαγωνισμό.

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Πέμ Ιούλ 03, 2014 7:31 pm

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:Καλησπερα!Μας δινουν το υποδειγμα για ΠΕ που υποθετω οτι θα ειναι το ιδιο και για ΔΕ. Θελω να πιστευω οτι συντομα θα μας ερθει η επιστολη-αιτηση αποδοχης διορισμου :D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΙΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ Ή ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Θ'ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΔΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Καλησπερα! Για να παρουσιαστουμε στις θεσεις μας θα πρεπει να βγει το ΦΕΚ διορισμου ετσι δεν ειναι;

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ » Πέμ Ιούλ 03, 2014 7:34 pm

afrodite10 έγραψε:Καλησπέρα! Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αρχή να έχουμε!
Μίλησα σήμερα με το Υπουργείο (επιτέλους έβγαλα γραμμή) και μου είπαν οτι θα μας στείλουν τα έγγραφα για τα δικαιολογητικά του διορισμού μας μετά την τοποθέτηση και των διοριστέων στα διοικητικά δικαστήρια. Πήρα τηλέφωνο στο ΣτΕ και μου είπαν πως η συνεδρίαση για τις τοποθετήσεις αυτές δεν θα γίνει τώρα αλλά μετά τις 15 Σεπτ. που λήγουν οι δικαστικές διακοπές.
Ρώτησα επίσης στο υπουργείο για το αν χρειάζεται να ετοιμάσουμε και άλλα δικαιολογητικά όπως πτυχία κλπ και μου είπαν οτι τα έχουν τα πτυχία μας από τις αιτήσεις μας για την συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Μετα τις 15 Σεπτεμβριου;;;Αυτο ομως ειναι λιγο αντιθετο με αυτο που ειπαν στην ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ...Τι να πω... :?:

anastasia10301
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό anastasia10301 » Πέμ Ιούλ 03, 2014 8:51 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:anastasia10301 θα ηθελα να σε ρωτησω ή να μου απαντησει και καποιος αλλος εαν θα καταθεσουμε και καποια αλλα δικαιολογητικα π.χ. ξανα το απολυτηριο λυκειου,κτλ;
οχι τιποτα παραπανω δεν ζητανε, μονο αυτα που γραφει η επιστολη.

mbilly
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mbilly » Πέμ Ιούλ 03, 2014 11:53 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:

Καλησπερα! Για να παρουσιαστουμε στις θεσεις μας θα πρεπει να βγει το ΦΕΚ διορισμου ετσι δεν ειναι;
ΣΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΟΝΗ...

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Παρ Ιούλ 04, 2014 10:28 am

mbilly έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:

ΣΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΝΑΜΟΝΗ...

ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ Ν'ΑΠΟΣΠΑΣΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Παρ Ιούλ 04, 2014 12:10 pm

Επίσης, νομίζω ότι δεν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού για γιατρούς από τώρα διότι, σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο περί απλοποίησης διαδικασιών διορισμού, θα πρέπει να τους προσκομίσουμε παραπεμπτικό από την υπηρεσία όπου θα περιγράφεται η θέση την οποία καταλαμβάνουμε και αυτό θα σφραγίσουν οι γιατροί. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό, ας ενημερώσει κάποιος...

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Παρ Ιούλ 04, 2014 1:19 pm

kat_gian έγραψε:Επίσης, νομίζω ότι δεν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού για γιατρούς από τώρα διότι, σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο περί απλοποίησης διαδικασιών διορισμού, θα πρέπει να τους προσκομίσουμε παραπεμπτικό από την υπηρεσία όπου θα περιγράφεται η θέση την οποία καταλαμβάνουμε και αυτό θα σφραγίσουν οι γιατροί. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό, ας ενημερώσει κάποιος...

ΣΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΔΥΕ ΖΗΤΑΕΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ?

Libra20
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Libra20 » Παρ Ιούλ 04, 2014 4:08 pm

Τα πιστοποιητικά πληροφορικής λήξανε..προσοχή

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες