Μετάταξη υπαλλήλου σε κλάδο ανώτερης κατηγορίας

Μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις στο δημόσιο.
marios1969
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 18, 2017 10:03 am

Re: Μετάταξη υπαλλήλου σε κλάδο ανώτερης κατηγορίας

Δημοσίευσηαπό marios1969 » Σάβ Μάιος 23, 2020 10:13 pm

lux aeterna έγραψε:Βρε παιδιά μια βοήθεια γιατί είμαι μέρες πριν περάσω υπηρεσιακό... Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει νόμος που να επιτρέπει ή να απαγορεύει την ταυτόχρονη μετάταξη με μεταφορά θέσης ΚΑΙ σε ανώτερο κλάδο / κατηγορία ΚΑΙ σε άλλο φορέα;

Διορίστηκα σε ΙΚΑ υγειονομικός. Μετά γίναμε ΕΟΠΥΥ. Μετά βγήκαμε όλοι σε διαθεσιμότητα για 1 μήνα, γίναμε Κέντρο Υγείας και ξαναπροσληφθήκαμε όλοι με την ίδια ειδικότητα, χωρίς να υπάρχει οργανόγραμμα / κλαδόγραμμα (και ακόμα δεν υπάρχει). Τα Κέντρα Υγείας ΔΕΝ είναι αυτοδιοίκητα (έχουν Υπεύθυνο Μονάδας, όχι Διευθυντή) και υπάγονται διοικητικά στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ).

Πού λέει ότι με μετάταξη σε ανώτερο κλάδο και κατηγορία με μεταφορά θέσης μπορώ μπορώ να κάνω ΜΟΝΟ εκεί που βρίσκεται η οργανική μου;


Η έγκριση ή όχι μιας μετάταξης σε ανώτερο κλάδο εξαρτάται καταρχήν από τον ΟΕΥ της κάθε υπηρεσίας και από τον αριθμό κενών θέσεων που προβλέπονται από τον οργανισμό. Αν δεν υπάρχει καν οργανόγραμμα ακόμη όπως λες, λογικό είναι να μην ξέρουν τον αριθμό κενών θέσεων, ούτε συνιστώμενων ή προσωποπαγών... οπότε λογικό είναι να μην γίνονται μετατάξεις.

lux aeterna
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: Τρί Απρ 07, 2009 4:37 pm

Re: Μετάταξη υπαλλήλου σε κλάδο ανώτερης κατηγορίας

Δημοσίευσηαπό lux aeterna » Κυρ Μάιος 24, 2020 8:45 pm

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά προς το παρόν δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τη μεταφορά θέσης σε άλλη υπηρεσία πλην της οργανικής μου. Π.χ. Έχω βρει κενές οργανικές σε νοσοκομείο, αλλά μου είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να μεταφερθώ και σε άλλο φορέα και σε άλλο κλάδο ταυτόχρονα. Μπορώ, λένε, να κάνω ένα από τα δύο (ή σε ανώτερο κλάδο ή σε άλλο φορέα). Υπάρχει κάποιος νόμος που να το διευκρινίζει; Εν προκειμένω, εγώ θέλω να μεταφερθώ σε ανώτερο κλάδο σε άλλη μονάδα του ίδιου φορέα (δηλαδή σε άλλο Κέντρο Υγείας της ίδιας Υγειονομικής Περιφέρειας).

marios1969
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 18, 2017 10:03 am

Re: Μετάταξη υπαλλήλου σε κλάδο ανώτερης κατηγορίας

Δημοσίευσηαπό marios1969 » Δευ Μάιος 25, 2020 6:16 am

lux aeterna έγραψε:Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά προς το παρόν δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τη μεταφορά θέσης σε άλλη υπηρεσία πλην της οργανικής μου. Π.χ. Έχω βρει κενές οργανικές σε νοσοκομείο, αλλά μου είπαν ότι δεν είναι δυνατόν να μεταφερθώ και σε άλλο φορέα και σε άλλο κλάδο ταυτόχρονα. Μπορώ, λένε, να κάνω ένα από τα δύο (ή σε ανώτερο κλάδο ή σε άλλο φορέα). Υπάρχει κάποιος νόμος που να το διευκρινίζει; Εν προκειμένω, εγώ θέλω να μεταφερθώ σε ανώτερο κλάδο σε άλλη μονάδα του ίδιου φορέα (δηλαδή σε άλλο Κέντρο Υγείας της ίδιας Υγειονομικής Περιφέρειας).


Μόνο μέσω Ε.Σ.Κ. μπορείς τότε


Επιστροφή σε “ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες