Υπηρεσία Πολιτικής Υπηρεσίας

Γραπτοί διαγωνισμοί σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
efthimia
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό efthimia » Τετ Φεβ 20, 2008 4:45 pm

ERH24 έγραψε:Bhka molis den emfanizei tipota
ayrio mallon

Se euxaristo :-)

Michele
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Michele » Τετ Φεβ 20, 2008 5:15 pm

Λοιπόν παιδιά εγώ πήγα μια βόλτα από τον ασεπ, δεν έχει αναρτηθεί ΤΙΠΟΤΑ. Μου λέει ο άνθρωπος εκεί δεν ξέρει ποιος την έβγαλε αυτή την ανακοίνωση στο internet αλλά δεν ισχύει- είχαν πάει κι άλλοι να ρωτήσουν.. Θα αναρτηθούν λέει πρώτα στις νομαρχίες στις 22 του μήνα και μετά στο ασεπ και μάλλον όχι στο Internet. Κι εγώ απορώ τώρα.... Θα ξέρουμε Παρασκευή ή Δευτέρα και μέχρι Τρίτη είναι οι ενστάσεις;;; Μας δίνουν 2 μέρες περιθώριο;;

glk08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό glk08 » Τετ Φεβ 20, 2008 5:28 pm

[color=red]ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ!!!

ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΣΕΠ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΟΠΟΤΕ 1 ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ=ΚΑΜΙΑ.

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟ.

ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
[/color]

alex4
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό alex4 » Τετ Φεβ 20, 2008 5:29 pm

re paidia ti tha pei "oxi sto internet???????"....dhladh kapoios pou den mporei na paei se mia nomarxia h zei sthn perifereia pws tha enhmerwthei?

h o ypallhlos den exei idea(pou ayto einai to pio pithano) h tha exoume paratragoyda...idwmen.

alex4
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό alex4 » Τετ Φεβ 20, 2008 5:32 pm

glk08 έγραψε:[color=red]ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ!!!

ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΣΕΠ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΟΠΟΤΕ 1 ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ=ΚΑΜΙΑ.

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟ.

ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
[/color]

glk08 ayta pou legame peri programmatismoy ASEP se allo topic...opws blepeis den yparxei aksiopistia...kai pou eisai akoma...

ERH24
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ERH24 » Τετ Φεβ 20, 2008 5:41 pm

Παιδιά εγώ μόλις γύρισα από το παράρτημα του ΑΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη, όπου οι πίνακες ήταν κανονικά αναρτημένοι.
Αποκλείονται 5 άτομα απο αερολιμενικούς κυρίως λόγω ορίου ηλικίας και μη καταβολή παραβόλου και περίπου 20 ατομα από ελεγκτές για του ίδιους λόγους.
Δεν μπορώ ανα κταλανω γιατι δεν τα βγάλανε στα κεντρικα του ΑΣΕΠ στην Αθήνα ενώ τα βγάλανε στο παράρτημα στη Θεσσαλονίκη!!!

glk08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό glk08 » Τετ Φεβ 20, 2008 5:51 pm

ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 25 ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΙΔΩΜΕΝ!

ERH24
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ERH24 » Τετ Φεβ 20, 2008 5:57 pm

Θα το ηθελα πολύ αλλα ειδικά σήμερα είναι δύσκολο να ξαναπάω γιατι είναι μακριά από το σπίτι μου.
Πάντως θέλω να πιστεύω ότι θα τα βγάλουν στο ιντερνετ.
[/i]

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Τετ Φεβ 20, 2008 6:53 pm

Λοιπον πηγα και γω σαν συνεπης υποψηφιος Στην Πουλιου, και πηρα το ***λι μου.
Ακουστε διαλογο Θυρωρου-Αργοσχολου ηλικιωμενου επιστατη

Εγω:Γεια σας, ξερετε που βρισκονται οι πινακες που βγηκαν σημερα
Ηλικιωμενος:Ποιος σας ειπε ρε παιδια οτι βγηκανε;Αυριο θα τους αναρτησουμε.
Εγω:Στην ιστοσελιδα ΑΣΕΠ
Ηλικιωμενος:Ρε Νωντα,βγηκανε;
Θυρωρος:Ναι,βγηκανε στο Ιντερνετ κατα λαθος.
Ηλικιωμενος:Τι μαλ**ες ειναι...
Θυρωρος:Ναι οντως...
Εγω απο μεσα μου:*&%%%^&@@*^%%!!! ΑΣΕΠ

Λοιπον με σηκωσανε απο Πειραια να παω Αμπελοκηπους χωρις λογο.Τωρα διαβασα οτι Θεσσαλονικη τα εχουνε αναρτησει. Περιμενουμε απο μια υπηρεσια που δε μπορει να συντονισει τα δυο γραφεια που εχει σε ολο το κρατος, που δε μπορει να τηρησει μια ημερομηνια, να ειναι αξιος κριτης των υποψηφιων. ΑΙΣΧΟΣ

glk08
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό glk08 » Τετ Φεβ 20, 2008 9:15 pm

takisrhodes83 έγραψε:Λοιπον πηγα και γω σαν συνεπης υποψηφιος Στην Πουλιου, και πηρα το ***λι μου.

Λοιπον με σηκωσανε απο Πειραια να παω Αμπελοκηπους χωρις λογο.Τωρα διαβασα οτι Θεσσαλονικη τα εχουνε αναρτησει. Περιμενουμε απο μια υπηρεσια που δε μπορει να συντονισει τα δυο γραφεια που εχει σε ολο το κρατος, που δε μπορει να τηρησει μια ημερομηνια, να ειναι αξιος κριτης των υποψηφιων. ΑΙΣΧΟΣ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΠΟΥΛΙΟΥ 6 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ...
ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ... ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

ΛΥΠΑΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ... ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΧΟΣ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 25 ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ASEP.GR ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΑΣΕΠ... ΑΚΟΥΣΟΝ... ΑΚΟΥΣΟΝ... ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΟ...
ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ Γ.......Α ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!!! ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΕΤΣΙ...

ΑΙΣΧΟΣ... ΟΝΕΙΔΟΣ... ΕΝ ΕΤΕΙ 2008 !!!

thanasisk
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό thanasisk » Τετ Φεβ 20, 2008 10:27 pm

Αν και δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προκήρυξη, μου κάνει εντύπωση, γιατί 5 μέρες προθεσμία που λόγω Σαβατ/κου είναι στην ουσία τρεις, ενώ συνήθως είναι δέκα μέρες? Μου θυμίζει το ΣΕΦ που έβγαλαν αποτελέσματα δεκαπενταύγουστο

takisrhodes83
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό takisrhodes83 » Πέμ Φεβ 21, 2008 12:29 am

oxi re, 5 ergasimes einai kai apokleietai, tha tis metrisoun apo aurio toulaxiston i methaurio, giati leei 5 apo tin epomeni tis anartisis

dimpap
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimpap » Πέμ Φεβ 21, 2008 8:05 am

loipon. gia na katalavo. prepei na sikothoume kai na pame se nomarxia 'h tha vgoune kai sto internet?

dimpap
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimpap » Πέμ Φεβ 21, 2008 8:16 am

takisrhodes83 έγραψε:Λοιπον πηγα και γω σαν συνεπης υποψηφιος Στην Πουλιου, και πηρα το ***λι μου.

καλά εντάξει δεν παίζονται. για τον ΑΣΕπ τον ίδιο καμια θα βγεί κανένας διαγωνισμός?

dimpap
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό dimpap » Πέμ Φεβ 21, 2008 8:22 am

kala einai dinaton? einai toso diskolo na to valoune san attachment stin istoselida?

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες