Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης
-
roma
- Μόνιμος

nefeli32 έγραψε:Καλημερα Roma αν δεν ειχαν γινει οι εκλογες θα χα ειχαμε δωσει νωριτερα.Αναφερομαι σε αυτο που ειπες.
μου δινεις το εναυσμα να πω καποια πραγματα σοβαρα!η απροβλεπτη διεξαγωγη των εκλογων ακουμπησε την ανωτερα προκηρυξη σε παραααα πολλα επιπεδα που δεν φανταζεσαι!αν διαβαζες παλια αρθραμου απο το καλοκαιρι ημουν απο τους πρωτους που προδηλως κατεκρινα δημοσια αυτη την προκηρυξη!!!αλλα κοιτα πως τα φερνει τυχη!!θεωρω τους πε τυχερους.παρα πολυ!!ιδιαιτερα στην βαθμολογια της συνεντευξης!!!αν υπηρχε η προηγουμενη κυβερνηση δεν θα ηταν αυτος ο πινακας επιτυχοντων!!!100%δεν εχω προβλημα πια να μιλησω με ονοματα..το τι τηλεφωνα ειχαν πεσει απο μερικους στον δενδια τεως υπουργο δικαιοσυνης,στον γραμματεα τους στην κερκυρα,στον σανιδα τεως εισαγγελεα αρειου παγου,στον ανδρεουλακο τεως γενικο γραμματεα του υπουργειου,στην μπακογιαννη, στον τρασιακο ανωτατο υπαλληλο υπουργειου και πολλους αλλους ακομα, δεν μπορεις να φανταστεις!!!συν απο την δακε της οδυε απο μερικους του συνδικαλιστες για την συνεντευξη.παρε τι εγινε στο αμυνης με μειμαρακη.απλα βοηθησανε οι συγκεριες τους πε,και με την τεραστια αποχη που ειχανε,οπως την κατεκριναν μερικοι συνδικαλιστες της οδυε αυτη την αποχη.αλλα αυτο δεν αμφιβαλλει τα παιδια που γραψανε καλα και περασνε με την αξια τους.απλα στην συνεντευξη με την νεα δημοκρατια θα ταν αλλος πινακας επιτυχοντων.αναμεικτος!καλο μεσημερι
-
Chara32
- Δόκιμος

Καλησπέρα....2 εβδομάδες μείνανε ! Σημερα κάνω διάλειμμα με ασκησούλες των λεκτικών δεξιοτήτων ....Τι πιο όμορφη ημέρα από το να διαβάζεις κώδικες ! Σκεφτόμουνα προχτές να τα παρατήσω....αλλά να' μαι πάλι ...ακόμα διαβάζω! Πριν 2 μήνες χώρισα με τον φίλο μου που υπεραγαπούσα και προχτές έμαθα ότι ο πατέρας μου έχει σε πολύ αρχικό στάδιο καρκίνο στο αίμα....! :( Δεν ξέρω πλεόν πώς μπορώ να συγκεντρωθώ...είμαι λίγο σαν zobie αλλά την παλεύω. Δεν σας το λέω για να με λυπηθεί κανείς...απλά για να σας δώσω κουράγιο, ότι....εγώ είμαι ακόμα εδώ και διαβάζω! Υπομονή 2 εβδομάδες ! :shock: :?
-
pap23
- Μαθητευόμενος

Chara32 έγραψε:Καλησπέρα....2 εβδομάδες μείνανε ! Σημερα κάνω διάλειμμα με ασκησούλες των λεκτικών δεξιοτήτων ....Τι πιο όμορφη ημέρα από το να διαβάζεις κώδικες ! Σκεφτόμουνα προχτές να τα παρατήσω....αλλά να' μαι πάλι ...ακόμα διαβάζω! Πριν 2 μήνες χώρισα με τον φίλο μου που υπεραγαπούσα και προχτές έμαθα ότι ο πατέρας μου έχει σε πολύ αρχικό στάδιο καρκίνο στο αίμα....! :( Δεν ξέρω πλεόν πώς μπορώ να συγκεντρωθώ...είμαι λίγο σαν zobie αλλά την παλεύω. Δεν σας το λέω για να με λυπηθεί κανείς...απλά για να σας δώσω κουράγιο, ότι....εγώ είμαι ακόμα εδώ και διαβάζω! Υπομονή 2 εβδομάδες ! :shock: :?
Chara32 θα σου πω κατι κουκλα μου,ειμαι μικροτερη απο εσενα και δεν εχω ζησει αυτα που περνας εσυ αλλα οι συμβουλες μου ειναι: 1) Μην τα παρατας αν δεν προσπαθησεις εσυ για εσενα δεν θα το κανει κανεις 2) Επειδη τυχαινει να ειμαι παντρεμενη και να εχω ζησει και μια μεγαλη φολα απο γκομενο θα σου πω οταν θα ερθει ο καταλληλος θα το καταλαβεις ,οταν ερθει ο καταλληλος θα κανει τα παντα για 'σενα.Αυτες τις σχεσεις να τις λαμβανεις ως εμπειριες και μονο.Ναι,θα πονεσεις θα κλαψεις και (αν και δεν σε γνωριζω)θα προχωρησεις παρακατω γιατι απο τα πολυ λιγα που ξερω για εσενα εισαι μια κοπελα που δουλευει και προσπαθει για ενα καλυτερο μελλον.Εγω βλεπω μια δυναμικη κοπελα που δεν το βαζει κατω και ειλικρινα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερεις.Γιατι με τα οσα γραφεις μπορουσες να τα παρατησεις πολλες φορες μεχρι τωρα δεν το εκανες ομως και μπραβο σου!!!! :) 3)Αυτο που περναει ο πατερας σου ειναι δυσκολο δεν θα προσποιηθω οτι γνωριζω πως ειναι.Να εισαι κοντα του οσο γινεται περισσοτερο και πιστεψε με αν περασεις θα ειναι ενα απο τα καλυτερα δωρα για αυτον.Σκεψου λοιπον τι δωρο θα του κανεις και τι χαρα θα του δωσεις αν περασεις.Ελπιζω να μην σε κουρασα και να σου εδωσα το κουραγιο που ψαχνεις..... :wink:
-
Chara32
- Δόκιμος

Chara32 θα σου πω κατι κουκλα μου,ειμαι μικροτερη απο εσενα και δεν εχω ζησει αυτα που περνας εσυ αλλα οι συμβουλες μου ειναι: 1) Μην τα παρατας αν δεν προσπαθησεις εσυ για εσενα δεν θα το κανει κανεις 2) Επειδη τυχαινει να ειμαι παντρεμενη και να εχω ζησει και μια μεγαλη φολα απο γκομενο θα σου πω οταν θα ερθει ο καταλληλος θα το καταλαβεις ,οταν ερθει ο καταλληλος θα κανει τα παντα για 'σενα.Αυτες τις σχεσεις να τις λαμβανεις ως εμπειριες και μονο.Ναι,θα πονεσεις θα κλαψεις και (αν και δεν σε γνωριζω)θα προχωρησεις παρακατω γιατι απο τα πολυ λιγα που ξερω για εσενα εισαι μια κοπελα που δουλευει και προσπαθει για ενα καλυτερο μελλον.Εγω βλεπω μια δυναμικη κοπελα που δεν το βαζει κατω και ειλικρινα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερεις.Γιατι με τα οσα γραφεις μπορουσες να τα παρατησεις πολλες φορες μεχρι τωρα δεν το εκανες ομως και μπραβο σου!!!! :) 3)Αυτο που περναει ο πατερας σου ειναι δυσκολο δεν θα προσποιηθω οτι γνωριζω πως ειναι.Να εισαι κοντα του οσο γινεται περισσοτερο και πιστεψε με αν περασεις θα ειναι ενα απο τα καλυτερα δωρα για αυτον.Σκεψου λοιπον τι δωρο θα του κανεις και τι χαρα θα του δωσεις αν περασεις.Ελπιζω να μην σε κουρασα και να σου εδωσα το κουραγιο που ψαχνεις..... :wink:[/quote]
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Παρόλο που ο χρόνος μας είναι τόσο πολύτιμος....ειδικά τώρα, ασχολήθηκες και μου έγραψες τόσο πολλά ωραία και ενθαρρυντικά ! Δεν νομίζω ότι έχει σχέση η ηλικία, για το πόσο ώριμα μπορεί να σκέφτεται κάποιος και εσύ δείχνεις πολύ ώριμη και σκεπτόμενη με αυτά που λές! Οταν τελείώσουν.....οι εξετάσεις, εφόσον δουλεύω σε τουριστικό γραφείο, θα σου κανονίσω ταξιδάκι φτηνό...για να χαρείς την επιτυχία σου (που θα έχεις περάσει! - μακάρι) :o ! Αρκετά με τα προσωπικά....πάμε άλλη μια..... επανάληψη....... τους κώδικες :?Αλήθεια ...μπορεί κανείς να τους πεί όλους απ'έξω σε ΄μία μέρα...! ? Αυτός είναι ο στόχος μου...αλλά είναι ακατόρθωτος για εμένα. :oops: ΦΙΛΙΙΑΑΑ
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Παρόλο που ο χρόνος μας είναι τόσο πολύτιμος....ειδικά τώρα, ασχολήθηκες και μου έγραψες τόσο πολλά ωραία και ενθαρρυντικά ! Δεν νομίζω ότι έχει σχέση η ηλικία, για το πόσο ώριμα μπορεί να σκέφτεται κάποιος και εσύ δείχνεις πολύ ώριμη και σκεπτόμενη με αυτά που λές! Οταν τελείώσουν.....οι εξετάσεις, εφόσον δουλεύω σε τουριστικό γραφείο, θα σου κανονίσω ταξιδάκι φτηνό...για να χαρείς την επιτυχία σου (που θα έχεις περάσει! - μακάρι) :o ! Αρκετά με τα προσωπικά....πάμε άλλη μια..... επανάληψη....... τους κώδικες :?Αλήθεια ...μπορεί κανείς να τους πεί όλους απ'έξω σε ΄μία μέρα...! ? Αυτός είναι ο στόχος μου...αλλά είναι ακατόρθωτος για εμένα. :oops: ΦΙΛΙΙΑΑΑ
-
pap23
- Μαθητευόμενος

Chara32 έγραψε:Chara32 θα σου πω κατι κουκλα μου,ειμαι μικροτερη απο εσενα και δεν εχω ζησει αυτα που περνας εσυ αλλα οι συμβουλες μου ειναι: 1) Μην τα παρατας αν δεν προσπαθησεις εσυ για εσενα δεν θα το κανει κανεις 2) Επειδη τυχαινει να ειμαι παντρεμενη και να εχω ζησει και μια μεγαλη φολα απο γκομενο θα σου πω οταν θα ερθει ο καταλληλος θα το καταλαβεις ,οταν ερθει ο καταλληλος θα κανει τα παντα για 'σενα.Αυτες τις σχεσεις να τις λαμβανεις ως εμπειριες και μονο.Ναι,θα πονεσεις θα κλαψεις και (αν και δεν σε γνωριζω)θα προχωρησεις παρακατω γιατι απο τα πολυ λιγα που ξερω για εσενα εισαι μια κοπελα που δουλευει και προσπαθει για ενα καλυτερο μελλον.Εγω βλεπω μια δυναμικη κοπελα που δεν το βαζει κατω και ειλικρινα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερεις.Γιατι με τα οσα γραφεις μπορουσες να τα παρατησεις πολλες φορες μεχρι τωρα δεν το εκανες ομως και μπραβο σου!!!! :) 3)Αυτο που περναει ο πατερας σου ειναι δυσκολο δεν θα προσποιηθω οτι γνωριζω πως ειναι.Να εισαι κοντα του οσο γινεται περισσοτερο και πιστεψε με αν περασεις θα ειναι ενα απο τα καλυτερα δωρα για αυτον.Σκεψου λοιπον τι δωρο θα του κανεις και τι χαρα θα του δωσεις αν περασεις.Ελπιζω να μην σε κουρασα και να σου εδωσα το κουραγιο που ψαχνεις..... :wink:
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Παρόλο που ο χρόνος μας είναι τόσο πολύτιμος....ειδικά τώρα, ασχολήθηκες και μου έγραψες τόσο πολλά ωραία και ενθαρρυντικά ! Δεν νομίζω ότι έχει σχέση η ηλικία, για το πόσο ώριμα μπορεί να σκέφτεται κάποιος και εσύ δείχνεις πολύ ώριμη και σκεπτόμενη με αυτά που λές! Οταν τελείώσουν.....οι εξετάσεις, εφόσον δουλεύω σε τουριστικό γραφείο, θα σου κανονίσω ταξιδάκι φτηνό...για να χαρείς την επιτυχία σου (που θα έχεις περάσει! - μακάρι) :o ! Αρκετά με τα προσωπικά....πάμε άλλη μια..... επανάληψη....... τους κώδικες :?Αλήθεια ...μπορεί κανείς να τους πεί όλους απ'έξω σε ΄μία μέρα...! ? Αυτός είναι ο στόχος μου...αλλά είναι ακατόρθωτος για εμένα. :oops: ΦΙΛΙΙΑΑΑ[/quote]
Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου,σου ευχομαι να εισαι παντα καλα!!!!!Οσο για τους κωδικες εμαθα να λεω "φαρσι" απ'εξω των κωδικα δικαστικων υπαλληλων απο το αρθρο 1 εως 78.Αλλα μεχρι εκει.Μολις πιεσω το μυαλο μου για τα υπολοιπα τα ξεχασα.....τι να πω χαλασμενο απο "μαμα"!!!Στις λεκτικες θα τα βρω μπαστουνια παντως ουτε 3 με βλεπω να γραφω παλι καλα τα υπολοιπα ειναι αποστηθησει.Εσεις ΔΕ πως τα πατε???(να τσεκαρουμε και τον ανταγωνισμο :wink: )
-
vasilikh
- Δόκιμος

roma έγραψε:nefeli32 έγραψε:Καλημερα Roma αν δεν ειχαν γινει οι εκλογες θα χα ειχαμε δωσει νωριτερα.Αναφερομαι σε αυτο που ειπες.
μου δινεις το εναυσμα να πω καποια πραγματα σοβαρα!η απροβλεπτη διεξαγωγη των εκλογων ακουμπησε την ανωτερα προκηρυξη σε παραααα πολλα επιπεδα που δεν φανταζεσαι!αν διαβαζες παλια αρθραμου απο το καλοκαιρι ημουν απο τους πρωτους που προδηλως κατεκρινα δημοσια αυτη την προκηρυξη!!!αλλα κοιτα πως τα φερνει τυχη!!θεωρω τους πε τυχερους.παρα πολυ!!ιδιαιτερα στην βαθμολογια της συνεντευξης!!!αν υπηρχε η προηγουμενη κυβερνηση δεν θα ηταν αυτος ο πινακας επιτυχοντων!!!100%δεν εχω προβλημα πια να μιλησω με ονοματα..το τι τηλεφωνα ειχαν πεσει απο μερικους στον δενδια τεως υπουργο δικαιοσυνης,στον γραμματεα τους στην κερκυρα,στον σανιδα τεως εισαγγελεα αρειου παγου,στον ανδρεουλακο τεως γενικο γραμματεα του υπουργειου,στην μπακογιαννη, στον τρασιακο ανωτατο υπαλληλο υπουργειου και πολλους αλλους ακομα, δεν μπορεις να φανταστεις!!!συν απο την δακε της οδυε απο μερικους του συνδικαλιστες για την συνεντευξη.παρε τι εγινε στο αμυνης με μειμαρακη.απλα βοηθησανε οι συγκεριες τους πε,και με την τεραστια αποχη που ειχανε,οπως την κατεκριναν μερικοι συνδικαλιστες της οδυε αυτη την αποχη.αλλα αυτο δεν αμφιβαλλει τα παιδια που γραψανε καλα και περασνε με την αξια τους.απλα στην συνεντευξη με την νεα δημοκρατια θα ταν αλλος πινακας επιτυχοντων.αναμεικτος!καλο μεσημερι
καλημερα! τι θες να μας πεις δηλαδη roma? οτι αδικως περασαμε αυτοι που περασαμε? οσοι ειμαστε στον τελικο πινακα ειμαστε ολοι οσοι πραγματικα αξιζουμε αυτη τη θεση.η μηπως θεωρεις σωστοτερο να βαθμολογειτο πραγματικα η συνεντευξη και ο τελευταιος επι των γραπτων να ηταν στους διοριστεους? εγινε μια φορα σε εναν διαγωνισμο κατι δικαιο και σωστο και πας να το κατακρινεις? αλλα ετσι εχουμε μαθει στα πολιτικα 'μεσα' και στα λαδωματα. λυπαμαι και θλιβομαι που ακουω τετοια πραγματα. και μη ξαναπεις τους πε 'τυχερους' τι σημαινει τυχεροι δωσαμε και περασαμε ο καθενας απο μα γνωριζει πως πηγε μεσα στο κατακαλοκαιρο να δωσει και αν διαβασε και μεσα σε ποσο χρονο! το πως θα ηταν τα πραγματα ΑΝ ειχε περισσοτερο συμμετοχη και ΑΝ πηγαιναν ολοι οσοι ειχαν κανει αιτηση να δωσουν και ΑΝ δεν ειχε αλλαξει η κυβερνηση και ΑΝ βαθμολογειτο η συνεντευξη, ειναι ολα υποθεσεις που δεν αρμοζουν στν περιπτωση μας και κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα γινοταν αν ισχυαν.
-
roma
- Μόνιμος

vasilikh έγραψε:roma έγραψε:nefeli32 έγραψε:Καλημερα Roma αν δεν ειχαν γινει οι εκλογες θα χα ειχαμε δωσει νωριτερα.Αναφερομαι σε αυτο που ειπες.
καλημερα! τι θες να μας πεις δηλαδη roma? οτι αδικως περασαμε αυτοι που περασαμε? οσοι ειμαστε στον τελικο πινακα ειμαστε ολοι οσοι πραγματικα αξιζουμε αυτη τη θεση.η μηπως θεωρεις σωστοτερο να βαθμολογειτο πραγματικα η συνεντευξη και ο τελευταιος επι των γραπτων να ηταν στους διοριστεους? εγινε μια φορα σε εναν διαγωνισμο κατι δικαιο και σωστο και πας να το κατακρινεις? αλλα ετσι εχουμε μαθει στα πολιτικα 'μεσα' και στα λαδωματα. λυπαμαι και θλιβομαι που ακουω τετοια πραγματα. και μη ξαναπεις τους πε 'τυχερους' τι σημαινει τυχεροι δωσαμε και περασαμε ο καθενας απο μα γνωριζει πως πηγε μεσα στο κατακαλοκαιρο να δωσει και αν διαβασε και μεσα σε ποσο χρονο! το πως θα ηταν τα πραγματα ΑΝ ειχε περισσοτερο συμμετοχη και ΑΝ πηγαιναν ολοι οσοι ειχαν κανει αιτηση να δωσουν και ΑΝ δεν ειχε αλλαξει η κυβερνηση και ΑΝ βαθμολογειτο η συνεντευξη, ειναι ολα υποθεσεις που δεν αρμοζουν στν περιπτωση μας και κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα γινοταν αν ισχυαν.
καλημερα σας.προσδιοριζεις το περιεχομενο του αρθρου σου με αν και υποθετικα ενω οι παροικουντες την ιερουσαλημ της συγκεκριμενης προκηρυξης εκδοθησας επι νεας δημοκρατιας για υπαλληλους εκτος ασεπ,γνωριζουν παρα πολλα δεδομενα.εγω το κατεγραψα στο αρθρο μου επανω....<αυτο δεν αμφιβαλλει τα παιδια που γραψανε καλα και περασανε με την αξια τους>το διαβασες?τωρα να μην συγκρινουμε καταστασεις 500 ατομων στους πε που δωσανε με 4000 ατομα που θα δωσουν οι δε.ξερεις οτι το υπουργειο δικαιοσυνης κατεκρινε αυτην την αποχη?οπως και η οδυε κατεκρινε την αποχη σας! ειστε πολυ τυχεροι διοτι μετα τις εκλογες αλλαξανε τα δεδομενα.αλλαξανε ανωτατοι <γραμματεις και φαρισιαιοι> της βουλης .με την αλλη κυβερνηση θα ταν διαφορετικος ο πινακας επιτυχοντων στην βαθμολογια της συνεντευξης η οποια ισχυε πριν βγει το πασοκ.100%επιτρεψε μου να χω την δικη μου αποψη που ειναι ταυτοσημη με πολλα πολιτικα προσωπα και απο προσωπα του υπουργειου δικαιοσυνης.εγω με το δικαιο ειμαι και οχι με την αδικια.καλημερα
-
darkblue
- Μόνιμος

chara32 μη μασας!!!! Εδω είμαστε και έχεις τη σκέψη μας!! Έστω και αν δεν γνωριζόμαστε η διάθεση είνα αυτή που μετράει!! Θα στο πω εντελώς ωμά!!! Το γκόμενο άφησε τον πίσω για 2 βδομάδες και σκέψου μόνο εσένα!! Και αυτό γιατί πιστεύω ότι για σένα θα είναι πολύ πιο εύκολο να ξαναβρείς γκόμενο, απο το να περάσεις στις εξετάσεις αυτές! Όσο εγωιστικό και αν ακούγεται, προσπάθησε να το κάνεις!! Στήριξε το μπαμπά σου όσο μπορείς και ασχολήσου με το διάβασμά σου και μόνο. Για δυο βδομάδες βάλε τα συναισθήματα σου σε καλούπια. Είναι τραγικά δύσκολο αυτό, το ξέρω αλλά προσπάθησε να το κάνεις!! Συνέχισε και μη το βάζεις κάτω!!!!!!!!!!!! Φτάσαμε στο τέλος!!!
-
eviskep
- Μαθητευόμενος

re paidia gt treleneste me to paramikro??? o roma gia kalo to eipe! kai exei dikio..
eiste 'tuxeroi' gt perasan autoi pou aksizan kai oxi autoi pou eixan bisma..an den eixan ginei oi ekloges, isws dioristeoi na mhn eisastan eseis pou katsate k diabasate alla alloi pou mphkan me tis gnwstes agnwstes gnwrimies... epishs bohthise h toso megalh apoxh gt o antagwnismos htan mikroteros! makari na uparxei toso megali apoxh ka se mas kai as mas lene 'tuxerous'.. :wink:
eiste 'tuxeroi' gt perasan autoi pou aksizan kai oxi autoi pou eixan bisma..an den eixan ginei oi ekloges, isws dioristeoi na mhn eisastan eseis pou katsate k diabasate alla alloi pou mphkan me tis gnwstes agnwstes gnwrimies... epishs bohthise h toso megalh apoxh gt o antagwnismos htan mikroteros! makari na uparxei toso megali apoxh ka se mas kai as mas lene 'tuxerous'.. :wink:
-
roma
- Μόνιμος

nefeli32 έγραψε:Roma πως βλεπεις το διαγωνισμο για τους δε?εχεις ακουσει κατι?
ενας λογος που το υπουργειο με πραξη του ανακοινωσε την διεξαγωγη των ημερομηνιων 1 μηνα πριν, οπως αυτοδικαιως επραξε και στην πρωτη ημερομηνια που δινατε αλλα ανασταλησαν λογω εκλογων ηταν ο φοβος της αποχης οπως εγινε με τους πε.κοιτα νεφελη,δεν μπορω να μιλησω θεωρητικα,χωρις αποδειξεις η συγκεκριμενες πληροφοριες. οταν 100 ατομα ειχαν υποβαλλει ενσταση και τους κανανε δεκτους να συμμετασχουν,γιατι δεν ηταν στους συμμετεχοντες των ονοματων απο την αρχη του διαγωνισμου,αυτο τι σου λεει?οτι υποβαλαν για να δωσουν διοτι εχουν προετοιμαστει.μετα οταν μιλατε για φροντιστηρια εσεις που προετοιμαζονται 200 ατομα απο ενα μονο φροντσιτηριο των αθηνων για να δωσουν?!φαντασου συν και αλλα φροντιστηρια των αθηνων στο κεντρο που δεν θελω να κανω διαφημιση που ποσα ατομα μπορει να ειναι και να προετοιμαζονται?εσεις που γραφετε εδω οι δε?παλιοι και νεοι.μετα αυτοι που δεν γραφουν στο διορισμος.gr και απλα μπαινουν να δουν και να διαβασουν?τι να σου πω?!ποσοι ειστε 4900 ατομα ολοι? οι 2000 με 2500 θα κατεβουν να γραψουν για 68 θεσεις.τι να πω?δυσκολος διαγωνισμος χωρις να απογοητευσω κανεναν.το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι σε σενα και τους δε, εμαθα οτι τα θεματα θα ναι πολυπλοκα και δυσκολουτσικα.τωρα μην με ρωτας για αποχες και αλλα.αντε να φαμε,καλη ορεξη και καλο στοιχημα να πιασουμε τα παιχνιδια της κυριακης :)
-
darkblue
- Μόνιμος

ρε roma πες συγκεκριμένα ποιοί είπαν και τι και ποιά ονόματα έκαναν ένσταση και μπήκαν δίχως να είναι στους αρχικούς συμμετέχοντες ειδάλλως σταμάτα να γράφεις παπαρολογίες!! Μου 'παν, άκουσα και ονειρεύτηκα δεν μπορούν αν στοιχειοθετήσουν μια θέση η οποία μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν. Και επειδή τι συγκεκριμένο site πιστευω ότι χρησιμοποιείται απο άτομα τα οποία λαμβάνουν αν μη τι άλλο πολύ σοβαρά την κατάσταση, καλά θα κάνεις αν θες να πείς κάτι, να το λες καταρχήν με λιγότερα λόγια και κατα δεύτερον αν το θεμελιώνεις!! Δε βαρέθηκες ρε παιδί μου απο την άρχη του διαγωνισμού τα ίδια και τα ίδια!!! Full προπαγάνδα είσαι!!
Υ.Γ μπροστά στο nick σου βάλε ενα "b". Θα σου πηγαίνει καλύτερα μιας και αυτό βγάζεις για το διαγωνισμό απο την αρχή του. 8) 8) 8)
Υ.Γ μπροστά στο nick σου βάλε ενα "b". Θα σου πηγαίνει καλύτερα μιας και αυτό βγάζεις για το διαγωνισμό απο την αρχή του. 8) 8) 8)
-
vasilikh
- Δόκιμος

roma έγραψε:vasilikh έγραψε:roma έγραψε:nefeli32 έγραψε:Καλημερα Roma αν δεν ειχαν γινει οι εκλογες θα χα ειχαμε δωσει νωριτερα.Αναφερομαι σε αυτο που ειπες.
καλημερα σας.προσδιοριζεις το περιεχομενο του αρθρου σου με αν και υποθετικα ενω οι παροικουντες την ιερουσαλημ της συγκεκριμενης προκηρυξης εκδοθησας επι νεας δημοκρατιας για υπαλληλους εκτος ασεπ,γνωριζουν παρα πολλα δεδομενα.εγω το κατεγραψα στο αρθρο μου επανω....<αυτο δεν αμφιβαλλει τα παιδια που γραψανε καλα και περασανε με την αξια τους>το διαβασες?τωρα να μην συγκρινουμε καταστασεις 500 ατομων στους πε που δωσανε με 4000 ατομα που θα δωσουν οι δε.ξερεις οτι το υπουργειο δικαιοσυνης κατεκρινε αυτην την αποχη?οπως και η οδυε κατεκρινε την αποχη σας! ειστε πολυ τυχεροι διοτι μετα τις εκλογες αλλαξανε τα δεδομενα.αλλαξανε ανωτατοι <γραμματεις και φαρισιαιοι> της βουλης .με την αλλη κυβερνηση θα ταν διαφορετικος ο πινακας επιτυχοντων στην βαθμολογια της συνεντευξης η οποια ισχυε πριν βγει το πασοκ.100%επιτρεψε μου να χω την δικη μου αποψη που ειναι ταυτοσημη με πολλα πολιτικα προσωπα και απο προσωπα του υπουργειου δικαιοσυνης.εγω με το δικαιο ειμαι και οχι με την αδικια.καλημερα
επετρεψε μου λοιπον να εχω και εγω την δικη μου αποψη και να μην μας θεωρω τυχερους οπως το γραφεις και το εννοεις... πιστευω οτι εχεις πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου λεγοντας οτι κατεκρινες ΕΣΥ δημοσια τη συγκεκριμενη προκηρυξη! και ποιος εισαι εσυ κυριε/α roma που θα κατακρινεις τη προκηρυξη μας? ?το τι λες παραπανω ουδεις καταλαβαινει. και σε καθε περιπτωση ισχυει και η γνωστη παροιμια με την αλεπου και τα κρεμασταρια. πιστευω θα την ξερεις.....
-
nefeli32
- Μόνιμος

darkblue έγραψε:ρε roma πες συγκεκριμένα ποιοί είπαν και τι και ποιά ονόματα έκαναν ένσταση και μπήκαν δίχως να είναι στους αρχικούς συμμετέχοντες ειδάλλως σταμάτα να γράφεις παπαρολογίες!! Μου 'παν, άκουσα και ονειρεύτηκα δεν μπορούν αν στοιχειοθετήσουν μια θέση η οποία μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν. Και επειδή τι συγκεκριμένο site πιστευω ότι χρησιμοποιείται απο άτομα τα οποία λαμβάνουν αν μη τι άλλο πολύ σοβαρά την κατάσταση, καλά θα κάνεις αν θες να πείς κάτι, να το λες καταρχήν με λιγότερα λόγια και κατα δεύτερον αν το θεμελιώνεις!! Δε βαρέθηκες ρε παιδί μου απο την άρχη του διαγωνισμού τα ίδια και τα ίδια!!! Full προπαγάνδα είσαι!!
Dark,μιλαει σωστα ο roma.Αναφερει τους υποψηφιους ΔΕ που δεν τους ειχαν κανει δεκτους στην αρχικη λιστα των συμμετοχοντων,γιατι ισως δεν ειχαν τα καταλληλα προσοντα οπως ανεφερε η προκηρυξη και ειχαν κανει ενσταση που τους την εκαναν δεκτη να συμμετασχουν.Ισως τους ειχαν κρινει εσφαλμενα.Μπες να δεις στην σελιδα του υπουργειου.Τους αναφερει καθως και τα ονοματα τους.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες