mdaleziou7 έγραψε:Ελπίζω να μην είμαι η μόνη που ξεροσταλιάζει μπροστά στον υπολογιστή πατώντας σχεδόν συνέχεια ανανέωση στη Διαύγεια....!!
Δεν είσαι η μόνη.....

mdaleziou7 έγραψε:Ελπίζω να μην είμαι η μόνη που ξεροσταλιάζει μπροστά στον υπολογιστή πατώντας σχεδόν συνέχεια ανανέωση στη Διαύγεια....!!
LIZA7 έγραψε:mdaleziou7 έγραψε:Ελπίζω να μην είμαι η μόνη που ξεροσταλιάζει μπροστά στον υπολογιστή πατώντας σχεδόν συνέχεια ανανέωση στη Διαύγεια....!!
Δεν είσαι η μόνη και εγώ το ίδιο κάνω...![]()
![]()
support123 έγραψε:Ress έγραψε:support123 έγραψε:Καλησπέρα,
Αναφέρεσαι στις υπόλοιπες αναπληρώσεις ΤΕ ή στις ΠΕ?
Τις υπόλοιπες ΤΕ
Καλημέρα,
Μόλις μίλησα με το 255 στο ΑΣΕΠ και μου είπαν οτι τελειώνουν τις αναπληρώσεις ΤΕ την επόμενη εβδομάδα και όπως το βλέπει κατά τα τέλη Οκτώβρη θα βγουν σε 4-5 αποφάσεις οι αναπληρώσεις ΠΕ......
Ress έγραψε:Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν, είναι κανένας απο εσας για τις θέσεις ΤΕ Πληροφορικής;
AnastasiaFa έγραψε:Ress έγραψε:Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν, είναι κανένας απο εσας για τις θέσεις ΤΕ Πληροφορικής;
Ναι, είμαι εγώ!
AnastasiaFa έγραψε:Ress έγραψε:Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν, είναι κανένας απο εσας για τις θέσεις ΤΕ Πληροφορικής;
Ναι, είμαι εγώ!
AnastasiaFa έγραψε:Ναι, είμαι εγώ!Ress έγραψε:Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν, είναι κανένας απο εσας για τις θέσεις ΤΕ Πληροφορικής;
Ress έγραψε:AnastasiaFa έγραψε:Ress έγραψε:Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν, είναι κανένας απο εσας για τις θέσεις ΤΕ Πληροφορικής;
Ναι, είμαι εγώ!
Δευτέρα θα πάρω και πάλι τηλέφωνο να ρωτήσω, και εγώ μια από τα ίδια. Εσύ είσαι για χωρτιατη Θεσσαλονίκη; αν επιτρέπεται η για άλλη περιοχή;
tfv έγραψε:AnastasiaFa έγραψε:Ναι, είμαι εγώ!Ress έγραψε:Είχα ρωτήσει και στο παρελθόν, είναι κανένας απο εσας για τις θέσεις ΤΕ Πληροφορικής;
Κι εγώ το ίδιο αλλά βαρέθηκα να περιμένω και θα προτιμήσω τη 2γβ που είδα σήμερα αρκετές αξιόλογες θέσεις.
Ress έγραψε:Είχες χρόνο να διαβάσεις; και τα κατάφερες κιόλας συγχαρητήρια. Εγώ ούτε χρόνο αλλά ούτε διάθεση για να διαβάσω και δεν κατέβηκα να δώσω. Οι θέσεις είναι παραπάνω από τους επιτυχόντες οπότε σίγουρα διορίζεσε. Εγώ στην περιοχή μου ήμουν δεύτερος και θα βρεθώ σε διπλανό νόμο με την αναπλήρωση που αν γινόταν χωρίς γραπτό στην νέα προκήρυξη έχει τρεις θέσεις δίπλα στο σπίτι μου οπότε χάθηκαν. Απλά εγώ με ολόκληρη προϋπηρεσία, 2 μεταπτυχιακά και 2 proficiency σε 2 γλώσσες θα με περάσει κάποιος που μπορεί να μην έχει τίποτα από τα παραπάνω απλά έγραψε και έπιασε την βάση. Θα έπρεπε να ήταν 50% - 50% και όχι ξαφνικά ενώ μαζεύαμε τα πάντα να μην προσμετράται.
Giannis6 έγραψε:Κάτι δεν δουλεύει σωστά στον ΑΣΕΠ. Δεν μπορεί να περιμένουμε τόσος κόσμος τις αναπληρώσεις και να έχουν περάσει 9 μήνες. Οι Δήμοι έχουνε στείλει τα αιτήματα από τον Ιανουάριο και τελειώνει ο Σεπτέμβριος. Οι εκλογές (Μαιου, Ιουνιου, Οκτωβριου) ΔΕΝ αποτελούν κόλλημα διότι υπάρχει εξαίρεση για τις αναπληρώσεις της 13Κ/2021 και μπορούν να προχωρήσουν κανονικά.
Επιστροφή σε “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ”
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης