Μετάταξη - Απόσπαση για σοβαρούς λόγους υγείας

Μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις στο δημόσιο.
perikoukou
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Re: Μετάταξη - Απόσπαση για σοβαρούς λόγους υγείας

Δημοσίευσηαπό perikoukou » Τρί Δεκ 31, 2024 3:03 pm

frossopapa έγραψε:
perikoukou έγραψε:
frossopapa έγραψε:perikoukou
Καλησπέρα,
αναφέρω τους λογους αναλυτικά και με λεπτομερειες και επισυνάπτω τις ιατρικές γνωματεύσεις απο δημόσιο νοσοκομείο και τις νοσηλείες.
Εαν υπάρχει απόφαση ΚΕΠΑ είναι καλύτερα.

όταν λέτε τους λόγους αναλυτικά? πάσχω απο το τάδε νόσημα. τι λεπτομέρειες να αναφέρω? επίσης όταν λέει να υπάρχει αιτιώδης σύνδεσμος για τη μετάταξη πως το γράφουμε στην αίτηση. συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά αγχώνομαι πως πρέπει να γραφεί για να πάρω θετική έγκριση. ευχαριστώ

Aναλυτικά σημαίνει να αναφέρεις τους λόγους για τους οποίους ζητάς την μετάταξη
Συνάφεια σημαίνει το πως σε εξυπηρετεί η μετάταξη στο πρόβλημα υγείας που έχεις.
Γιατί χρειάζεσαι την μετάταξη σε σχέση με το πρόβλημα υγείας σου.

Ενδεικτικά.
Ζητώ την μετάταξη για ..... επειδή θα είμαι πιό κοντά στο νοσοκομείο , ή στους συγγενείς μου .... ή ....
... τον λόγο για τον οποίο την ζητώ...
Επειδή θα φέρει αυτές τις αλλαγές στη ζωή μου που θα με διευκολύνουν στο πρόβλημα υγείας μου ...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή χρονιά να έχουμε.

napo0307
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό napo0307 » Δευ Φεβ 24, 2025 11:40 pm

Καλησπέρα. Κοντεύω να κλείσω τη διετία στην υπηρεσία μου διορισμένος με τη 13κ σε νησιώτικο δήμο του βορίου Αιγαίου. Πάσχω από αυτοάνοσο νόσημα νευρολογικό σκπ και η εξέλιξη του διαρκώς επιδείνωνεται. Στην υπηρεσία δεν έχω αναφέρει κάτι. Περιμένω να περάσει η δοκιμαστική περίοδος και μετά να αιτηθω αποσπάση για λόγους υγείας. Στο νησί που διαμένω δεν υπάρχει ούτε γιατρός νευρολόγος ούτε καν μικροβιολογικό εργαστήριο για να κάνω τους απαραίτητους ελέγχους. Το ερώτημα που θέτω είναι μπορεί η υπηρεσία να μου κόψει την απόσπαση όταν δεν έχει άλλους υπαλλήλους να με αντικατάστησουν? Οι λόγοι υγείας είναι παράγοντας για να πάρεις απόσπαση έστω και αν δεν έχεις τη σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας ? Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό βραδυ

JSBN981
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό JSBN981 » Τετ Μαρ 05, 2025 11:55 am

Καλημέρα,
δεν χρειάζεται να κλείσεις την διετία για να αιτηθείς απόσπαση για λόγους υγείας, μπορείς να το κάνεις άμεσα. Η διετία χρειάζεται για να αιτηθείς μετάταξη το οποίο είναι και το πιο ορθό διότι είναι μόνιμη η μεταφορά της θέσης σου.

Lefi
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευσηαπό Lefi » Τετ Απρ 23, 2025 11:45 am

Καλησπέρα, έχω διοριστεί με την 3κ/20 κάνοντας χρήση ειδικών διατάξεων (ποσοστό αναπηρίας). Με αλλαγές που έγιναν αν δεν κάνω λάθος τον 12ο του 2022 αν καποιος ήθελε να αίτηθεί μέσω ΚΕΚ μετάταξη για λόγους υγείας η αίτηση κρίνοταν ως απαράδεκτη και απορρίπτονταν αφού είχε γίνει χρήση των ειδικών διατάξεων. Γνωρίζει κάποιος αν αυτό γίνεται στο σύνολο των αιτήσεων ή αφορά εκείνες που γίνονται στη δόκιμη περίοδο; Πλέον έχω κλείσει 3 έτη και θέλω να παω στον τόπο μόνιμης κατοικίας μου γιατι η εργασία του συζύγου είναι εκει και επιπλέον τα παιδιά είναι μικρά και δε γίνεται να ζούμε χώρια και μόνιμα με το άγχος. Είμαι με 67% ποσοστό απο ΚΕΠΑ και τριτεκνία. Αν έχει καποιος να προτείνει κάτι διαφορετικό ευπρόσδεκτο.
Ευχαριστώ

popign
Μαθητευόμενος
Μαθητευόμενος

Δημοσίευσηαπό popign » Τετ Μάιος 14, 2025 12:22 am

napo0307 έγραψε:Καλησπέρα. Κοντεύω να κλείσω τη διετία στην υπηρεσία μου διορισμένος με τη 13κ σε νησιώτικο δήμο του βορίου Αιγαίου. Πάσχω από αυτοάνοσο νόσημα νευρολογικό σκπ και η εξέλιξη του διαρκώς επιδείνωνεται. Στην υπηρεσία δεν έχω αναφέρει κάτι. Περιμένω να περάσει η δοκιμαστική περίοδος και μετά να αιτηθω αποσπάση για λόγους υγείας. Στο νησί που διαμένω δεν υπάρχει ούτε γιατρός νευρολόγος ούτε καν μικροβιολογικό εργαστήριο για να κάνω τους απαραίτητους ελέγχους. Το ερώτημα που θέτω είναι μπορεί η υπηρεσία να μου κόψει την απόσπαση όταν δεν έχει άλλους υπαλλήλους να με αντικατάστησουν? Οι λόγοι υγείας είναι παράγοντας για να πάρεις απόσπαση έστω και αν δεν έχεις τη σύμφωνη γνώμη της υπηρεσίας ? Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό βραδυ

Συνάδελφε εγώ είμαι στο Νότιο Αιγαίο. Κατάφερες κάτι με την κινητικότητα; Εμένα με δέχτηκε ο φορέας υποδοχής, αλλά έστειλε ο φορέας μου αρνητική απάντηση και δεν προχωράει… Τι μπορούμε να κάνουμε; Θα μείνουμε εγκλωβισμένοι για πάντα;

Επιστροφή σε “ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Google [Bot], Google Adsense [Bot] και 2 επισκέπτες