Γεια σας.
Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να γίνει απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης με σύζυγο κατά την δοκιμαστική περίοδο πριν τη διετία-νεοδιοριζόμενου.
Την δίνουν;
Συγχρόνως υπάρχει τριτεκνία αλλά νομίζω αυτό που άλλαξε ευνοϊκώς για τρίτεκνους είναι ότι πρώτα πρέπει να γίνει απόσπαση για συνυπηρέτηση και μετά αίτηση μετάταξης.
Αίτηση απόσπασης για συνυπηρέτηση με σύζυγο πριν την διετία
Re: Αίτηση απόσπασης για συνυπηρέτηση με σύζυγο πριν την διετία
loumpaki έγραψε:Γεια σας.
Θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να γίνει απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης με σύζυγο κατά την δοκιμαστική περίοδο πριν τη διετία-νεοδιοριζόμενου.
Την δίνουν;
Συγχρόνως υπάρχει τριτεκνία αλλά νομίζω αυτό που άλλαξε ευνοϊκώς για τρίτεκνους είναι ότι πρώτα πρέπει να γίνει απόσπαση για συνυπηρέτηση και μετά αίτηση μετάταξης.
Καλημέρα,
Ναι μπορείς πριν τη διετία. Υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις μερικές φορές αλλά ο γενικός κανόνας είναι ότι μπορείς και χωρίς να σε αφήνουν από τον φορέα προέλευσης. Οντως με την τριτεκνία κατι αλλαξε το οποίο μπορεί να είναι πολύ ευνοικό για σένα και τελικά να μεταταχθεις. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος αλλά ψάξε το
Ευχαριστώ για την απάντησή σου.Ναι θέλει ψάξιμο.
-
- Δόκιμος
loumpaki έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντησή σου.Ναι θέλει ψάξιμο.
Συνάδελφε, αίτημα μετάταξης μπορείς να κάνεις μόνο ενώ είσαι στην παράταση απόσπασης, δηλαδή έχεις πάρει τα 2 έτη, και είσαι στη 2η διετία.
Αναλυτικά το τι ισχύει, στην πρόσφατη εγκύκλιο εδώ:
https://www.apografi.gov.gr/images/esk/ ... 3_2023.pdf
Επιστροφή σε “ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ”
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης