Καλησπέρα σας,
Πάσχω από ψωριασική αρθρίτιδα και ψωρίαση, και ξεκίνησα θεραπεία με ενέσιμο βιολογικό παράγοντα.
Πήρα την γνωμάτευση από την ρευματολόγο μου από δημόσιο νοσοκομείο.
Μπορώ να αιτηθώ απόσπαση για λόγους υγείας? Είχε κάποιος την ίδια πάθηση με εμένα ώστε να μου δώσει τα φώτα του?
Είμαι μόνιμος με την 3κ/2018
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απόσπαση για λόγους υγείας
Re: Απόσπαση για λόγους υγείας
Απόφαση ΚΕΠΑ έχεις;
Lefi έγραψε:Απόφαση ΚΕΠΑ έχεις;
Πώς την παίρνουμε;
-
- Δόκιμος
Στις αποσπάσεις για λόγους υγειας,
ΚΕΠΑ χρειάζεται όταν πρόκειται για λόγους υγειας γονέα ή τεκνου.Για εσάς αρκεί γνωμάτευση από δημόσιο νοσοκομείο που να προκυπτει συσχετισμός της ασθενειας σας κ του τοπου που ζητατε απόσπαση.Αν είστε δόκιμος πρέπει οι λόγοι υγείας να προέκυψαν μετά τον διορισμό σας κ όχι να προϋπήρχαν.
Επίσης για την 3Κ/2018 δειτε αν ισχύει η δέσμευση 7ετιας και για τις αποσπάσεις για λόγους υγειας ή αν εξαιρούνται όταν υπάρχει λόγος υγείας. ..
ΚΕΠΑ χρειάζεται όταν πρόκειται για λόγους υγειας γονέα ή τεκνου.Για εσάς αρκεί γνωμάτευση από δημόσιο νοσοκομείο που να προκυπτει συσχετισμός της ασθενειας σας κ του τοπου που ζητατε απόσπαση.Αν είστε δόκιμος πρέπει οι λόγοι υγείας να προέκυψαν μετά τον διορισμό σας κ όχι να προϋπήρχαν.
Επίσης για την 3Κ/2018 δειτε αν ισχύει η δέσμευση 7ετιας και για τις αποσπάσεις για λόγους υγειας ή αν εξαιρούνται όταν υπάρχει λόγος υγείας. ..
Επιστροφή σε “ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης