Διαγωνισμός Υπουργείου Οικονομικών
-
redpapaki
- Μαθητευόμενος

ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum.σας παρακολουθω ομως καιρο. τα αποτελεσματα στον 3Π εχουν καθυστερησει τραγικα. τετοια εποχη ειχαν βγει τουλαχιστον οι πινακες και καλουσανε και φετος δεν εχουν καν βγαλει τα οριστικα των εκπαιδευτικων. εγω εδωσα και με παρα πολυ καλη σειρα. περιμενω και τα οριστικα.δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιο σχεδιο για τους ΠΕ. απλα ο ΑΣΕΠ φετος εχασε την μπαλα. οταν βγουν τα οριστικα των εκπ.πιστευω οτι πρεπει πρεπει να αρχισουμε να περιμενουμε και του Υπ.Οικ.
-
pavlos-thess
- Γενικός Διευθυντής

-
didani
- Προϊστάμενος

[quote="pavlos-thess"][b]ΟΛΑ κατά την άποψη μου γίνονται για το νέο μισθολόγιο[/b] του οποίου τα προεόρτια τα βλέπουμε ήδη[/quote][/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=n37Sui8M6mw
http://www.youtube.com/watch?v=n37Sui8M6mw
-
pavlos-thess
- Γενικός Διευθυντής

Πιστευω ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας.
Καποιοι θα πουν πολυ γρηγορα βγηκαν τα αποτελεσματα
καποιοι θα που πολυ αργησαν τα αποτελεσματα
καποιοι θα πουν φυσιολογικη η καθυστερηση των αποτελεσματων
Δεν υπαρχουν αντικειμενικα κριτηρια για την αξιολογηση των καθυστερησεων, αλλα αυτο βεβαια δεν εξαιρει τους υπαλληλους και τις αρμοδιες διευθυνσεις του ΑΣΕΠ απο την αναγκη εσωτερικης (αυτο)αξιολογησης της αποδοτικοτητας
Αν ειμασταν πολιτικοι, το μαυρο θα επιχειρηματολογουσαμε με περισση αληθοφανεια οτι ειναι ασπρο,
και αντιστροφως
Καποιοι θα πουν πολυ γρηγορα βγηκαν τα αποτελεσματα
καποιοι θα που πολυ αργησαν τα αποτελεσματα
καποιοι θα πουν φυσιολογικη η καθυστερηση των αποτελεσματων
Δεν υπαρχουν αντικειμενικα κριτηρια για την αξιολογηση των καθυστερησεων, αλλα αυτο βεβαια δεν εξαιρει τους υπαλληλους και τις αρμοδιες διευθυνσεις του ΑΣΕΠ απο την αναγκη εσωτερικης (αυτο)αξιολογησης της αποδοτικοτητας
Αν ειμασταν πολιτικοι, το μαυρο θα επιχειρηματολογουσαμε με περισση αληθοφανεια οτι ειναι ασπρο,
και αντιστροφως
-
anastasia35
- Προϊστάμενος

abvhll έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ??
ΜΗ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ !!
ναι ενταξει δίκαιο έχεις αλλα και αυτό είναι σπασιμο νευρων
στο κατω κατω που ξερω εγω τι μαγειρευουνε εκει και αργουνε τοσο
-
eforiakos
- Δόκιμος

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΟΥΝ....ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ( Ο ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΛΟΓΩ ΒΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΠΤ)
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ) ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...........
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ) ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...........
-
SAVRAKI
- Μόνιμος

eforiakos έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΟΥΝ....ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ( Ο ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΛΟΓΩ ΒΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΠΤ)
Κοιτα, και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει διαφθορά αλλα δε ξέρω γιατί στο ΑΣΕΠ έχω μια κάποια εμπιστοσύνη. Μάλλον έτσι θέλω να πιστεύω γιατί εγώ δεν έχω βύσμα. Επίσης το θέμα βύσματος είναι καμιά φορά και το εύκολο άλλοθι για όσους δεν περνάνε. Τέλος πάντων δε θα τσακωθούμε τώρα για την αξιοπιστία του ΑΣΕΠ σαν οργάνου αλλά για την αναξιοπιστία των υπαλλήλων του μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε
-
didani
- Προϊστάμενος

[quote="eforiakos"]ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΟΥΝ....ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ( Ο ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΛΟΓΩ ΒΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΠΤ)
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ) ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...........[/quote]
Τι ενοεί ο γνωστός σου?
Οτι δηλαδή στον ΑΣΕΠ παίρνουν τα γραπτά που τα σκανάρει το μηχάνημα και και βάζουν άλλο βαθμό από τον πραγματικό?
¨ή τα γνωστα κοματοσκυλα θα κάθονταν να δώσουν σε διαγωνισμο, ενώ έχουν προκυρηχθεί του κόσμου οι μεταταξεις απο την αρχη του ετους σε τελωνεια και εφοριες?
Μήπως ο γωστός σου "( Ο ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΛΟΓΩ ΒΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ)" ΄νομίζει ότι όλα είναι βύσμα?
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ) ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...........[/quote]
Τι ενοεί ο γνωστός σου?
Οτι δηλαδή στον ΑΣΕΠ παίρνουν τα γραπτά που τα σκανάρει το μηχάνημα και και βάζουν άλλο βαθμό από τον πραγματικό?
¨ή τα γνωστα κοματοσκυλα θα κάθονταν να δώσουν σε διαγωνισμο, ενώ έχουν προκυρηχθεί του κόσμου οι μεταταξεις απο την αρχη του ετους σε τελωνεια και εφοριες?
Μήπως ο γωστός σου "( Ο ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΛΟΓΩ ΒΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ)" ΄νομίζει ότι όλα είναι βύσμα?
-
eforiakos
- Δόκιμος

SAVRAKI έγραψε:eforiakos έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΟΥΝ....ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ( Ο ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΛΟΓΩ ΒΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΠΤ)
Κοιτα, και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει διαφθορά αλλα δε ξέρω γιατί στο ΑΣΕΠ έχω μια κάποια εμπιστοσύνη. Μάλλον έτσι θέλω να πιστεύω γιατί εγώ δεν έχω βύσμα. Επίσης το θέμα βύσματος είναι καμιά φορά και το εύκολο άλλοθι για όσους δεν περνάνε. Τέλος πάντων δε θα τσακωθούμε τώρα για την αξιοπιστία του ΑΣΕΠ σαν οργάνου αλλά για την αναξιοπιστία των υπαλλήλων του μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε
κανεις δεν ειπε να τσακωθούμε....κι εγω απλα ελπίζω για ολους μας να περάσουν οι καλύτεροι....και στην τελική αυτό που μας ενδιαφέρει δεν ειναι το πόσο αναξιόπιστοι η οχι είναι αυτοί που μας ενημερώνουν για το πότε θα βγούν τα αποτελέσματα ....αλλα να βγούν τα σωστά αποτελέσματα.....και να μην αδικηθεί κανέις γιατί όλοι αγωνίστηκαν.....
-
PERI
- Δόκιμος

eforiakos έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΟΥΝ....ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ( Ο ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΛΟΓΩ ΒΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΠΤ)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.......
-
eforiakos
- Δόκιμος

PERI έγραψε:eforiakos έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΟΥΝ....ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ( Ο ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΛΟΓΩ ΒΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΠΤ)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.......
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ....
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες