Αποτελέσματα 13Κ/2021

Αποτελέσματα διαγωνισμών σε δημόσιο, ΑΣΕΠ.
support123
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Αποτελέσματα 13Κ/2021

Δημοσίευσηαπό support123 » Πέμ Σεπ 21, 2023 7:01 pm

mdaleziou7 έγραψε:Ελπίζω να μην είμαι η μόνη που ξεροσταλιάζει μπροστά στον υπολογιστή πατώντας σχεδόν συνέχεια ανανέωση στη Διαύγεια....!! :oops:

Δεν είσαι η μόνη..... :lol:

Ress
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Ress » Πέμ Σεπ 21, 2023 10:06 pm

LIZA7 έγραψε:
mdaleziou7 έγραψε:Ελπίζω να μην είμαι η μόνη που ξεροσταλιάζει μπροστά στον υπολογιστή πατώντας σχεδόν συνέχεια ανανέωση στη Διαύγεια....!! :oops:

Δεν είσαι η μόνη και εγώ το ίδιο κάνω... :D :D :D

Μια από τα ίδια.

Ress
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Ress » Παρ Σεπ 22, 2023 9:22 am

Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν, είναι κανένας απο εσας για τις θέσεις ΤΕ Πληροφορικής;

georpapad
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό georpapad » Παρ Σεπ 22, 2023 9:40 am

support123 έγραψε:
Ress έγραψε:
support123 έγραψε:Καλησπέρα,
Αναφέρεσαι στις υπόλοιπες αναπληρώσεις ΤΕ ή στις ΠΕ?

Τις υπόλοιπες ΤΕ

Καλημέρα,

Μόλις μίλησα με το 255 στο ΑΣΕΠ και μου είπαν οτι τελειώνουν τις αναπληρώσεις ΤΕ την επόμενη εβδομάδα και όπως το βλέπει κατά τα τέλη Οκτώβρη θα βγουν σε 4-5 αποφάσεις οι αναπληρώσεις ΠΕ...... :shock:

Αν ισχύει αυτό, κάντε υπομονή κάνα μήνα ακόμη. Έτσι κι αλλιώς, οι ρυθμοί του ΑΣΕΠ είναι ιδιαιτέρως αργοί..

AnastasiaFa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό AnastasiaFa » Παρ Σεπ 22, 2023 12:49 pm

Καλημέρα!
Ελπίζω να μη χαθεί και η σημερινή μέρα...

mdaleziou7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό mdaleziou7 » Παρ Σεπ 22, 2023 1:59 pm

Μπα..δεν το βλέπω για σήμερα...

AnastasiaFa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό AnastasiaFa » Παρ Σεπ 22, 2023 2:51 pm

Ress έγραψε:Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν, είναι κανένας απο εσας για τις θέσεις ΤΕ Πληροφορικής;

Ναι, είμαι εγώ!

Ress
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Ress » Παρ Σεπ 22, 2023 8:22 pm

AnastasiaFa έγραψε:
Ress έγραψε:Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν, είναι κανένας απο εσας για τις θέσεις ΤΕ Πληροφορικής;

Ναι, είμαι εγώ!

Δευτέρα θα πάρω και πάλι τηλέφωνο να ρωτήσω, και εγώ μια από τα ίδια. Εσύ είσαι για χωρτιατη Θεσσαλονίκη; αν επιτρέπεται η για άλλη περιοχή;

Ress
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Ress » Παρ Σεπ 22, 2023 8:39 pm

AnastasiaFa έγραψε:

Ναι, είμαι εγώ!

Δυστυχώς είναι απενεργοποιημένα τα προσωπικά μυνήματα αλλιώς θα σε ρωτούσα απευθείας.

tfv
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tfv » Παρ Σεπ 22, 2023 9:48 pm

AnastasiaFa έγραψε:
Ναι, είμαι εγώ!

Κι εγώ το ίδιο αλλά βαρέθηκα να περιμένω και θα προτιμήσω τη 2γβ που είδα σήμερα αρκετές αξιόλογες θέσεις.

AnastasiaFa
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό AnastasiaFa » Σάβ Σεπ 23, 2023 8:49 am

Ress έγραψε:
AnastasiaFa έγραψε:

Ναι, είμαι εγώ!

Δευτέρα θα πάρω και πάλι τηλέφωνο να ρωτήσω, και εγώ μια από τα ίδια. Εσύ είσαι για χωρτιατη Θεσσαλονίκη; αν επιτρέπεται η για άλλη περιοχή;

Καλημέρα! Είμαι για το νομό Ροδόπης.
Δευτέρα θα καλέσω και εγώ και στα δύο τηλέφωνα <255, και στο άλλο των αναπληρωσεων > να δω τι θα μου πούνε πάλι. Πολυ ψυχοφθορα η όλη διαδικασία παιδιά. Η υπομονή έχει εξαντληθεί μήνες τώρα...

Ress
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Ress » Σάβ Σεπ 23, 2023 9:21 am

tfv έγραψε:
AnastasiaFa έγραψε:
Ναι, είμαι εγώ!

Κι εγώ το ίδιο αλλά βαρέθηκα να περιμένω και θα προτιμήσω τη 2γβ που είδα σήμερα αρκετές αξιόλογες θέσεις.

Είχες χρόνο να διαβάσεις; και τα κατάφερες κιόλας συγχαρητήρια. Εγώ ούτε χρόνο αλλά ούτε διάθεση για να διαβάσω και δεν κατέβηκα να δώσω. Οι θέσεις είναι παραπάνω από τους επιτυχόντες οπότε σίγουρα διορίζεσε. Εγώ στην περιοχή μου ήμουν δεύτερος και θα βρεθώ σε διπλανό νόμο με την αναπλήρωση που αν γινόταν χωρίς γραπτό στην νέα προκήρυξη έχει τρεις θέσεις δίπλα στο σπίτι μου οπότε χάθηκαν. Απλά εγώ με ολόκληρη προϋπηρεσία, 2 μεταπτυχιακά και 2 proficiency σε 2 γλώσσες θα με περάσει κάποιος που μπορεί να μην έχει τίποτα από τα παραπάνω απλά έγραψε και έπιασε την βάση. Θα έπρεπε να ήταν 50% - 50% και όχι ξαφνικά ενώ μαζεύαμε τα πάντα να μην προσμετράται.

Giannis6
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Giannis6 » Σάβ Σεπ 23, 2023 6:57 pm

Κάτι δεν δουλεύει σωστά στον ΑΣΕΠ. Δεν μπορεί να περιμένουμε τόσος κόσμος τις αναπληρώσεις και να έχουν περάσει 9 μήνες. Οι Δήμοι έχουνε στείλει τα αιτήματα από τον Ιανουάριο και τελειώνει ο Σεπτέμβριος. Οι εκλογές (Μαιου, Ιουνιου, Οκτωβριου) ΔΕΝ αποτελούν κόλλημα διότι υπάρχει εξαίρεση για τις αναπληρώσεις της 13Κ/2021 και μπορούν να προχωρήσουν κανονικά.

tfv
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό tfv » Κυρ Σεπ 24, 2023 1:27 am

Ress έγραψε:Είχες χρόνο να διαβάσεις; και τα κατάφερες κιόλας συγχαρητήρια. Εγώ ούτε χρόνο αλλά ούτε διάθεση για να διαβάσω και δεν κατέβηκα να δώσω. Οι θέσεις είναι παραπάνω από τους επιτυχόντες οπότε σίγουρα διορίζεσε. Εγώ στην περιοχή μου ήμουν δεύτερος και θα βρεθώ σε διπλανό νόμο με την αναπλήρωση που αν γινόταν χωρίς γραπτό στην νέα προκήρυξη έχει τρεις θέσεις δίπλα στο σπίτι μου οπότε χάθηκαν. Απλά εγώ με ολόκληρη προϋπηρεσία, 2 μεταπτυχιακά και 2 proficiency σε 2 γλώσσες θα με περάσει κάποιος που μπορεί να μην έχει τίποτα από τα παραπάνω απλά έγραψε και έπιασε την βάση. Θα έπρεπε να ήταν 50% - 50% και όχι ξαφνικά ενώ μαζεύαμε τα πάντα να μην προσμετράται.

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ, πόσο μάλλον να διαβάσω, λόγω δουλειάς και ακαδημαϊκής κούρασης από πρότερες μαθησιακές διαδικασίες. Αλλά έχω στον περίγυρο άτομα που θα έδιναν και με έπεισαν να κάνω κι εγώ αίτηση. Διάβασμα σχεδόν μηδέν πλην δύο ωρών το προηγούμενο βράδυ για τα ευρωπαϊκά όργανα διοίκησης. Πιστεύω ότι με το εκπαιδευτικό υπόβαθρο που έχεις, ακόμα και τουρίστας να είχες πάει, θα είχες καταφέρει καλό αποτέλεσμα και θα πρόσθετες 9,5 μόρια από τα προσόντα σου, αν τα υπολογίζω ορθά. Εγώ φαντάσου έχω μόνο 8 μόρια να προσθέσω. Εννοείται πρέπει να δώσεις σε επόμενο αντίστοιχο διαγωνισμό.

LIZA7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό LIZA7 » Κυρ Σεπ 24, 2023 10:22 am

Giannis6 έγραψε:Κάτι δεν δουλεύει σωστά στον ΑΣΕΠ. Δεν μπορεί να περιμένουμε τόσος κόσμος τις αναπληρώσεις και να έχουν περάσει 9 μήνες. Οι Δήμοι έχουνε στείλει τα αιτήματα από τον Ιανουάριο και τελειώνει ο Σεπτέμβριος. Οι εκλογές (Μαιου, Ιουνιου, Οκτωβριου) ΔΕΝ αποτελούν κόλλημα διότι υπάρχει εξαίρεση για τις αναπληρώσεις της 13Κ/2021 και μπορούν να προχωρήσουν κανονικά.

Καλημέρα!συμφωνώ μαζί σου!αν σκεφτεί κανείς ότι βγήκε αυτή η προκύρηξη γιατί είχαν άμεση ανάγκη από προσωπικό οι ΌΤΑ ,ναι έχουν αργήσει να βγάλουν τα αποτελέσματα από αναπληρώσεις!
από την άλλη πολλοί δεν δέχθηκαν τις θέσεις και αυτό δημιούργησε προβλήματα στον ασεπ από ότι διάβασα κατά καιρούς σε κάποια άρθρα.(εμένα από τον ασεπ μου είχαν πει για πάνω από 500 αναπληρώσεις).
Όπως και να έχει όμως έχουν αργήσει πολύ όμως!

Επιστροφή σε “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης