pap23 έγραψε:Μια χαζη ερωτηση ακομα μου επιτρεπεται.....και στους ΠΕ και στους ΔΕ τις παρατηρησεις τις μαθαινετε????? :oops: :?:
vasilikh wemill καποιος μπορει να μου απαντησει??? :roll:

vasilikh έγραψε:pap23 έγραψε:pap23 έγραψε:Μια χαζη ερωτηση ακομα μου επιτρεπεται.....και στους ΠΕ και στους ΔΕ τις παρατηρησεις τις μαθαινετε????? :oops: :?:
καλησπερα. τι εννοεις παρατηρησεις?

pap23 έγραψε:vasilikh έγραψε:pap23 έγραψε:pap23 έγραψε:Μια χαζη ερωτηση ακομα μου επιτρεπεται.....και στους ΠΕ και στους ΔΕ τις παρατηρησεις τις μαθαινετε????? :oops: :?:
Σε μερικα αρθρα γραφει παρατηρηση και συνηθως συμπληρωνει παραγραφους που εχουν προστεθει ή αφαιρεθει.Αυτα τα μαθατε??

vasilikh έγραψε:pap23 έγραψε:vasilikh έγραψε:pap23 έγραψε:pap23 έγραψε:Μια χαζη ερωτηση ακομα μου επιτρεπεται.....και στους ΠΕ και στους ΔΕ τις παρατηρησεις τις μαθαινετε????? :oops: :?:
Σε μερικα αρθρα γραφει παρατηρηση και συνηθως συμπληρωνει παραγραφους που εχουν προστεθει ή αφαιρεθει.Αυτα τα μαθατε??
το άρθρο πάντα το διαβαζεις τροποποιημενο μετα την τελευταια του τροποποιηση.

vasilikh έγραψε:pap23 έγραψε:vasilikh έγραψε:pap23 έγραψε:pap23 έγραψε:Μια χαζη ερωτηση ακομα μου επιτρεπεται.....και στους ΠΕ και στους ΔΕ τις παρατηρησεις τις μαθαινετε????? :oops: :?:
το άρθρο πάντα το διαβαζεις τροποποιημενο μετα την τελευταια του τροποποιηση.

wemill έγραψε:FANH75 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω τους ΠΕ τί χρησιμοποιήσατε για πρόχειρο: λευκές σελίδες που δώσανε σε όποιον ήθελε ή το πίσω μέρος του τετραδίου που είχατε;
Μπορεί να φαίνεται χαζή η ερώτησή μου αλλά όποιος/α από τους ΠΕ μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ
Μας είχαν δώσει ένα τετράδιο Α4 όπως των πανελληνίων. Όποιος ήθελε πρόχειρο χρησιμοποιούσε την τελευταία σελίδα όπως συμβαίνει πάντα!eleonnorra έγραψε:Επερωτηση για τους ΠΕ..Θυμαστε ποσα θεματα ειχαν οι λεκτικες? Αριθμο εννοω:?: 5 με 6 θεματα?
Νομίζω ήταν 7 τα θέματα!
1α. θέμα κειμένου β. περίληψη
2. σχολιασμός ενός αποσπάσματος (Ελύτης)
3. διαφορά στη σημασία 10 επιρρημάτων
4. συνώνυμα λέξεων
5. αντώνυμα λέξεων
6. ετυμολογία
7. διόρθωση λαθών σε φράσεις

vasilikh έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου!!!!Το αγχος βλεπεις οσο κοντευουν οι μερες τοσο τα χανω :roll:

pap23 έγραψε:vasilikh και οποιος αλλος μπορει να με βοηθησει.Το προβλημα μου ειναι οτι εχω μαθει τους κωδικες οπως τα λεει στο βιβλιο.Τις μετατροπες και παρατηρησεις που υπαρχουν στο τελος καθε αρθρου ή παραγραφου (με ψιλα γραμματα) δεν τα εμαθα.Σε μερικα αρθρα μου λεει οτι π.χ. η παραγραφος 2 αντικατασταθηκε απο την παραγαραφο 5 του αρθρου 6 του ταδε νομου.Εγω να μαθω το αρθρο χωρις την παραγραφο που αντικατασταθηκε ή να το μαθω κανονικα και να προσθεσω στα γραπτα οτι το ταδε αντικατασταθηκε?????Ξερω ζηταω πολλα και συγνωμη αλλα μπερδευτηκα!!!

manos7 έγραψε:pap23 έγραψε:vasilikh και οποιος αλλος μπορει να με βοηθησει.Το προβλημα μου ειναι οτι εχω μαθει τους κωδικες οπως τα λεει στο βιβλιο.Τις μετατροπες και παρατηρησεις που υπαρχουν στο τελος καθε αρθρου ή παραγραφου (με ψιλα γραμματα) δεν τα εμαθα.Σε μερικα αρθρα μου λεει οτι π.χ. η παραγραφος 2 αντικατασταθηκε απο την παραγαραφο 5 του αρθρου 6 του ταδε νομου.Εγω να μαθω το αρθρο χωρις την παραγραφο που αντικατασταθηκε ή να το μαθω κανονικα και να προσθεσω στα γραπτα οτι το ταδε αντικατασταθηκε?????Ξερω ζηταω πολλα και συγνωμη αλλα μπερδευτηκα!!!
Όχι,δε χρειάζεται να προσθέτεις στα γραπτα οτι το ταδε άρθρο αντικατασταθηκε από το τάδε..κλπ...Χρειάζεται να ξέρεις μόνο την τελική μορφή του κάθε άρθρου,όπως ισχύει σήμερα μετά και από την τελευταία τροποποίηση του Κώδικα.. :wink:
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες