AggelosKon έγραψε:catherine2024 έγραψε:Ελπίζω να μην είμαι η μόνη που μπαίνει και βλέπει μήπως υπάρχει κανένα νεότερο..Δεν έχει γράψει κανείς εδώ και ενάμιση χρόνο οπότε πρέπει να το πάρω απόφαση ότι αυτό τελείωσε...και να μην ξανα ασχοληθώ!!
Καλησπέρα... κι όμως δεν είσαι η μόνη, σκέψου σκάλωσα που είδα νέο μήνυμα, λέω λες να έγινε κανένα θαύμα; Έμπαινα για καιρό κάθε μέρα, μετά μέρα παρά μέρα, και πλέον είμαι στο στάδιο που μπαίνω μια στο τόσο, έτσι για το γαμώτο. Νομίζω ναι, οι πιθανότητες πλέον για επιλαχόντες είναι ελάχιστες, και σκέψου ότι αν έπαιρναν αλλους 20, θα ήμουν μέσα.. Δεν ξέρω κι αυτή η λίστα αν έχει κάποια ισχύ πλέον.. Δεν πειράζει, τι να κάνουμε. Πάντα θα ελπίζω, αλλά 3 χρόνια μετά τους τελευταίους διοοριστέους, δεν περιμένω πολλά. Παρόλα αυτά, ΑΝ κάποιος εργαζόμενος και μη, έχει ακούσει έστω μια φήμη, ας τη μοιραστεί.
Γεια σας.
Είμαι υπάλληλος της Τράπεζας και διορίστηκα με την 1Γ/2019. Δυστυχώς, εντός της Τράπεζας, δεν έχει ακουστεί τίποτα περί επιπλέον επιλαχόντων από την 1Γ/2019. Δεν είμαι σε κάποια θέση που να σχετίζεται με τις προσλήψεις, παρ' όλα αυτά αν ήταν να πάρει επιπλέον επιλαχόντες θα είχε ακουστεί ότι εγκρίθηκαν οι εν λόγω προσλήψεις. Η Τράπεζα έχει πάρει τα τελευταία χρόνια μεγάλο αριθμό επιστημονικού προσωπικού, οπότε εικάζω ότι δεν σκοπεύει να ασχοληθεί περαιτέρω με την 1Γ/2019. Επίσης, πρόκειται να προσλάβει καταμετρητές με την 3Κ/2024, που σημαίνει ότι οι τωρινοί καταμετρητές θα αποδεσμευθούν από την καταμέτρηση, στελεχώνοντας άλλες θέσεις. Τέλος, θεωρώ, χωρίς να θυμάμαι τις διατάξεις για την ισχύ των πινάκων του ΑΣΕΠ, ότι οι συγκεκριμένοι πίνακες δεν είναι πλέον σε ισχύ (βέβαια, όταν στην ΥΠΑ παλιότερα -ίσως και στην ΑΑΔΕ- θέλησαν να πάρουν επιλαχόντες από την 1Γ/2015, με ειδική διάταξη επανέφεραν σε ισχύ τους πίνακες... οπότε, η ισχύς των πινάκων δεν είναι το μεγαλύτερο θέμα).
Επαναλαμβάνω ότι βασίζομαι σε όσα δεν έχουν ακουστεί περί επιλαχόντων από την 1Γ/2019 και δεν έχω κάποιου άλλους είδους πληροφόρηση.
Εύχομαι το καλύτερο για όλους! :)