SKYLAKIA έγραψε:Αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει στο εξής,
Εχω έγκριση για κινητικοτητα αλλά στις παρατηρήσεις αναφέρουν ότι εάν με ζητήσει ο φορέας δε θα είναι εφικτή η μετάταξη γιατί το ποσοστό του 65% δε θα καλύπτεται μετά την αποχώρηση μου.
Αυτό σημαίνει ότι και αφού αποχωρήσει κάποιος πρέπει να υπάρχει το εν λόγω ποσοστό; Που το λέει αυτό; Ισχύει ή να το ψάξω περισσότερο;;
Καλημέρα,σου παραθέτω τι λέει το άρθρο 4 του νόμου 4440/2016 το οποίο δεν έχει τροποποιηθεί σε καμία εγκύκλιο της συνέντευξης του εκάστοτε κύκλου κινητικότητας.
.....
Για τον υπολογισμό του ποσοστού κάλυψης εξήντα πέντε τοις εκατό (65%) κατά τον χρόνο έκδοσης της απόφασης απόσπασης ή μετάταξης, σε περίπτωση που συγκρίνονται περισσότεροι υπάλληλοι του ίδιου κλάδου, οι οποίοι έχουν επιλεγεί προς μετακίνηση στο πλαίσιο του ίδιου κύκλου κινητικότητας, εφόσον δεν πληρούται η προϋπόθεση αυτή για το σύνολο των συγκρινόμενων υπαλλήλων, προτάσσονται προς βεβαίωση της συνδρομής της προϋπόθεσης αυτής οι υπάλληλοι εκείνοι που έχουν διανύσει εν τοις πράγμασι τον περισσότερο χρόνο υπηρεσίας στην υπηρεσία προέλευσης και, σε περίπτωση που έχουν διανύσει τον ίδιο χρόνο υπηρεσίας, η σχετική βεβαίωση συνδρομής της προϋπόθεσης αυτής χορηγείται μόνο για όσους υπαλλήλους κατόπιν εκτίμησης των υπηρεσιακών αναγκών, μπορούν να μετακινηθούν κατόπιν αιτιολογημένης απόφασης του αρμόδιου προς διορισμού οργάνου του φορέα προέλευσης......
Αυτή τη παρατήρηση ποιος την έχει γράψει;Γιατί σε αφαιρούν για να υπολογίσουν το ποσοστό;Μέχρι να βγει το ΦΕΚ της μετάταξης ανήκεις στο δυναμικό του φορέα προέλευσης.(Αυτός ο φορέας βγάζει τη μισθοδοσία σου),άρα εκεί ανήκεις ,μόλις φύγεις από το δυναμικό του δεν θα πληρώνεται το ποσοστό για τον επόμενο που θέλει να φύγει.