Kitsas έγραψε:Επικοινώνησε κανείς με υπουργείου ή με ΑΣΕΠ? Έχουμε κάποιο πλάνο ή κάποιο χρονοδιάγραμμα?
Πήρα στο κινητό υπουργείο σήμερα και μου είπαν ότι είναι σε πρώιμο στάδιο και θα αργήσουν. Δες ξέρω παιδιά. Απογοήτευση.
Kitsas έγραψε:Επικοινώνησε κανείς με υπουργείου ή με ΑΣΕΠ? Έχουμε κάποιο πλάνο ή κάποιο χρονοδιάγραμμα?
eleath234 έγραψε:Kitsas έγραψε:Επικοινώνησε κανείς με υπουργείου ή με ΑΣΕΠ? Έχουμε κάποιο πλάνο ή κάποιο χρονοδιάγραμμα?
Πήρα στο κινητό υπουργείο σήμερα και μου είπαν ότι είναι σε πρώιμο στάδιο και θα αργήσουν. Δες ξέρω παιδιά. Απογοήτευση.
eleath234 έγραψε:eleath234 έγραψε:Kitsas έγραψε:Επικοινώνησε κανείς με υπουργείου ή με ΑΣΕΠ? Έχουμε κάποιο πλάνο ή κάποιο χρονοδιάγραμμα?
Κινητό υπουργείο δεν υπάρχει.. υπάρχει κορέκτορας που σαρκάζει...
Μου είπαν λοιπόν ότι θα αργήσουν.. κ μίλησαν για μήνες.
Kitsas έγραψε:eleath234 έγραψε:eleath234 έγραψε:Πήρα στο κινητό υπουργείο σήμερα και μου είπαν ότι είναι σε πρώιμο στάδιο και θα αργήσουν. Δες ξέρω παιδιά. Απογοήτευση.
Κινητό υπουργείο δεν υπάρχει.. υπάρχει κορέκτορας που σαρκάζει...
Δεν νομίζω να πάρει και μήνες. εξάλλου βάσει νόμου πρέπει σε 3 μήνες να μας καλέσουν.
mjspidy έγραψε:Kitsas έγραψε:eleath234 έγραψε:Κινητό υπουργείο δεν υπάρχει.. υπάρχει κορέκτορας που σαρκάζει...
Δεν νομίζω να πάρει και μήνες. εξάλλου βάσει νόμου πρέπει σε 3 μήνες να μας καλέσουν.
Σε 3 μηνες από το φεκ κατανομής... Το οποίο δεν έχει βγει ακόμα...
flavia έγραψε:mjspidy έγραψε:Kitsas έγραψε:
Σε 3 μηνες από το φεκ κατανομής... Το οποίο δεν έχει βγει ακόμα...
Ποιο ειναι το ΦΕΚ κατανομης; Αυτο το ΦΕΚ που βγηκε τι ειναι;
Kitsas έγραψε:lin11 έγραψε:Δε χρειαζεται επιστολη...........γιατι θα κουραστουμε να στειλουμε μια επιστολη;;;;;;;;; (τι ασχολουμαι βεβαια με προσωπα που ταραζουν κ τις δυο ομαδες???!!!!) εννοειται οτι δε χανουμε τιποτα, αντιθετως.
Μην ασχολείσαι. Σε 9 ημέρες θα θελήσεις να ασχοληθείς. Δεν ταράζει κάνεις κανεναν. Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται και όποιος έχει τη Σφίγγα σφίγγεται...
9 ημέρες....
mpiftekaki έγραψε:Kitsas έγραψε:lin11 έγραψε:Δε χρειαζεται επιστολη...........γιατι θα κουραστουμε να στειλουμε μια επιστολη;;;;;;;;; (τι ασχολουμαι βεβαια με προσωπα που ταραζουν κ τις δυο ομαδες???!!!!) εννοειται οτι δε χανουμε τιποτα, αντιθετως.
Μην ασχολείσαι. Σε 9 ημέρες θα θελήσεις να ασχοληθείς. Δεν ταράζει κάνεις κανεναν. Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται και όποιος έχει τη Σφίγγα σφίγγεται...
9 ημέρες....
Ακόμα περιμένω να δω τι θα γινει σε 9 μερες...χαχααχχα μήπως θα ορκιστουν οι επιτυχοντες στις θεσεις τους???![]()
![]()
Kitsas έγραψε:mpiftekaki έγραψε:Kitsas έγραψε:
9 ημέρες....
Ακόμα περιμένω να δω τι θα γινει σε 9 μερες...χαχααχχα μήπως θα ορκιστουν οι επιτυχοντες στις θεσεις τους???![]()
![]()
Υπομονή......
Kitsas έγραψε:Υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη. Θα ολοκληρωθούν λέτε οι διαδικασίες πριν τα Χριστούγεννα?
Kitsas έγραψε:Υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη. Θα ολοκληρωθούν λέτε οι διαδικασίες πριν τα Χριστούγεννα?
eleath234 έγραψε:Kitsas έγραψε:Υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη. Θα ολοκληρωθούν λέτε οι διαδικασίες πριν τα Χριστούγεννα?
Σήμερα μου ήρθε το απόσπασμα από το πρακτικό του αυτεπάγγελτου ελέγχου από τον ΑΣΕΠ που με αφορά. Λογικά αφού έγινε ο έλεγχος των δικαιολογητικών από το ΑΣΕΠ, το μόνο που μένει είναι τα πιστοποιητικά υγείας. Βέβαια από το υπουργείο μου είχαν πει ότι βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω..
mjspidy έγραψε:eleath234 έγραψε:Kitsas έγραψε:Υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη. Θα ολοκληρωθούν λέτε οι διαδικασίες πριν τα Χριστούγεννα?
Σήμερα μου ήρθε το απόσπασμα από το πρακτικό του αυτεπάγγελτου ελέγχου από τον ΑΣΕΠ που με αφορά. Λογικά αφού έγινε ο έλεγχος των δικαιολογητικών από το ΑΣΕΠ, το μόνο που μένει είναι τα πιστοποιητικά υγείας. Βέβαια από το υπουργείο μου είχαν πει ότι βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω..
Άσχετη η διαδικασία του ΑΣΕΠ με αυτή του υπουργείου! Με τα μπερδεύετε... Αυτό που ήρθε τώρα και θα ερθει σε όλους είναι στην ουσία η αιτιολόγηση της συσταλτικής ερμηνείας της συνάφειας...
Ο έλεγχος των δικαιολογητικών απο το Υπουργείο είναι τελείως διαφορετική περίπτωση!
Επιστροφή σε “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες