Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
alex4
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό alex4 » Τετ Ιαν 23, 2008 7:49 pm

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.....ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΛΟΓΙΚΑ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΚΣΗ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΤΙΟ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ Α ΣΤΑΔΙΟ...ΕΤΣΙ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ Η ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

Sevoula
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Sevoula » Πέμ Ιαν 24, 2008 12:40 pm

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!!

ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό ioazon » Πέμ Ιαν 24, 2008 9:52 pm

Παιδιά, στρωθείτε.
Άρχισαν οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό.
Ψυχραιμία, μεθοδικότητα και προγραμματισμός.

Angelique
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Angelique » Τρί Ιαν 29, 2008 6:19 pm

Καλησπέρα σε όλους,
διαβάζω τις τελευταίες ημέρες τα posts αυτού του θέματος αλλά με την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα και με την αβεβαιότητα που επικρατούσε είπα να μην αρχίσω κι εγώ τις ερωτήσεις που θέλω να θέσω σχετικά με τη σχολή. Τώρα λοιπόν που τα πράγματα τελικά εξελίσσονται ομαλά, θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να μου δώσετε κάποιες βασικές πληροφορίες για τη σχολή, καθώς απ' όσο κατάλαβα από όσα διάβασα οι περισσότεροι είτε έχετε αποφοιτήσει από τη σχολή είτε έχετε δώσει/ετοιμάζεστε να δώσετε για τη σχολή. Οι απορίες μου λοιπόν είναι οι εξής:

1. Η πιο επίκαιρη απορία μου αφορά τα πρόσφατα γεγονότα. Ο διαγωνισμός ανακοινώθηκε ότι θα γίνει τον απρίλιο. άραγε ποιό είναι το μέλλον του διαγωνισμού; θα είναι αυτοί που θα μπουν τώρα αλλά και εμείς οι υπόλοιποι που υπολογίζουμε να δώσουμε του χρόνου καλυμμένοι; τρέμω μήπως ξεκινήσω άδικα όλον αυτόν τον αγώνα και τελικά μείνω μετέωρη, ακόμα κι αν περάσω στη σχολή........

2. Έστω λοιπόν ότι περνάω στη σχολή και όλα βαίνουν καλώς. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ο διορισμός μόνο στην Αθήνα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; το δηλώνω; και αν ναι έχουν το δικαίωμα να με διορίσουν στην επαρχία;

3. Εάν διοριστώ στην επαρχία μπορώ να αρνηθώ τη θέση; έχω κάποιες κυρώσεις γι αυτό;Αν τη δεχτώ μπορώ να μετατεθώ και πώς;

Καταιγισμός ερωτημάτων θα έλεγα... Θα ήθελα όμως τη βοήθειά σας σαν πιο έμπειροι που είστε...

Ευχαριστώ πολύ

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό ioazon » Τρί Ιαν 29, 2008 6:46 pm

Angelique έγραψε:1. Η πιο επίκαιρη απορία μου αφορά τα πρόσφατα γεγονότα. Ο διαγωνισμός ανακοινώθηκε ότι θα γίνει τον απρίλιο. άραγε ποιό είναι το μέλλον του διαγωνισμού; θα είναι αυτοί που θα μπουν τώρα αλλά και εμείς οι υπόλοιποι που υπολογίζουμε να δώσουμε του χρόνου καλυμμένοι; τρέμω μήπως ξεκινήσω άδικα όλον αυτόν τον αγώνα και τελικά μείνω μετέωρη, ακόμα κι αν περάσω στη σχολή........

Το μέλλον του διαγωνισμού δεν το ξέρει κανείς. Αν υπολογίζεις να δώσεις στον επόμενο διαγωνισμό [το "του χρόνου" είναι πολύ σχετικό], μην αρχίζεις να διαβάζεις από τώρα. Ή εναλλακτικά διάβαζε για επιμόρφωση δική σου και όχι ψυχαναγκαστικά "διαβάζω γιατί Παναγιά μου, Χριστέ μου δίνω εξετάσεις" (εγώ διάβασα ψυχαναγκαστικά, 15 Μαϊου ξεκίνησα και οι εξετάσεις ήταν στις 30 Ιουνίου και τα μαθήματα 4 (ολογράφως τ-έ-σ-σ-ε-ρ-α)).
Το σίγουρο είναι οτι είναι και θέμα πρεστιζζζζ του ελληνικού κράτους η διατήρηση της Σχολής. Εφόσον μπεις, τα δικαιώματά σου κατοχυρώνονται σε νόμους, δεν νομίζω να τους καταργήσει κανείς.

Angelique έγραψε:2. Έστω λοιπόν ότι περνάω στη σχολή και όλα βαίνουν καλώς. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει ο διορισμός μόνο στην Αθήνα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; το δηλώνω; και αν ναι έχουν το δικαίωμα να με διορίσουν στην επαρχία;

Αν στο τμήμα σου έχει 10 θέσεις επαρχία από τις 40 [ας πούμε], φρόντισε να είσαι από 1η μέχρι 30στη. Διαφορετικά μπορεί να βρεθείς [όπως βρέθηκα παρά τρίχα εγώ] στην Μυτιλήνη ή και χειρότερα - μακρύτερα - εξωτικότερα. Όσο καλύτερη βαθμολογία έχεις, τόσο καλύτερη θέση θα καβατζώσεις.
Η Σχολή εφόσον προκηρύσσει τις θέσεις μαζί με τον διαγωνισμό έχει ήδη ειδοποιήσει τους μελλοντικούς σπουδαστές οτι κάποιοι θα πάνε επαρχία [η σειρά μου ήταν η τελευταία που οι θέσεις έβγαιναν μετά την αποφοίτησή μας], επομένως δεν θα μπορείς να φύγεις κατά πάσα πιθανότητα. (άσε που θα στο χτυπάνε οτι "το 'ξερες, i told you so, ya lo sabias και τα ρέστα)

Angelique έγραψε:
3. Εάν διοριστώ στην επαρχία μπορώ να αρνηθώ τη θέση; έχω κάποιες κυρώσεις γι αυτό;Αν τη δεχτώ μπορώ να μετατεθώ και πώς;

Η σωστή διατύπωση είναι "αν τοποθετηθώ στην επαρχία" καθότι οι απόφοιτοι διορίζονται μπαίνοντας στη Σχολή. [για αυτό και πληρωνόμαστε και για αυτό και είμαστε ασφαλισμένοι με τον ΟΠΑΔ μας και "τα σεα" και "τα μεα" μας].
Αν τοποθετηθείς στην επαρχία, θα πας και θα πεις και ένα τραγούδι. Εναλλακτική, να παραιτηθείς από δημόσιος υπάλληλος, πράγμα το οποίο θα σημαίνει οτι θα πρέπει να επιστρέψεις τις αποδοχές που έλαβες 2 χρόνια στη Σχολή (ίσως και το κόστος της εκπαίδευσής σου). Θυμίζω πως οι απόφοιτοι έχουν υποχρέωση παραμονής στο δημόσιο για 10 χρόνια από την αποφοίτησή τους.
Για να μετατεθείς ή θα πέσεις σε υπηρεσία με κατανόηση που θα σου δώσει μετάθεση (η εξαίρεση) ή δεν θα σε αφήνουν να φύγεις και θα πρέπει να σκύψεις το κεφάλι σε πολιτικό μέσον (μπλιαχ - όξω - 666)

calessin
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό calessin » Τρί Ιαν 29, 2008 7:00 pm

ioazon,

με ψιλοκούφανες! Σε 45 μέρες κάθισες και έβγαλες ΑΥΤΗΝ την ύλη; Έστω ότι τα μισά τα θυμόσουν από το πανεπιστήμιο, ειδικά αν το είχες και φρέσκο, ακόμα κι έτσι μιλάμε για σπουδαίο κατόρθωμα.

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό ioazon » Τρί Ιαν 29, 2008 7:16 pm

calessin έγραψε:ioazon,

με ψιλοκούφανες! Σε 45 μέρες κάθισες και έβγαλες ΑΥΤΗΝ την ύλη; Έστω ότι τα μισά τα θυμόσουν από το πανεπιστήμιο, ειδικά αν το είχες και φρέσκο, ακόμα κι έτσι μιλάμε για σπουδαίο κατόρθωμα.

Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων ΑΣΟΕΕ είχα τελειώσει και είχα αποφοιτήσει 18 Απριλίου εκείνου του έτους.
Δεν ήξερα τον Χριστό μου από Κράτος [για αυτό πήρα και μόνο 15]
αλλά ήξερα το μεγαλύτερο μέρος της Πολιτικής Οικονομίας, το μεγαλύτερο μέρος του Management και η Πληροφορική ήτο το πάθος μου που το διάβαζα σαν Άρλεκιν στο κρεββάτι.
Επίσης, ήμουνα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ στα θέματα που μου έπεσαν. (καθοριστικός παράγοντας σε έναν τέτοιο διαγωνισμό)

Angelique
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Angelique » Τρί Ιαν 29, 2008 8:01 pm

Κατ' αρχήν ioazon να σ' ευχαριστήσω πολύ για την άμεση και πολύ κατατοπιστική απάντησή σου.
Βασικά, ναι, στον επόμενο διαγωνισμό υπολογίζω να δώσω και δεν το ρωτάω τόσο για το διάβασμα... Ξέρεις βασικά σκέφτομαι: "λες να κάνω σχέδια να δώσω, να το οργανώνω κανένα χρόνο, να έχω στηρίξει εκεί τις ελπίδες μου και τελικά να μην γίνει ποτέ διαγωνισμός;"
Όσον αφορά τώρα το θέμα με την επαρχία, στην ουσία ο μόνος τρόπος να το κατοχυρώσω είναι η βαθμολογία και πάλι δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να θεωρηθεί "κατοχυρωμένο"... Και όταν λες ότι μπορεί να καταφέρω να μετατεθώ εάν πέσω σε κάποια υπηρεσία με κατανόηση, τι ακριβώς εννοείς;
Και μία ακόμη ερώτηση: τι πιθανόητες θεωρείτε ότι έχει κάποιος να περάσει στη σχολή και να καταφέρει να την τελειώσει σε σχετικά καλή θέση (δεδομένου ότι ενδιαφέρομαι μόνο για αθήνα) εάν δεν έχει πτυχίο σχετικό με το θέμα και δεν σκοπεύει να παρακολουθήσει μαθήματα σε φροντιστήριο; όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην τρέφω φρούδες ελπίδες.... :roll:

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό ioazon » Τρί Ιαν 29, 2008 9:08 pm

Angelique έγραψε:Όσον αφορά τώρα το θέμα με την επαρχία, στην ουσία ο μόνος τρόπος να το κατοχυρώσω είναι η βαθμολογία και πάλι δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να θεωρηθεί "κατοχυρωμένο"...

Το να βγάλεις καλό βαθμό εξαρτάται από το πόσο θα ασχοληθείς με την Σχολή με σοβαρότητα καθ' όλη την διάρκεια των σπουδών. Σου μιλάω εκ πείρας, έβγαλα 2 χρόνια τουρίστας την Σχολή και βγήκα προτελευταία. Οι φίλες μου πήραν 6η και 35η θέση με αντίστοιχη προσπάθεια.

Angelique έγραψε:Και όταν λες ότι μπορεί να καταφέρω να μετατεθώ εάν πέσω σε κάποια υπηρεσία με κατανόηση, τι ακριβώς εννοείς;

Υπάρχουν υπηρεσίες που δίνουν εύκολα μετάθεση και άλλες που δεν υπάρχει περίπτωση να στη δώσουν ποτέ. Υπάρχουν υπηρεσίες που θα πουν "αχ το καημένο έχει άντρα και παιδί, ας το στείλουμε στην Αθήνα", υπάρχουν άλλες που λένε "όχι η (*@#^$(@*^(@$*& θα μείνει εδώ και θα της κάνω και την ζωή δύσκολη, υπάρχει η κατηγορία "έχω ανάγκες, όποιος και να έρθει ποτέ δεν κάθεται, αχ τι θα κάνω, ας την κρατήσω κανα δυο χρόνια και βλέπουμε". Εξαρτάται από το πού θα πέσεις.

Angelique έγραψε:Και μία ακόμη ερώτηση: τι πιθανόητες θεωρείτε ότι έχει κάποιος να περάσει στη σχολή και να καταφέρει να την τελειώσει σε σχετικά καλή θέση (δεδομένου ότι ενδιαφέρομαι μόνο για αθήνα) εάν δεν έχει πτυχίο σχετικό με το θέμα και δεν σκοπεύει να παρακολουθήσει μαθήματα σε φροντιστήριο; όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην τρέφω φρούδες ελπίδες.... :roll:

Τι εννοείς πτυχίο σχετικό με το θέμα;; Διδάσκεσαι 562 διαφορετικά πράγματα στη Σχολή. Πρέπει να έχεις 7 πτυχία για να τα καλύψεις όλα. Αν ασχοληθείς με την σχολή, θα πας καλά. Οι τελευταίοι 15 από την σειρά μου ήμασταν ο ένας χειρότερο κοπρόσκυλο από τον άλλον. (με την καλή έννοια, πάντοτε)

Για την προετοιμασία τώρα, δεν ξέρω πώς αισθάνεσαι. Αν είσαι από διαβαστερή σχολή (φιλοσοφικές και τα ρέστα), διάβασε Κράτος μόνη σου και βρες βοήθεια για την Πολιτική Οικονομία [κυρίως για τα διαγράμματα, έχει και πολύ θεωρία]. Αν είσαι από θετική σχολή, το αντίστροφο.

Πάντως, μέσα στην Σχολή υπάρχει διασπορά πτυχίων σε ότι αφορά τους σπουδαστές. Απ' όλα έχει.

Angelique
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Angelique » Τετ Ιαν 30, 2008 5:27 pm

Κοίταξε, με τη σχολή σκοπεύω να ασχοληθώ σοβαρά (στην περίπτωση που γίνει βέβαια διαγωνισμός και μπω και τα τοιαύτα...) κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχω τη δυνατότητα να πάω επαρχία. οπότε θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να παραμείνω αθήνα (μέσα στο νόμιμο και ηθικό πλαίσιο πάντα - μέσον κλπ. είναι κάτι μακριά από εμένα). όπως είπες κι εσύ είμαι από "διαβαστερή" σχολή και συγκεκριμένα γερμανική φιλολογία (γι αυτό και σε ρώτησα κατά πόσον παίζει ρόλο από ποιά σχολή προέρχεσαι γιατί θα έλεγα ότι η σχολή μου είναι αρκετά άσχετη με το αντικείμενο) οπότε μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσω την πρώτη εναλλακτική σου. όταν λες να βρω βοήθεια για την πολιτική οικονομία εννοείς από φροντιστήριο ή υπάρχει και άλλος δρόμος; όσον αφορά την τοποθέτηση σε αθήνα ή επαρχία, υπάρχει έχεις άραγε σε κάποιο από τα τμήματα της σχολής περισσότερες πιθανότητες να τοποθετηθείς στην αθήνα; το ρωτάω αυτό με το σκεπτικό ότι μπορεί για κάποιο τμήμα οι θέσεις, ή έστω η πλειοψηφία των θέσεων, που προκηρύσσονται να αφορούν κατά κανόνα την αθήνα ενώ για κάποιο άλλο την επαρχία. έχεις κάτι τέτοιο υπ' όψιν σου; κι ένα τελευταίο ερώτημα, στο οποίο αν θέλεις μου απαντάς, καθώς υπεισέρχομαι σε τομέα προσωπικών δεδομένων... για κάποιον που τελειώνει τη σχολή και τοποθετείται, περίπου σε ποιό επίπεδομ κυμαίνεται ο μισθός του;

ANGEL_DREAM
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ANGEL_DREAM » Πέμ Ιαν 31, 2008 9:54 am

Διαβάζω το post σας και θα ηθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο μπορεί να είναι αστοχο. Ειμαι διορισμένη πρόσφατα. θα μπορούσα να παρακολουθήσω κάποια σεμηνάρια ή να πάω στην σχολή ΕΣΔΔΑ?

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό ioazon » Πέμ Ιαν 31, 2008 10:20 am

Angelique έγραψε:Κοίταξε, με τη σχολή σκοπεύω να ασχοληθώ σοβαρά (στην περίπτωση που γίνει βέβαια διαγωνισμός και μπω και τα τοιαύτα...) κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν έχω τη δυνατότητα να πάω επαρχία. οπότε θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να παραμείνω αθήνα (μέσα στο νόμιμο και ηθικό πλαίσιο πάντα - μέσον κλπ. είναι κάτι μακριά από εμένα). όπως είπες κι εσύ είμαι από "διαβαστερή" σχολή και συγκεκριμένα γερμανική φιλολογία (γι αυτό και σε ρώτησα κατά πόσον παίζει ρόλο από ποιά σχολή προέρχεσαι γιατί θα έλεγα ότι η σχολή μου είναι αρκετά άσχετη με το αντικείμενο) οπότε μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσω την πρώτη εναλλακτική σου. όταν λες να βρω βοήθεια για την πολιτική οικονομία εννοείς από φροντιστήριο ή υπάρχει και άλλος δρόμος; όσον αφορά την τοποθέτηση σε αθήνα ή επαρχία, υπάρχει έχεις άραγε σε κάποιο από τα τμήματα της σχολής περισσότερες πιθανότητες να τοποθετηθείς στην αθήνα; το ρωτάω αυτό με το σκεπτικό ότι μπορεί για κάποιο τμήμα οι θέσεις, ή έστω η πλειοψηφία των θέσεων, που προκηρύσσονται να αφορούν κατά κανόνα την αθήνα ενώ για κάποιο άλλο την επαρχία. έχεις κάτι τέτοιο υπ' όψιν σου; κι ένα τελευταίο ερώτημα, στο οποίο αν θέλεις μου απαντάς, καθώς υπεισέρχομαι σε τομέα προσωπικών δεδομένων... για κάποιον που τελειώνει τη σχολή και τοποθετείται, περίπου σε ποιό επίπεδομ κυμαίνεται ο μισθός του;

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου όταν προετοιμαζόμουνα να δώσω. Ναι, φροντιστήριο ή ιδιαίτερο εννοώ. Στην προκήρυξη φαίνεται ποιες θέσεις είναισ την επαρχία και ποιες στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει ένας μισθός καθότι πληρωνόμαστε ανάλογα με το Υπουργείο που πάμε. Από 1800 στο Υπ.Οικονομικών μέχρι 900 σε κάτι Τύπου, Πολιτισμού, Γεωργίας (όχι σε όλες τις δνσεις τόσο χάλια). Για αυτό και όσο πιο πολύ διαβάζεις, τόσο καλύτερα θα πληρώνεσαι (επειδή θα διαλέξεις καλοπληρωμένο υπουργείο)

ANGEL_DREAM έγραψε:Διαβάζω το post σας και θα ηθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο μπορεί να είναι αστοχο. Ειμαι διορισμένη πρόσφατα. θα μπορούσα να παρακολουθήσω κάποια σεμηνάρια ή να πάω στην σχολή ΕΣΔΔΑ?

Για να δώσεις εισαγωγικές για την Σχολή, θα πρέπει να είσαι ήδη μόνιμη [να έχεις περάσει την διετία]. Τότε θα αποσπαστείς για 2 χρόνια στη Σχολή και όταν αποφοιτήσεις ή θα διαλέξεις υπηρεσία από τις προκηρυχθείσες θέσεις (ανάλογα με τους βαθμούς σου) ή θα ξαναεπιστρέψεις στην υπηρεσία σου.
Για σεμινάρια στο ΙΝΕΠ μπορείς να πας ανα πάσα στιγμή. Μέχρι 2 σεμινάρια τον χρόνο επιτρέπονται.

ANGEL_DREAM
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό ANGEL_DREAM » Πέμ Ιαν 31, 2008 10:41 am

Σ΄ευχαριστώ πολύ ioazon. Σε περίπτωση που περάσω στην σχολή οι θέσεις που μπορώ να επιλέξω θα είναι σε Φορείς - Δήμους και Ν.Π.Δ.Δ. ή μπορεί να είναι και σε Εφορείες? Είμαι διορισμένη πρόσφατα σε ΙΚΑ επαρχείας.

Peterv
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό Peterv » Πέμ Ιαν 31, 2008 11:15 am

Έχετε πάθει ψύχωση με τις εφορίες;

ioazon
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος

Δημοσίευσηαπό ioazon » Πέμ Ιαν 31, 2008 11:41 am

ANGEL_DREAM έγραψε:Σ΄ευχαριστώ πολύ ioazon. Σε περίπτωση που περάσω στην σχολή οι θέσεις που μπορώ να επιλέξω θα είναι σε Φορείς - Δήμους και Ν.Π.Δ.Δ. ή μπορεί να είναι και σε Εφορείες? Είμαι διορισμένη πρόσφατα σε ΙΚΑ επαρχείας.

Ότι προκηρυχθεί, Μαζί με την προκήρυξη του διαγωνισμού προκηρύσσονται και οι θέσεις στις οποίες θα τοποθετηθούν οι απόφοιτοι. Συνήθως οι απόφοιτοι πηγαίνουν στις κεντρικές υπηρεσίες του οικονομικών ή στο ΓΛΚ και όχι σε εφορίες.

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες