Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας
-
mancunian
- Μαθητευόμενος

Xalaroste re paides. Allimono ean se dimosio diagonismo den ipirxe kaxipopsia apo kapoious. Apotelesmata dikaiomaton pou exoun dothei kata to parelthon ine afta. As min dinontousan gia na min ipirxe tetoia epithetiki diathesi ek merous ton ipopsifion (kalitera na sou bgei to mati para to onoma den leei o sofos laos?). Alla kai apo tin alli, to na leme etsi "aera patera" oti kai kala kseroume kapoion pou exei kleismeni thesi, oti ine ola stimena, oti tha ginei xamos tha ginei panikos ktl ktl se forum pou kseroume oti diavazoun ekatontades (toulaxiston) atoma den ine swsto... den leo oti den isxioun... leo oti den ine sosto na prokaloume entiposeis kai na paizoume me ton pono kai tin agonia anthropon me anapodeikta kai kirios ANIPOGRAFA sxoliakia!!!!
Oso gia to thema me tis apantiseis pou dimosiefse to frontistirio... ti na po?? Afta na ta vlepoun kapoioi pou tous pernane gia theous kai pantognostes!!! Oute tis apantiseis 2 meres meta den ine aksioi na vroun... poso mallon na se proetoimasoun!!! kai exoun to thrasos na zitane ta xiliarika les kai milame gia stragalia!!! Pantos me vasi aftes tis apantiseis ime sto 55.55%!!!!!!! tragiko????? :P
Pou 'sai malakokavoura pos se lene... esi pou les oti exeis perasei sigoura... an ise toso sigouros oso les giati asxoleise me to forum alitheia? trava re kai ase mas stin isixia mas na kanoume tis kouventoules mas kai min asxoleise... an exeis ta @@ kai ise toso sigouros gia ton eafto sou dilose edo pragmatiko onoma kai epitheto kai na se doume sta apotelesmata... giati ime sigouros oti molis bgoun tha steileis edo post na mas peis oti oxi apla perases alla ise kai stous 5 kaliterous!!!!!! amfivalei kaneis?
Oso gia to thema me tis apantiseis pou dimosiefse to frontistirio... ti na po?? Afta na ta vlepoun kapoioi pou tous pernane gia theous kai pantognostes!!! Oute tis apantiseis 2 meres meta den ine aksioi na vroun... poso mallon na se proetoimasoun!!! kai exoun to thrasos na zitane ta xiliarika les kai milame gia stragalia!!! Pantos me vasi aftes tis apantiseis ime sto 55.55%!!!!!!! tragiko????? :P
Pou 'sai malakokavoura pos se lene... esi pou les oti exeis perasei sigoura... an ise toso sigouros oso les giati asxoleise me to forum alitheia? trava re kai ase mas stin isixia mas na kanoume tis kouventoules mas kai min asxoleise... an exeis ta @@ kai ise toso sigouros gia ton eafto sou dilose edo pragmatiko onoma kai epitheto kai na se doume sta apotelesmata... giati ime sigouros oti molis bgoun tha steileis edo post na mas peis oti oxi apla perases alla ise kai stous 5 kaliterous!!!!!! amfivalei kaneis?
-
CHEAP TRICK!
- Μαθητευόμενος

-
mdelakos
- Μαθητευόμενος

34 Γ?
Γιατι οχι το Α?
Τι λετε εσεις παιδες?
Εγω προσωπικα εχω 27 σιγουρα σωστες 14 σιγουρα λαθος
και 4 δε θυμαμαι τι εχω βαλει.
Αν στις 2 τουλαχιστον απο αυτες εχω βαλει το σωστο τοτε θα τα πουμε
στο β' σταδιο. Αν οχι, τοτε καλη συνεχεια στους υπολοιπους.
Σας ευχομαι να γινετε συναδελφοι με τον πανμεγιστο Αργυρη που
ειναι σιγουρα οχι μονο στους πρωτους πεντε, αλλα πρωτος των πρωτων!!!
Γιατι οχι το Α?
Τι λετε εσεις παιδες?
Εγω προσωπικα εχω 27 σιγουρα σωστες 14 σιγουρα λαθος
και 4 δε θυμαμαι τι εχω βαλει.
Αν στις 2 τουλαχιστον απο αυτες εχω βαλει το σωστο τοτε θα τα πουμε
στο β' σταδιο. Αν οχι, τοτε καλη συνεχεια στους υπολοιπους.
Σας ευχομαι να γινετε συναδελφοι με τον πανμεγιστο Αργυρη που
ειναι σιγουρα οχι μονο στους πρωτους πεντε, αλλα πρωτος των πρωτων!!!
-
CHEAP TRICK!
- Μαθητευόμενος

-
fly-er
- Μαθητευόμενος

κατ' αρχην κι εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στην 34 ειναι το Γ και οχι το Α (απο οτι φαινεται πολλοι απο εμας το απαντησαμε λαθος)
και κατα δευτερον, μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως θα βρω το ποσοστο μου γιατι με την αρνητικη βαθμολογηση εχω μπλεχτει και δεν μπορω να το βρω.
Πρεπει να εχω κανει γυρω στα 12 λαθη αν και με τις χτεσινες "απαντησεις" απο το γνωστο φροντιστηριο ειχα 10 (ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι θυμαμαι σωστα τι εχω απαντησει)
αντε καλη επιτυχια σε ολους!
και κατα δευτερον, μπορει καποιος να μου πει πως ακριβως θα βρω το ποσοστο μου γιατι με την αρνητικη βαθμολογηση εχω μπλεχτει και δεν μπορω να το βρω.
Πρεπει να εχω κανει γυρω στα 12 λαθη αν και με τις χτεσινες "απαντησεις" απο το γνωστο φροντιστηριο ειχα 10 (ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι θυμαμαι σωστα τι εχω απαντησει)
-
user81
- Μαθητευόμενος

fly-er έγραψε:κατ' αρχην κι εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι στην 34 ειναι το Γ και οχι το Α (απο οτι φαινεται πολλοι απο εμας το απαντησαμε λαθος)
άρα έχεις 12 λάθη και 33 σωστά.
Κάθε σωστό είναι 2 2/9 (δηλαδή 20/9)
επομένως έχεις 33*20/9=660/9.
από αυτά αφαιρείς 1/4 του 2 2/9 (1/4 * 20/9 =0.5555)
άρα χάνεις 12 * (1/4 * 20/9)=60/9
Η βαθμολογία σου λοιπόν είναι 600/9=~66.67%
συγχαρήτηρια πέρασες στην επόμενη φάση :)
-
karaflos
- Μαθητευόμενος

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες