Ένσταση για 5 ετια.
-
- Μαθητευόμενος
Ένσταση για 5 ετια.
Είμαι 4 επιλαχών σε προκήρυξη για 140 θέσεις. Ξέρω 2 άτομα που είναι στην λίστα επιτυχόντων αλλά θα έπρεπε να διαγραφούν από την λίστα διότι δουλεύουν σε ιδαχ και τακτικό προσωπικό λιγότερο από 5 ετια..Για αυτούς θα κάνω ένσταση..Μπορώ όμως να κάνω ένσταση και για άλλους στον ΑΣΕΠ γιατί όλο και κάποιος άλλος θα υπάρχει που δουλεύει δημόσιο λιγότερο από 5 ετια;; Αν δεν έχω στοιχεία για κάποιον συγκεκριμένο τι κάνω..να κάνω ένσταση και για τούς 140; Πρώτη φορά συμμετέχω σε ΑΣΕΠ
-
- Μαθητευόμενος
Re: Ένσταση για 5 ετια.
kinisi1 έγραψε:Είμαι 4 επιλαχών σε προκήρυξη για 140 θέσεις. Ξέρω 2 άτομα που είναι στην λίστα επιτυχόντων αλλά θα έπρεπε να διαγραφούν από την λίστα διότι δουλεύουν σε ιδαχ και τακτικό προσωπικό λιγότερο από 5 ετια..Για αυτούς θα κάνω ένσταση..Μπορώ όμως να κάνω ένσταση και για άλλους στον ΑΣΕΠ γιατί όλο και κάποιος άλλος θα υπάρχει που δουλεύει δημόσιο λιγότερο από 5 ετια;; Αν δεν έχω στοιχεία για κάποιον συγκεκριμένο τι κάνω..να κάνω ένσταση και για τούς 140; Πρώτη φορά συμμετέχω σε ΑΣΕΠ
Δεν μπορείς να κάνεις ένσταση για κάποιον άλλον, εάν υπάρχει η 5ετια που αναφέρεις θα το βρει ο ΑΣΕΠ κατά τον διορισμό τους.
Επιστροφή σε “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 3 επισκέπτες