Δεκτά αυτά που λες για τα πτυχία από τις ιχθυοκαλλιέργειες και τα βουλγάρικα, όμως σχετικά με αυτό
Dimos26 έγραψε:Όσο για την εσδδ το ότι ο/η ioazon ως απόφοιτος της σχολής μιλάει για "καρασοσάρα" ερώτηση καταλαβάινει κανείς πως οι εξετάσεις είναι κομμένες και ραμμένες στο ύφος του κάθε φροντιστηριάρχη ( όροι και έννοιες "καρασοσάρα" ερώτηση αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιούσαμε κάπου στη β? λυκείου και σίγουρα πάντως δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα της περιβόητης σχολή εσδδ με τις διαφανείς της εξετάσεις όπως θέλουν τουλάχιστον να μας την παρουσιάσουν).
Λοιπόν, στην Προκύρηξη αναφέρεται ο Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας και όλοι τον σνομπάρουν λέγοντας "έχω τόσα να διαβάσω, θα διαβάσω αυτό;;;" (που είναι και νόμος και είναι βαρετό και στείρο).
Όμως ΚΑΙ έχει πέσει σε εισαγωγικές ΚΑΙ μέσα στη Σχολή οι διδάσκοντες [ειδικά αυτοί που υπηρετούν ως δημόσιοι υπάλληλοι] λένε πως πρέπει να τον έχουμε Ευαγγέλιο τον Κώδικα. Από αυτή μου την εμπειρία λέω οτι είναι καρασοσάρα και επειδή ως δημόσιος υπάλληλος τον συμβουλεύομαι συχνά-πυκνά.
Dimos26 έγραψε:Και επειδή όλα αυτά τα πιστεύω ακράδαντα από δικές μου βιωματικές εμεπειρίες και τα υποστηρίζω, δίνοντας για τη σχολή εσδδ φέτος για α? φορά, έδωσα και το ονοματακι μου παράλληλα σε ένα πρόσωπο για να με σπρώξει λιγάκι αν μπορέσει... Η απάντησή του/της ήταν -Κάτι θα μπορέσουμε να κάνουμε....
Pronoia, άυτό σου φάινεται αφελές? Λές και αυτή η νησίδα αξιοκρατίας να κανταποντίζεται όπου να ναι από την παλίρροια της αδιαφάνειας?
Έστω οτι ο Dimos26 περνάει τις εξετάσεις με το σπαθί του, θα του πει το "πρόσωπο"
"Είδες, ρε Dimos26, σε βοήθησα".
Έστω οτι ο Dimos26 δεν περνάει τις εξετάσεις με το σπαθί του, θα του πει το "πρόσωπο"
"Δεν γινόταν να βοηθήσω, είναι αξιοκρατικότατος ο διαγωνισμός"
Ηθικόν δίδαγμα: θα με έπειθες οτι ο διαγωνισμός μπάζει αν μπορούσες να ξέρεις τα αποτελέσματά σου από τις 10 Γενάρη. Γιατί αν το "πρόσωπο" έρθει μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων και σου το παίξει σωτήρας, τότε μάλλον κάποιο λάκκο έχει η φάβα και σου πουλάει εκδούλευση.