Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα RSS Κατηγορίας

Συμβάσεις ΟΕΕ με ιδιοκτήτες κινηματογράφων για 15.000 δελτία θεάματος στο νομό Αττικής

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Η Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Φάνη Πάλλη - Πετραλιά και η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κα Σοφία Καλαντζάκου ενέκριναν για πρώτη φορά την υλοποίηση προγράμματος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας δωρεάν διάθεσης δελτίων θεάματος κινηματογράφου, σε δικαιούχους παροχών νομού Αττικής για την παρακολούθηση Ελληνικών ταινιών στους κινηματογράφους «ΑΝΟΙΞΗ 2009» .

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι 15 Ιουνίου 2009 και προβλέπει την διάθεση δωρεάν 15.000 δελτίων θεάματος κινηματογράφου.

Κατόπιν τούτων καλούνται οι ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές κινηματογράφων που επιθυμούν να συμβληθούν με τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας να υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 αίτηση για να ενταχθούν στην διαδικασία έγκρισης δελτίων θεάματος, στην οποία θα αναγράφουν α) την τιμή εισιτηρίου του κινηματογράφου β) τις ώρες έναρξης των προβολών γ) το χρονικό διάστημα λειτουργίας του κινηματογράφου δ) την ονομασία του κινηματογράφου - στοιχεία εκμεταλλευτή, προσκομίζοντας παράλληλα τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά:

1. Υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599/86 α) του παραγωγού και β )του διανομέα, στις οποίες θα αναγράφουν ότι γνωρίζουν για την προβολή των ελληνικών ταινιών συγκεκριμένες ημερομηνίες, συγκεκριμένες αίθουσες και τίτλους ταινιών.

2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 δέσμευση του αιθουσάρχη για προβολή ελληνικών ταινιών τουλάχιστον για δύο συνεχόμενες εβδομάδες (ημερομηνία έναρξης και λήξης προβολής κάθε ταινίας) σε συγκεκριμένη αίθουσα (ταχυδρομική διεύθυνση κλπ), τίτλους αυτών, καθώς και το σχετικό πρόγραμμα (ώρες προβολής κλπ).

3. Δικαιολογητικά ελληνικής ιθαγένειας των ταινιών που θα προβληθούν.

Η τιμή του δελτίου θεάματος δεν θα υπερβαίνει τα 7ευρώ συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων και Φ.Π.Α. Το δελτίο θεάματος θα είναι κοινό για τους συμβαλλόμενους κινηματογράφους, θα ισχύει για όλες τις προβολές και όλες τις ημέρες, όπως αυτές θα καθοριστούν από τις συμβάσεις. Οι επιχειρηματίες των κινηματογράφων θα εξοφλούνται με βάση τα προσκομιζόμενα στον ΟΕΕ αποκόμματα χρησιμοποιηθέντων δελτίων θεάματος, τα οποία επί αποδείξει θα κατατίθενται στον ΟΕΕ άμεσα, μετά τη λήξη της προηγηθείσας εβδομάδας προβολής, με κοινοποίηση στους ενδιαφερομένους φορείς α) παραγωγό ταινίας, β) διανομέα αυτής.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα
Προκήρυξη καθεστώτος «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων»
Σε ΦΕΚ το ΠΔ για τα Μητρώα Συντελεστών Παραγωγής Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα χορήγησης επιταγών αγοράς βιβλίων 2019
Εκδήλωση για ευκαιρίες χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας
Παράταση υποβολής αιτήσεων για το μέτρο «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των δικαιούχων της Βιολογικής Κτηνοτροφίας
Επιπλέον χρηματοδότηση 80 εκατ. ευρώ για τη Βιολογική Γεωργία