Διαγωνισμός Υπουργείου Δικαιοσύνης
-
xristinaki
- Μαθητευόμενος

geia sas paidia,kali xronia...ksero den einai to katalilo meros apla epidi edo diavazoun arketoi, ithela na rotiso an exei dosei kaneis exetaseis gia tis YPOTROFIES TOY IKY??ithela apla na evriska kapoion na mou elege pano kato pos einai t apragamta ekei.....opoios kserei tha me voithouse arketa...euxaristo...
-
darkblue
- Μόνιμος

Διαβάζω ένα κεφάλαιο απο κώδικες. οκ εκείνη την ώρα. Μετά πάω σε άλλο κεφάλαιο. Το μαθαίνω. Ε το προηγούμενο το έχω παντελώς ξεχάσει και ας το εχω διαβάσει 50 φορές...ξεκινάω να το λέω και αρχίζω...εεεεε....αααα....χμμμ....ξύνομαι μπας και κατέβει...αλλά μάταια!! ΤΙΠΟΤΑ!!!! Θέλει συνέχεια επαναλήψεις γμτ...είναι τόσα πολλά..ναι μεν τα εχω κατανοήσει πλήρως...αλλα ρε γμτ δεν αποστηθίζονται!!! Κάθομαι και κανω συνδυασμούς και τεχνάσματα ώστε να τα θυμάμαι!! Πολλοί αριθμοί, πολλές προθεσμίες (Ουσιαστικά παιδιά είναι εξετάσεις ικανότητας αποστήθισης απ ό,τι έχω καταλάβει- Θα ήταν καλύτερα για μένα να ήταν multiple choice σε ερωτήσεις κρίσεως)
-
pap23
- Μαθητευόμενος

darkblue έγραψε:Διαβάζω ένα κεφάλαιο απο κώδικες. οκ εκείνη την ώρα. Μετά πάω σε άλλο κεφάλαιο. Το μαθαίνω. Ε το προηγούμενο το έχω παντελώς ξεχάσει και ας το εχω διαβάσει 50 φορές...ξεκινάω να το λέω και αρχίζω...εεεεε....αααα....χμμμ....ξύνομαι μπας και κατέβει...αλλά μάταια!! ΤΙΠΟΤΑ!!!! Θέλει συνέχεια επαναλήψεις γμτ...είναι τόσα πολλά..ναι μεν τα εχω κατανοήσει πλήρως...αλλα ρε γμτ δεν αποστηθίζονται!!! Κάθομαι και κανω συνδυασμούς και τεχνάσματα ώστε να τα θυμάμαι!! Πολλοί αριθμοί, πολλές προθεσμίες (Ουσιαστικά παιδιά είναι εξετάσεις ικανότητας αποστήθισης απ ό,τι έχω καταλάβει- Θα ήταν καλύτερα για μένα να ήταν multiple choice σε ερωτήσεις κρίσεως)
αχ darkblue!!!!Μια απο τα ιδια.Εγω επινοησα τις λεξεις κλειδια για καθε παραγραφο αλλα πουυυυυ.....θυμαμαι τα μισα και ξεχναω τα αλλα μισα.Θα δειξει!Παντως πιστευω οτι θα ανεβαζουν το βαθμο δυσκολιας...τωρα ποσο, ενας θεος ξερει!!Αποψη μου για να περασω πρεπει να ευθυγραμμιστουν πολλοι πλανητες!!!!!!! :(
-
eleonnorra
- Δόκιμος

Pap και darkblue,υπομονη, θα προσπαθησουμε ολοι και οτι βγει.Η αληθεια ειναι, και εγω ξεχναω τον κωδικα δικαστικων υπαλληλων και δικαστηριων σε καποια αρθρα του οσο επαναληψεις και να κανω.Πολλες προθεσμιες και πολλα αλλα.και Το μονο που δεν φοβαμαι με τιποτα ειναι τα μαθηματα Λεκτικες ικανοτητες και Δικαιο καθοτι αποφοιτος πολιτικων επιστημων και φιλολογος ως 2ο πτυχιο. θα προσπαθησουμε.
-
darkblue
- Μόνιμος

eleonnorra έγραψε:Pap και darkblue,υπομονη, θα προσπαθησουμε ολοι και οτι βγει.Η αληθεια ειναι, και εγω ξεχναω τον κωδικα δικαστικων υπαλληλων και δικαστηριων σε καποια αρθρα του οσο επαναληψεις και να κανω.Πολλες προθεσμιες και πολλα αλλα.και Το μονο που δεν φοβαμαι με τιποτα ειναι τα μαθηματα Λεκτικες ικανοτητες και Δικαιο καθοτι αποφοιτος πολιτικων επιστημων και φιλολογος ως 2ο πτυχιο. θα προσπαθησουμε.
Ντάξει αγάπη μην τρελένεσαι..οι περισσότεροι ΠΕ είναι απο τους ΔΕ και πάρα πολύ νομικάριοι..
-
darkblue
- Μόνιμος

darkblue έγραψε:eleonnorra έγραψε:Pap και darkblue,υπομονη, θα προσπαθησουμε ολοι και οτι βγει.Η αληθεια ειναι, και εγω ξεχναω τον κωδικα δικαστικων υπαλληλων και δικαστηριων σε καποια αρθρα του οσο επαναληψεις και να κανω.Πολλες προθεσμιες και πολλα αλλα.και Το μονο που δεν φοβαμαι με τιποτα ειναι τα μαθηματα Λεκτικες ικανοτητες και Δικαιο καθοτι αποφοιτος πολιτικων επιστημων και φιλολογος ως 2ο πτυχιο. θα προσπαθησουμε.
Ντάξει αγάπη μην τρελένεσαι..οι περισσότεροι ΠΕ είναι απο τους ΔΕ και πάρα πολλοί (έλεος κουρκούτιασε) νομικάριοι..
-
afrodh
- Μαθητευόμενος

darkblue έγραψε:Διαβάζω ένα κεφάλαιο απο κώδικες. οκ εκείνη την ώρα. Μετά πάω σε άλλο κεφάλαιο. Το μαθαίνω. Ε το προηγούμενο το έχω παντελώς ξεχάσει και ας το εχω διαβάσει 50 φορές...ξεκινάω να το λέω και αρχίζω...εεεεε....αααα....χμμμ....ξύνομαι μπας και κατέβει...αλλά μάταια!! ΤΙΠΟΤΑ!!!! Θέλει συνέχεια επαναλήψεις γμτ...είναι τόσα πολλά..ναι μεν τα εχω κατανοήσει πλήρως...αλλα ρε γμτ δεν αποστηθίζονται!!! Κάθομαι και κανω συνδυασμούς και τεχνάσματα ώστε να τα θυμάμαι!! Πολλοί αριθμοί, πολλές προθεσμίες (Ουσιαστικά παιδιά είναι εξετάσεις ικανότητας αποστήθισης απ ό,τι έχω καταλάβει- Θα ήταν καλύτερα για μένα να ήταν multiple choice σε ερωτήσεις κρίσεως)
μηπως μπηκες στο μυαλο μου?παθαινω ακριβως το ιδιο.ακριβως ομως.και εγω που νομιζα οτι ειμαι η μονη...ποσες λεπτομερειες να συγκρατησουμε πλεον?μπρβο σ'αυτους που καταφερνουν να τα θυμουνται.αξιζει ν ειναι στην 68αδα.καλη νυχτα κ καλο κουραγιο
-
Chara32
- Δόκιμος

pap23 έγραψε:darkblue έγραψε:Διαβάζω ένα κεφάλαιο απο κώδικες. οκ εκείνη την ώρα. Μετά πάω σε άλλο κεφάλαιο. Το μαθαίνω. Ε το προηγούμενο το έχω παντελώς ξεχάσει και ας το εχω διαβάσει 50 φορές...ξεκινάω να το λέω και αρχίζω...εεεεε....αααα....χμμμ....ξύνομαι μπας και κατέβει...αλλά μάταια!! ΤΙΠΟΤΑ!!!! Θέλει συνέχεια επαναλήψεις γμτ...είναι τόσα πολλά..ναι μεν τα εχω κατανοήσει πλήρως...αλλα ρε γμτ δεν αποστηθίζονται!!! Κάθομαι και κανω συνδυασμούς και τεχνάσματα ώστε να τα θυμάμαι!! Πολλοί αριθμοί, πολλές προθεσμίες (Ουσιαστικά παιδιά είναι εξετάσεις ικανότητας αποστήθισης απ ό,τι έχω καταλάβει- Θα ήταν καλύτερα για μένα να ήταν multiple choice σε ερωτήσεις κρίσεως)
αχ darkblue!!!!Μια απο τα ιδια.Εγω επινοησα τις λεξεις κλειδια για καθε παραγραφο αλλα πουυυυυ.....θυμαμαι τα μισα και ξεχναω τα αλλα μισα.Θα δειξει!Παντως πιστευω οτι θα ανεβαζουν το βαθμο δυσκολιας...τωρα ποσο, ενας θεος ξερει!!Αποψη μου για να περασω πρεπει να ευθυγραμμιστουν πολλοι πλανητες!!!!!!! :([/quote
Δεν πιστέυω ότι υπάρχει άνθρωπος να μπορεί να τα πεί όλα τέλεια...όσο και να παπαγαλήσεις σε κάτι, κάτι θα σου ξεφύγει.....εγώ θυμόμουν ότι στις πανελλήνιες (πρίν 15 χρόνια...) για να τα μάθω παπαγαλία τα έγραφα....αυτό έχω κάνει και με έχει βοηθήσει πολύ. Τα έχω γράψει όλα......(αλλά και πάλι, όλο και κάτι ξεχνάς-έχω και 32 χρονών εγκέφαλο...). Πάντως εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι διαβάζω τσάμπα..ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος ...και εγώ καθότι σπούδασα Αγγλία..έχω λεκτική αδεξιότητα και όχι δεξιότητα :) ...! Διαβάζω πλέον απλά για να τιμήσω το χρόνο που έχασα διαβάζοντας.... γιατί θέλοντας και μή, άν διαβάζεις ένα χρόνο ....δεν σου πάει να μη διαβάσεις τώρα. Ας διαβάσουμε όλοι λοιπόν και ας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα έχουμε καλά με την πάρτυ μας....Λίγοι θα περάσουν ....αλλά και εμείς που δεν θα περάσουμε τουλάχιστον θα λέμε ότι κάποτε κάναμε μια καλή προσπάθεια να φτίαξουμε την ζωή μας καλύτερη και απέτυχε ...αλλά τουλάχιστον κάναμε την προσπάθεια. Στο φινάλε αρκεί να έχεις όρεξη να κάνεις προσπάθειες σε όλους τους τομείς της ζωής γιατί έτσι μόνο αυξάνεις τις πιθανότητες για μια καλύτερη ζωή...και έτσι μόνο μπορείς να ονειρεύεσαι! Πολύ φιλοσοφία .....ε...εχω χαζέψει...σήμερα διαβάζω από τις 7.00.....Καλό βράδυ σε όλους και κουράγιο....20 και σήμερα!
-
afrodh
- Μαθητευόμενος

-
eviskep
- Μαθητευόμενος

afrodh έγραψε:γεια σας κ παλι.τελικα το τοπικ εγινε αρρωστια.πρεπει να δινω καθημερινα το παρον.οι εκτος αθηνων κλεισατε ξενοδοχειο?εγω τα πιο κοντινα τα βρηκα επι της μιχαλακοπουλου.βρηκατε κατι πιο κοντινο?αν ναι σε ποια οδο?να μη ρωτησω ποιο ξενοδοχειο και θεωρηθει διαφημιση....
egw afrodh ekleisa st Bas. Sofias sthn plateia mabilh...parallhlos dromos apo ekei pou ekleises. O kurios pou milhsa mazi toy mou eipe oti h panepisthmioypolh einai apo ekei gurw sta 15 lepta me ta podia, alla h kaluterh lush einai na paroume ena taksi kai tha mas paei se 2 lepta kai sigoura!!
-
darkblue
- Μόνιμος

-
Chara32
- Δόκιμος

darkblue έγραψε:Chara32 φαίνεσαι πολύ ωραίο άτομο...εντελώς ακομπλεξάριστο...όχι σαν κατι μερικούς μερικούς εδω μέσα...(ονόματα δε λέμε)!!! Κάνε κουράγια και έχεις την αλληλεγγύη πολλών απο εδω μέσα φαντάζομαι!! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑΑΑΑΑ!!!
Και σε εσένα καλό διαβασμα.....! Ολοι χρειαζόμαστε υποστήριξη μεταξύ μας...γιατί οι φίλοι μας δεν νομίζω ότι πολυκαταλαβαίνουνε τι περνάμε ....! Εγώ έχω μόλις χωρίσει κιόλας ...και όταν σταματάω το διάβασμα, κλαίω...και μετά πάλι διαβάζω...(πολύ γέλιο...:) ) Ετσι είναι ...η ζωή πότε είναι dark και πότε Blue ! Καλό κουράγιοα...Φιλια !
-
OPALAKIA
- Μόνιμος

polu έγραψε:OPALAKIA έγραψε:fo έγραψε:OPALAKIA έγραψε:Μην αγχώνεστε για την τοποθετησή σας.Θα γίνει είτε στη πόλη κατοικίας σας είτε στην κοντινότερη.Θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των αιτήσεων μεταθεσης στο ελάχιστο.Δε θέλουν ακόμη 80 επιπλέον υπαλλήλους να ζητάνε μετάθεση.Υπάχουν ήδη αρκετοί ,οπότε ολα καλά θα πάνε και σπίτια σας θα είστε .
oso kai na 8elw na pistepsw oti etsi skeftontai kai etsi 8a sumvei nomizw pws auto einai adunato kai 8a sas pw to giati : α) sthn kriti exei 7 8eseis kai mono enan kritiko, β) stin kerkira exei 5 8eseis kai mono mia kerkuraia. oles oi upoloipes 8eseis loipon apo poion 8a kaluf8oun????kapoioi dustuxws oxi apla de 8a pane spitia tous, alla malista 8a pane polu makria apo ta spitia tous (p.x.kriti). anyway, idwmen....kontos psalmos....
1ον Γνωρίζεις την καταγωγή και των 80 επιτυχόντων;Μπορει να ειναι 5 οι Κρητικοι και 4 οι Κερκυραίοι.Δε μπορεις να ξέρεις.Λογικό βέβαια κάποιοι να πάνε μακρυα για να καλυφθούν οι θέσεις.Εσύ σε ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι να πας;Βόρεια Ελλάδα;
Egw pantws poy eimai apo thn Krhth xerw allous 3 ektos apo mena mono apo thn polh mou, kai anhsyxw an tha mporesw na meinw Krhth giati eimai pros to telos ths katataxhs, kai opoudhpote allou kai na paw h prosbash sto nhsi mou den tha einai eykolh meta, katalabainete, alla ti na kaneis... afou perasame ola t'alla xeperniountai...
Polu, αν επιτρέπεται από ποια πόλη της ΄Κρήτης είσαι.Αν μπορείς στείλε μου sto alekalio@hotmail.com μπορει και να έχω κάτι που σε ενδιαφέρει.
Επιστροφή σε “ΓΡΑΠΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες