Κινητικότητα 2023 διοικητικοί νοσοκομείων

Μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις στο δημόσιο.
italos77
Δόκιμος
Δόκιμος

Κινητικότητα 2023 διοικητικοί νοσοκομείων

Δημοσίευσηαπό italos77 » Δευ Φεβ 06, 2023 2:55 pm

Καλησπέρα σε όλους,
Έχει κανείς καμία πληροφορία για το αν θα ανοίξει φέτος η κινητικότητα για τα νοσοκομεία? Για τους διοικητικούς εννοώ γιατί οι νοσηλευτές κλπ υπάγονται σε άλλο νόμο!

Maryko
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Κινητικότητα 2023 διοικητικοί νοσοκομείων

Δημοσίευσηαπό Maryko » Πέμ Απρ 06, 2023 6:42 pm

Κι εγώ εργάζομαι σε Νοσοκομείο κ περιμένω μέσω αμοιβαίας να μετακινηθώ διότι με την κινητικότητα δεν ακούγεται κατι θετικό ακομη τουλάχιστον.
Είμαι Αθήνα κ θλελω Μεσσηνία.εσύ?

italos77
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό italos77 » Τρί Απρ 11, 2023 9:04 am

Δυστυχώς αν μπουν τα νοσοκομεία στην Κινητικότητα δε θα μείνουν ούτε τα ντουβάρια. Οπότε όσοι είμαστε απλά την πατήσαμε. Τουλάχιστον να μπορούσαμε να μεταταχθούμε από ένα νοσοκομείο στο άλλο γιατί έτσι που το πάνε θα αρχίσει να φεύγει ο κόσμος όπως και να έχει είτε με παραιτήσεις είτε με άλλους διαγωνισμούς κλπ.

sotinela
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό sotinela » Σάβ Απρ 15, 2023 4:32 pm

italos77 έγραψε:Δυστυχώς αν μπουν τα νοσοκομεία στην Κινητικότητα δε θα μείνουν ούτε τα ντουβάρια. Οπότε όσοι είμαστε απλά την πατήσαμε. Τουλάχιστον να μπορούσαμε να μεταταχθούμε από ένα νοσοκομείο στο άλλο γιατί έτσι που το πάνε θα αρχίσει να φεύγει ο κόσμος όπως και να έχει είτε με παραιτήσεις είτε με άλλους διαγωνισμούς κλπ.

Και κινητικότητα να ανοίξει αν δεν καλύπτεται το 65% πως θα εγκριθεί μια μετάταξη σε άλλο φορέα; Είναι τόσο καλά στελεχωμένα τα δημόσια νοσοκομεία που είναι η κάλυψη των οργανικών θέσεων άνω του 65%; Είναι τόσο χάλια οι συνθήκες εργασίας διοικητικών υπαλλήλων στα νοσοκομεία που θέλουν να φύγουν όλοι; Να είναι άσχημες οι συνθήκες για νοσηλευτές κλπ το καταλαβαίνω οι διοικητικοί γιατί τόσο χάλι;

Maryko
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Maryko » Κυρ Απρ 30, 2023 10:42 am

Η κινητικότητα αφορά και μεταθέσεις σ άλλους νομούς κι όχι μόνο συνθήκες εργασίας..

Pasiamis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Pasiamis » Τρί Μάιος 02, 2023 2:17 pm

Οι διοικητικοί για ποιο λόγο περιμένετε να ανοίξει η κινητικότητα για τα νοσοκομεία; Αφού οι μετακινήσεις και για εσάς, αποσπάσεις μετατάξεις κτλ, ρυθμίζονται από άλλο νόμο όπως νοσηλευτές παραιατρικο και λοιπό προσωπικό. Κάνω λάθος; Είμαι στο τεχνικό προσωπικό και μου είπαν πως για όλους μας είναι το ίδιο, εκτός ιατρών.

italos77
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό italos77 » Τετ Μάιος 03, 2023 10:28 am

Pasiamis έγραψε:Οι διοικητικοί για ποιο λόγο περιμένετε να ανοίξει η κινητικότητα για τα νοσοκομεία; Αφού οι μετακινήσεις και για εσάς, αποσπάσεις μετατάξεις κτλ, ρυθμίζονται από άλλο νόμο όπως νοσηλευτές παραιατρικο και λοιπό προσωπικό. Κάνω λάθος; Είμαι στο τεχνικό προσωπικό και μου είπαν πως για όλους μας είναι το ίδιο, εκτός ιατρών.

Τα νοσοκομεία δυστυχώς είναι υποστελεχωμένα και οι συνθήκες γενικά δεν είναι καλές. Αυτό ισχύει για όλους, ακόμα και τους διοικητικούς γιατί εκεί που το καραβι μπάζει αρχίζει και ο παραλογισμός. Παρόλα αυτά οπως είπε και κάποιος νωρίτερα το σημαντικότερο είναι να μπορεσει κάποιος να πάει στον τόπο κατοικίας του γιατί οι μισθοί του δημοσίου πλέον ίσα που ξεπερνάνε τα ενοίκια για κάποιον οικογενειάρχη.
Για να απαντήσω φίλε μου σε αυτό που είπες , μακάρι να είχες δίκιο, όμως οι διοικητικοί δεν υπάγονται σε αυτό το νόμο για τους νοσηλευτές και τους παραιατρικούς οπότε είμαστε εγκλωβισμένοι. Μόνο συνυπηρέτηση και λόγοι υγείας επιτρέπουν την απόσπαση (οχι μετάταξη).

Pasiamis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Pasiamis » Τετ Μάιος 03, 2023 3:26 pm

italos77 έγραψε:
Pasiamis έγραψε:Οι διοικητικοί για ποιο λόγο περιμένετε να ανοίξει η κινητικότητα για τα νοσοκομεία; Αφού οι μετακινήσεις και για εσάς, αποσπάσεις μετατάξεις κτλ, ρυθμίζονται από άλλο νόμο όπως νοσηλευτές παραιατρικο και λοιπό προσωπικό. Κάνω λάθος; Είμαι στο τεχνικό προσωπικό και μου είπαν πως για όλους μας είναι το ίδιο, εκτός ιατρών.

Τα νοσοκομεία δυστυχώς είναι υποστελεχωμένα και οι συνθήκες γενικά δεν είναι καλές. Αυτό ισχύει για όλους, ακόμα και τους διοικητικούς γιατί εκεί που το καραβι μπάζει αρχίζει και ο παραλογισμός. Παρόλα αυτά οπως είπε και κάποιος νωρίτερα το σημαντικότερο είναι να μπορεσει κάποιος να πάει στον τόπο κατοικίας του γιατί οι μισθοί του δημοσίου πλέον ίσα που ξεπερνάνε τα ενοίκια για κάποιον οικογενειάρχη.
Για να απαντήσω φίλε μου σε αυτό που είπες , μακάρι να είχες δίκιο, όμως οι διοικητικοί δεν υπάγονται σε αυτό το νόμο για τους νοσηλευτές και τους παραιατρικούς οπότε είμαστε εγκλωβισμένοι. Μόνο συνυπηρέτηση και λόγοι υγείας επιτρέπουν την απόσπαση (οχι μετάταξη).

Μακάρι ο καθένας να πάει στον τόπο που επιθυμεί. Κι εγώ Το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που έγραψα μου το είπαν από το τμήμα προσωπικού... Ότι εγώ που είμαι τεχνικός μετακινούμαι όπως η νοσηλευτές... Δεν ισχύει;;;

italos77
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό italos77 » Παρ Μάιος 05, 2023 9:30 am

Pasiamis έγραψε:
italos77 έγραψε:

Μακάρι ο καθένας να πάει στον τόπο που επιθυμεί. Κι εγώ Το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που έγραψα μου το είπαν από το τμήμα προσωπικού... Ότι εγώ που είμαι τεχνικός μετακινούμαι όπως η νοσηλευτές... Δεν ισχύει;;;

Εμένα μου έχουν απαντήσει το αντίθετο. Αν το δέχονται απο το γραφείο σου τότε απλά κανε το παγώνι και δεξου το. Απλά δεν ξέρω αν στην ΥΠΕ σου εχουν άλλη άποψη.

Pasiamis
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό Pasiamis » Πέμ Μάιος 11, 2023 11:19 am

Ο νόμος είναι ένας για όλους. Δεν ισχύει αυτό που λες για τους διοικητικούς. Ψαξτο καλύτερα γιατί παραπλανεις κόσμο

italos77
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό italos77 » Παρ Μάιος 12, 2023 11:50 am

Pasiamis έγραψε:Ο νόμος είναι ένας για όλους. Δεν ισχύει αυτό που λες για τους διοικητικούς. Ψαξτο καλύτερα γιατί παραπλανεις κόσμο

Φίλε μου εσυ πρίν λίγες μέρες ρωτούσες αν ισχύει αυτό με τους διοικητικούς, τωρα πως είσαι τόσο σίγουρος ότι εγώ παραπλανώ κόσμο αφου κάνω λάθος και όχι εσυ? Εγώ λοιπόν ξαναλέω ότι απαντάω αυτά που μου έχουν απαντήσει από την ΥΠΕ μου για να βοηθήσω και όχι να παραπλανήσω που στο κατω κάτω δεν εχω και κανένα όφελος. Οπότε καλό θα ήταν να διαλέγουμε τις λέξεις που χρησιμοποιούμε. Μακάρι να κάνω λάθος όμως δυστυχώς δεν εχω βρει κάτι που να πατήσω πάνω σε αυτό. Το μόνο που θα σου πώ είναι ότι εκτός του ότι τα νοσοκομεία είναι εκτός κινητικότητας λόγω covid μεχρι νεωτέρας (ποτέ δηλαδη ετσι που το πάνε) , οι νοσηλευτές -παραιατρικοί κλπ δεν μπορούν να κάνουν απόσπαση ούτε για συνυπηρετηση ουτε για λόγους υγείας γιατί δεν υπάγονται στον ν. 4440/16 περι κινητικότητας. Αυτό γίνεται γιατί υπάγονται στο νόμο του υπουργείου Υγείας σε αντίθεση με τους διοικητικούς που υπάγονται στον 4440 και δεν απορρίπτονται απο την ΚΕΚ για αποσπάσεις (το ξέρω από πρωτο χέρι). Αυτά εχω εγω στα χέρια μου και αυτά λέω όταν κάποιος με ρωτάει. Αν καποιου το γραφείο προσωπικού ή η ΥΠΕ λέει άλλα τότε είναι τυχερός και καλά θα κάνει να το ακολουθήσει αφου μπορεί και να πάει στον τόπο του. Τόσο απλά

daredevil
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό daredevil » Σάβ Ιουν 24, 2023 10:54 am

Pasiamis έγραψε:Οι διοικητικοί για ποιο λόγο περιμένετε να ανοίξει η κινητικότητα για τα νοσοκομεία; Αφού οι μετακινήσεις και για εσάς, αποσπάσεις μετατάξεις κτλ, ρυθμίζονται από άλλο νόμο όπως νοσηλευτές παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό. Κάνω λάθος; Είμαι στο τεχνικό προσωπικό και μου είπαν πως για όλους μας είναι το ίδιο, εκτός ιατρών.

μπορείς να αναφέρεις το νόμο που επικαλείσαι?

daredevil
Μόνιμος
Μόνιμος

Δημοσίευσηαπό daredevil » Σάβ Ιουν 24, 2023 10:56 am

Pasiamis έγραψε:Ο νόμος είναι ένας για όλους. Δεν ισχύει αυτό που λες για τους διοικητικούς. Ψαξτο καλύτερα γιατί παραπλανεις κόσμο

ποιοι είναι νομοί ? με ενδιαφέρει ευχαριστώ

themis243
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό themis243 » Τετ Ιουν 12, 2024 12:56 am

Καλησπέρα σε όλους. Ούτε Αμοιβαία επιτρέπεται σε άλλο φορέα ;

themis243
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό themis243 » Τετ Ιουν 12, 2024 12:58 am

italos77 έγραψε:

Πάνω σε αυτό που λες ήθελα να ρωτήσω κάτι. Επιτρέπεται Αμοιβαία Μετάταξη από Νοσοκομείο σε άλλο φορέα ;

Επιστροφή σε “ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης