Μετατάξεις ΥΕ σε ΔΕ

Μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις στο δημόσιο.
FILIA
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: Τετ Οκτ 25, 2017 9:11 am

Μετατάξεις ΥΕ σε ΔΕ

Δημοσίευσηαπό FILIA » Πέμ Φεβ 14, 2019 7:00 pm

Έχω διοριστεί τον Μάιο 2018 μόνιμο προσωπικό.σαν ΥΕ μεταφορέα με βάλανε βοηθό θαλάμου και μπορώ να πάω σαν μεταφορέας και θέλω να μπω νοσηλεύτρια δε αυτό γίνεται;και αν γίνεται πόσο καιρό πρέπει να περιμένω.

melimeli
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: Τρί Ιούλ 17, 2018 11:21 pm

Re: Μετατάξεις ΥΕ σε ΔΕ

Δημοσίευσηαπό melimeli » Παρ Φεβ 15, 2019 3:47 pm

Αν κατείχες τον τίτλο του ΔΕ Βοηθού νοσηλευτή όταν έκανες την αίτηση για την θέση ΥΕ, θα περιμένεις 8 χρόνια ώστε να καταθέσεις αίτηση κατάταξης στην ανώτερη κλίμακα.
Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας (Νόμος 3528/2007) άρθρο 70 :
2. Υπάλληλος που είχε τον απαιτούμενο για διορισμό σε ανώτερη κατηγορία τίτλο σπουδών κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης διορισμού του δεν επιτρέπεται να μεταταγεί σε θέση κλάδου ανώτερης κατηγορίας πριν από τη συμπλήρωση οκταετίας από το διορισμό του.

Αν σχεδιάζεις το επόμενο διάστημα να κάνεις τις αντίστοιχες σπουδές για ΔΕ Βοηθός Νοσηλευτή, με το που πάρεις στα χέρια σου το πτυχίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.
Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας (Νόμος 3528/2007) άρθρο 70 :
1. Μετάταξη υπαλλήλου σε κενή θέση κλάδου ανώτερης κατηγορίας του ίδιου Υπουργείου ή της ίδιας δημόσιας υπηρεσίας ή του ίδιου νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου αντίστοιχα, επιτρέπεται μετά από αίτηση του υπαλλήλου και ύστερα από γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου του κλάδου στον οποίο μετατάσσεται. Ο μετατασσόμενος πρέπει να κατέχει τον τίτλο σπουδών που απαιτείται για τον κλάδο στον οποίο μετατάσσεται.

gerkerq
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τρί Απρ 23, 2019 1:02 pm

Re: Μετατάξεις ΥΕ σε ΔΕ

Δημοσίευσηαπό gerkerq » Τρί Απρ 23, 2019 5:59 pm

Καλησπέρα . Παρόμοια ερώτηση παραθέτω και εγώ .
Αν έχω κάνει κάποιο λάθος παρακαλώ συγχωρέστε με . Σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με σειρά προτεραιότητας όπου η προκήρυξη ζητούσε ΔΕ και έλλειψη αυτών ,τότε ΥΕ πέρασα και εργάζομαι ήδη. Η αρχαιολογική ανασκαφή θα έχει διάρκεια 3 χρόνια . Η σύμβαση μου είναι ως Τέλος του έργου .(χρηματοδοτήθηκε από ΕΕ
ΕΣΠΑ ) με το πέρας του τετραμήνου αποκτώ και ανάλογο πτυχίο ειδικότητας και απολυτηρίου Λυκείου .είναι εφικτό να μου γίνει μετάταξη από ΥΕ σε ΔΕ?


Επιστροφή σε “ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες