Περιμένω τηλέφωνο από φορέα υποδοχής

Μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις στο δημόσιο.
Sv7jab
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Περιμένω τηλέφωνο από φορέα υποδοχής

Δημοσίευσηαπό Sv7jab » Τετ Ιαν 22, 2025 8:16 pm

Στης 31 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία των συνεντεύξεων, στο σύστημα απογραφής υπάρχει η ένδειξη "έγκριση" από της 7 Ιανουαρίου, ο φορέας υποδοχής δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμη, από τον φορέα προέλευσης είναι όλα οκ, πήρα τηλέφωνο στον φορέα υποδοχής και η απάντηση ήταν να περιμένω μέχρι τέλος του μήνα, οι μέρες περνάνε διαβάζω ότι οι συνεντεύξεις σε άλλους φορείς προχωρούν κανονικά, το υπουργείο οικονομικών δεν έχει ξεκινήσει ακόμη; ξέρει κανείς τι ενέργειες άλλες μπορώ να κάνω κι αν ή συνέντευξη είναι υποχρεωτική ή όχι;

ioanest7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Περιμένω τηλέφωνο από φορέα υποδοχής

Δημοσίευσηαπό ioanest7 » Πέμ Ιαν 23, 2025 2:27 pm

Sv7jab έγραψε:Στης 31 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία των συνεντεύξεων, στο σύστημα απογραφής υπάρχει η ένδειξη "έγκριση" από της 7 Ιανουαρίου, ο φορέας υποδοχής δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμη, από τον φορέα προέλευσης είναι όλα οκ, πήρα τηλέφωνο στον φορέα υποδοχής και η απάντηση ήταν να περιμένω μέχρι τέλος του μήνα, οι μέρες περνάνε διαβάζω ότι οι συνεντεύξεις σε άλλους φορείς προχωρούν κανονικά, το υπουργείο οικονομικών δεν έχει ξεκινήσει ακόμη; ξέρει κανείς τι ενέργειες άλλες μπορώ να κάνω κι αν ή συνέντευξη είναι υποχρεωτική ή όχι;

Καλησπέρα.Δυστυχώς το υπουργείο οικονομικών, προϋποθέτει αναμονή και υπομονή.Ήταν το τελευταίο υπουργείο που εξέδωσε ΦΕΚ μετατάξεων το περασμένο καλοκαίρι.Η συνέντευξη είναι υποχρεωτική .

Sv7jab
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Sv7jab » Πέμ Ιαν 23, 2025 10:57 pm

Στο ΦΕΚ της κινητικότητας διάβασα ότι η συνέντευξη είναι υποχρεωτική για ΠΕ και ΤΕ εγώ είμαι ΔΕ και από ότι λέει δεν χρειάζεται συνέντευξη σε κανένα φορέα, ισχύει κάτι τέτοιο;

ioanest7
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό ioanest7 » Παρ Ιαν 24, 2025 10:49 pm

Sv7jab έγραψε:Στο ΦΕΚ της κινητικότητας διάβασα ότι η συνέντευξη είναι υποχρεωτική για ΠΕ και ΤΕ εγώ είμαι ΔΕ και από ότι λέει δεν χρειάζεται συνέντευξη σε κανένα φορέα, ισχύει κάτι τέτοιο;

Η συνέντευξη είναι υποχρεωτική, ανεξαρτήτου βαθμίδας εκπαίδευσης.

Επιστροφή σε “ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης