Αποτελέσματα 13Κ/2021
Re: Αποτελέσματα 13Κ/2021
Καλημέρα. Επικοινώνησα με τον ΑΣΕΠ. Θα βγει προκήρυξη επιλαχόντων και μετά θα γίνουν οι αναπληρώσεις. Δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πότε ακριβώς θα ολοκληρωθούν όλα αυτά αλλά η εκτίμηση τους είναι γύρω στο εξάμηνο
-
- Μαθητευόμενος
Σε αυτή την περίπτωση δηλαδή βγαίνει προκήρυξη που όλοι οι επιλαχόντες ξανακάνουν αιτήσεις στις θέσεις που δεν καλύφθηκαν?
Αυτοί που αρνήθηκαν θέση είναι εκτός λίστας ή μπορούν να ξανακάνουν αίτηση?
Alessio247 έγραψε:Σε αυτή την περίπτωση δηλαδή βγαίνει προκήρυξη που όλοι οι επιλαχόντες ξανακάνουν αιτήσεις στις θέσεις που δεν καλύφθηκαν?
Χωρίς να είμαι σίγουρη πιστεύω ότι θα ζητηθεί από αυτούς που ήταν σε χαμηλότερες θέσεις με λιγότερα μόρια να επισυνάψουν-στείλουν τα δικαιολογητικά τους. Αυτοί που αρνήθηκαν έχουν διαγραφεί και δεν κάνει ξανά κανείς νέα αίτηση
-
- Μαθητευόμενος
13Κ/2021 : Πλήρωση θέσεων μόνιμου προσωπικού ΠΕ σε Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ Βαθμού από Επιλαχόντες της Προκήρυξης 13Κ/2021
αυτό βγήκε σήμερα στον ΑΣΕΠ, δηλ. θα βγει νέα λίστα με αποτελέσματα χωρίς να κάνουμε αίτηση:
αυτό βγήκε σήμερα στον ΑΣΕΠ, δηλ. θα βγει νέα λίστα με αποτελέσματα χωρίς να κάνουμε αίτηση:
-
- Μαθητευόμενος
Μπήκαν νέες θέσεις στους υπάρχοντες κωδικούς θέσεων της προκήρυξης, φαίνονται στο επισυναπτόμενο της ανακοίνωσης που υπάρχει στο site του ΑΣΕΠ. Άρα για τις νέες, μαζί με αυτές που δεν καλύφθηκαν, θα βγουν αποτελέσματα από την λίστα επιλαχόντων. Λογικά θα τους πάρει κανα 2μηνο-3μηνο να βγάλουν τα αποτελέσματα, ίσως μετά το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται αίτηση καταλαβαίνω.
-
- Μαθητευόμενος
Έχεις κανείς ενημέρωση απο ΑΣΕΠ πότε θα χουμε αποτελέσματα?
AnnaSk έγραψε:Επίσης γνωρίζει κάποιος νεοδιόριστος υπάλληλος πληροφορίες σχετικά με την άδεια ανατροφής τέκνου κάτω των 4 ετών;
Αν και παλιά δημοσίευση, γνωρίζω εγώ, μιας και επικοινώνησα με τη διεύθυνση διοικητικού του φορέα που θα προσληφθώ (Υπουργείο | έχω ζητήσει και λάβει παράταση) και έχω συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Εάν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι και μπορώ να απαντήσω, ευχαρίστως να το κάνω.
-
- Μαθητευόμενος
Έχει νεότερα κανείς πότε θα έχουμε νέα αποτελέσματα?
Επιστροφή σε “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης