Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης
-
maria ve
- Δόκιμος

nefeli32 έγραψε:Hμουν στην δουλεια και το εμαθα απο τηλ οτι βγηκε το προγραμμα μας.Η φιλη μου η Χρυσα, μου ελεγε οτι απο το φροντιστηριο τους ειπαν, οτι ξεκινανε τα τεστ απο σημερα να κανουν στα παιδια,τους εξεταζουν γραπτα στην υλη. Υπομονη σε ολες μας και κουραγιο.
Φιλεναδα μια ερωτηση. Τα φροντιστηρια που λες οτι πανε οι φιλες σου ποτε ξεκινησαν μαθηματα ακριβως?
-
vk
- Μαθητευόμενος

vk έγραψε:FANH75 έγραψε:vasilikh έγραψε:θα σας πουν εκει...
Εσάς τί σας είχαν πει;
Στο δικό μου τμήμα π.χ. τις τσάντες τις είχαμε όλες μαζί σε κάποιο σημείο της αίθουσας...
Γενικώς προσπαθούν να αποτρέψουν αντιγραφές κτλ ενώ σε άλλη αίθουσα μηδένισαν απευθείας γραπτό γιατί η διαγωνιζόμενη είχε στα χέρια της σημειώσεις φροντιστηρίου..
Γενικώς είναι αυστηροί αλλά εξαρτάται και από τους επιτηρητές.. Στο δικό μου τμήμα δύσκολα συνομιλούσες και μόνο τηλεγραφικά
-
nefeli32
- Μόνιμος

maria ve έγραψε:nefeli32 έγραψε:Hμουν στην δουλεια και το εμαθα απο τηλ οτι βγηκε το προγραμμα μας.Η φιλη μου η Χρυσα, μου ελεγε οτι απο το φροντιστηριο τους ειπαν, οτι ξεκινανε τα τεστ απο σημερα να κανουν στα παιδια,τους εξεταζουν γραπτα στην υλη. Υπομονη σε ολες μας και κουραγιο.
Φιλεναδα μια ερωτηση. Τα φροντιστηρια που λες οτι πανε οι φιλες σου ποτε ξεκινησαν μαθηματα ακριβως?
Μαρια μου ,δεν εχω φιλες στο φροντιστηριο,εκτος απο μια καλη μου φιλη η οποια αυτη κανει, και με πληροφορει :wink:Ξερεις την ρωταω και εγω απο περιεργεια να μαθω. Εχει ξεκινησει αν δεν κανω λαθος απο αρχες ιουλιου αυτη, στο δικο της τμημα..Τωρα μπορει να ειναι και αλλες που να πηγαν αργοτερα σε αλλα τμηματα.Ξερεις πως γινεται στα φροντιστηρια.
-
afrodh
- Μαθητευόμενος

-
katia7
- Μαθητευόμενος

afrodh έγραψε:eviskep έγραψε:xamos ginetai!!!! polla amfitheatra.. einai kaneis sto ΘΑΛΗΣ, ΦΥΣΙΚΟ??
στο φυσικο οχι.στη φιλοσοφικη κανεις?μεχρι 60 ατομα στο αμφιθεατρο.αραια αραια μην αντιγραψουμε.... :lol: κανονικα εμεις του τοπικ,πρεπει να κραταμε ταμπελιτσες diorismos.gr για να βρεθουμε καποια στιγμη :idea:
για φιλοσοφικη εδω... :oops:
-
maria ve
- Δόκιμος

nefeli32 έγραψε:maria ve έγραψε:nefeli32 έγραψε:Hμουν στην δουλεια και το εμαθα απο τηλ οτι βγηκε το προγραμμα μας.Η φιλη μου η Χρυσα, μου ελεγε οτι απο το φροντιστηριο τους ειπαν, οτι ξεκινανε τα τεστ απο σημερα να κανουν στα παιδια,τους εξεταζουν γραπτα στην υλη. Υπομονη σε ολες μας και κουραγιο.
Μαρια μου ,δεν εχω φιλες στο φροντιστηριο,εκτος απο μια καλη μου φιλη η οποια αυτη κανει, και με πληροφορει :wink:Ξερεις την ρωταω και εγω απο περιεργεια να μαθω. Εχει ξεκινησει αν δεν κανω λαθος απο αρχες ιουλιου αυτη, στο δικο της τμημα..Τωρα μπορει να ειναι και αλλες που να πηγαν αργοτερα σε αλλα τμηματα.Ξερεις πως γινεται στα φροντιστηρια
Σ ευχαριστω Νεφελη. Καλη επιτυχια.
-
vicky7
- Μαθητευόμενος

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟΥ;ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΟ.ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΑΘΟΣ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ;ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
roma
- Μόνιμος

vicky7 έγραψε:ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟΥ;ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΟ.ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΑΘΟΣ Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ;ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
δινεις για δε? γιατι γραφεις πως εχεις διοριστει σε υπουργειο οικονομικων.
σημαινει οτι καποια αρθρα εχουν τροποποιηθει απο αλλα νεοτερα αρθρα.
-
eleonnorra
- Δόκιμος

Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες