Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Τετ Ιουν 25, 2014 10:34 am

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:
ellie έγραψε:@ThodorosDrama

μπορείτε να ρωτήσετε για την τοποθετηση στο τμημα υπηρεσιακων συμβουλίων Αρειου Παγου, τηλ. 210- 6419103

Εσυ ellie εμαθες που σε τοποθετησαν;ευχαριστω ολα τα παιδια για την ενημερωση που κανουν.Τωρα περιμενουμε τηλ ή επιστολη;;; :?:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τετ Ιουν 25, 2014 10:44 am

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ έγραψε:
ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:

μπορείτε να ρωτήσετε για την τοποθετηση στο τμημα υπηρεσιακων συμβουλίων Αρειου Παγου, τηλ. 210- 6419103

Εσυ ellie εμαθες που σε τοποθετησαν;ευχαριστω ολα τα παιδια για την ενημερωση που κανουν.Τωρα περιμενουμε τηλ ή επιστολη;;; :?:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Καλημέρα! Το ίδιο διαπίστωσα κι εγώ και στο Υπουργείο δεν απαντάει κανείς... :?

Vicky27
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Vicky27 » Τετ Ιουν 25, 2014 11:11 am

[quote="ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ"][quote="ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ"][quote="ellie"]@ThodorosDrama

μπορείτε να ρωτήσετε για την τοποθετηση στο τμημα υπηρεσιακων συμβουλίων Αρειου Παγου, τηλ. 210- 6419103[/quote]

Εσυ ellie εμαθες που σε τοποθετησαν;ευχαριστω ολα τα παιδια για την ενημερωση που κανουν.Τωρα περιμενουμε τηλ ή επιστολη;;; :?:[/quote]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.[/quote] [quote] καλημερα παιδια......εγω πηρα το πρωι σε αυτο το τηλεφωνο και ενημερωθηκα.......[/quote]

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τετ Ιουν 25, 2014 11:14 am

Τελικά κατάφερα να επικοινωνήσω με το Υπουργείο και είπαν ότι για την τοποθέτησή μας θα ενημερωθούμε με έγγραφο αλλά χωρίς να ξέρουν το πότε...

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Τετ Ιουν 25, 2014 12:21 pm

ΙΤΤΕ ΣΟΦΙΑ έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.[/quote

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΔΕ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ? Η ΑΛΛΟΥ ΒΟΡΕΙΑ?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ

ellie
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ellie » Τετ Ιουν 25, 2014 12:32 pm

Εγώ σε αυτό το νούμερο (2106419103) κάλεσα χτες κ απάντησαν. Δοκιμαστε ξανά
ή βρείτε τα τηλ. στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου.[/quote]

ThodorosDrama
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ThodorosDrama » Τετ Ιουν 25, 2014 12:52 pm

Παιδιά καλησπέρα....απο λάθος μου πηγαίνω Κρήτη ενώ είμαι απο Δράμα :) ... μεγάλη πίκρα!!!
Κανείς απο Κρήτη που πηγαίνει πρός Βόρεια Ελλάδα; Έστω για μετά απο 3 χρόνια να κάνουμε καμιά αμοιβαία :)
Ξέρει κανείς πόσο χρόνο έχουμε πριν μας καλέσουν ;

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Τετ Ιουν 25, 2014 1:05 pm

ThodorosDrama έγραψε:Παιδιά καλησπέρα....απο λάθος μου πηγαίνω Κρήτη ενώ είμαι απο Δράμα :) ... μεγάλη πίκρα!!!
Κανείς απο Κρήτη που πηγαίνει πρός Βόρεια Ελλάδα; Έστω για μετά απο 3 χρόνια να κάνουμε καμιά αμοιβαία :)

παιδια πρεπει να περασουν οπωσδήποτε 3 χρονια?
μεγαλη πικρα...
αφου οι περισσοτεροι θελουμε αμοιβαιες μεταθεσεις μςταξύ μας οχι να μην υπηρετήσουμε
μπορούμε να κάνουμε κάτι?
για Βόρεια Ελλάδα κανείς?

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Τετ Ιουν 25, 2014 2:07 pm

ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:
ThodorosDrama έγραψε:Παιδιά καλησπέρα....απο λάθος μου πηγαίνω Κρήτη ενώ είμαι απο Δράμα :) ... μεγάλη πίκρα!!!

μεγαλη πικρα...
αφου οι περισσοτεροι θελουμε αμοιβαιες μεταθεσεις μςταξύ μας οχι να μην υπηρετήσουμε

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΡΗΤΗ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.
ΑΝ Ο ΜΙΣΘΟς ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ?

nefeli32
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό nefeli32 » Τετ Ιουν 25, 2014 2:28 pm

Ξερετε πότε θα συνεδριάσει το ΣτΕ? Εγω διοικητικα αθήνα :D

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Τετ Ιουν 25, 2014 3:31 pm

ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:

μεγαλη πικρα...

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΡΗΤΗ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.

ΕΛΑ ΝΤΕ? ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?

ΕΙΡΗΝΗ@
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΕΙΡΗΝΗ@ » Τετ Ιουν 25, 2014 4:03 pm

ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΔΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ?

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ » Τετ Ιουν 25, 2014 4:32 pm

ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:
ΕΙΡΗΝΗ@ έγραψε:

μεγαλη πικρα...

ΕΛΑ ΝΤΕ? ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ?

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ Η' ΟΧΙ

kat_gian
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό kat_gian » Τετ Ιουν 25, 2014 4:42 pm

Παιδιά οk, κατανοητό το πρώτο σοκ σε όσους τοποθετηθήκαμε μακριά από τον τόπο διαμονής μας, αλλά μήπως...βλέπουμε το δέντρο και χάσαμε το δάσος
;;;Μιλάμε για ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ!!! Αυτό που περιμέναμε εδώ και χρόνια, για το οποίο αγωνιστήκαμε, στην πορεία απελπιστήκαμε, μετά το ξεχάσαμε και τώρα μας ήρθε! Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, από οικονομικής κυρίως πλευράς, αλλά νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο ότι αποκατασταθήκαμε επιτέλους επαγγελματικά!!!Για να το δούμε και λίγο έτσι... :D :D :D

mbilly
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mbilly » Τετ Ιουν 25, 2014 6:16 pm

kat_gian ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΚΙΜΟΙ(2 ΧΡΟΝΙΑ) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ.ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΛ.ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ...

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες