Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα
Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 
Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα RSS Κατηγορίας

Μητρώο Ελεγκτών επενδυτικών σχεδίων δημιουργεί ο ΕΟΜΜΕΧ

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ο ΕΟΜΜΕΧ δημιουργεί εξειδικευμένο Μητρώο Ελεγκτών για τη δράση «Ανάπτυξη Γυναικείας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας» που αποσκοπεί:

 • στην αποτελεσματική, οικονομική, και ταχεία ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου της προόδου και της ολοκλήρωσης των εγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων και
 • στην έγκαιρη καταβολή της δημόσιας χρηματοδότησης και στην επιτάχυνση της απορροφητικότητας της δράσης.

Για την κάλυψη των παραπάνω στόχων το Μητρώο Ελεγκτών θα στελεχωθεί με άτομα που διαθέτουν τις γνώσεις και την εμπειρία ελέγχου επενδυτικών προγραμμάτων, για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των ελέγχων των εγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων.

Τα μέλη του Μητρώου με σύμφωνη γνώμη τους μετά από απόφαση του ΔΣ/ΕΟΜΜΕΧ, μπορούν να αποτελέσουν μέλη του Γενικού Μητρώου Ελεγκτών του ΕΟΜΜΕΧ για όλα τα προγράμματα που υλοποιεί.

Κάθε ενδιαφερόμενος από τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδος, Θεσσαλίας, Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Δυτικής Ελλάδος, μπορεί να υποβάλλει αίτηση για την ένταξή του στο «Μητρώο Ελεγκτών» για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Γυναικείας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας».

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν οι πτυχιούχοι Ανώτατης και Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ) με τεκμηριωμένη εμπειρία σε ελέγχους επενδύσεων ή/και σε θέματα διαχείρισης, αξιολόγησης ή υλοποίησης Κοινοτικών Προγραμμάτων με γνώση και εμπειρία στην χρήση Η/Υ (Microsoft office, διαδίκτυο κλπ.) οι οποίοι:

 • απασχολούνται σε φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, είτε
 • είναι φυσικά πρόσωπα, από τις επιλέξιμες Περιφέρειες του Προγράμματος «Ανάπτυξη Γυναικείας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας», είτε
 • είναι υπάλληλοι του ΕΟΜΜΕΧ, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον πέντε (5) ολοκληρωμένους ελέγχους, είτε
 • Έχουν συμμετάσχει ως δόκιμοι ελεγκτές σε πέντε (5) ολοκληρωμένους ελέγχους, υπό την εποπτεία έμπειρων ελεγκτών του ΕΟΜΜΕΧ και έχουν αξιολογηθεί θετικά από την Αρμόδια Επιτροπή του ΕΟΜΜΕΧ.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου www.eommex.gr όπου υπάρχουν οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του Εντύπου Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Μετά την ηλεκτρονική υποβολή του Εντύπου Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος τυπώνεται αυτόματα η αίτηση, η οποία αφού υπογραφεί από τον ενδιαφερόμενο, υποβάλλεται στο Πρωτόκολλο του ΕΟΜΜΕΧ ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε, Δ/νση Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Μητρώο Ελεγκτών, Ξενίας 16, 115 28 Αθήνα, με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, με την οποία θα βεβαιώνεται ότι όλα τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί ηλεκτρονικά είναι αληθή και ακριβή
 • Βεβαίωση του φορέα απασχόλησης όπου θα αναγράφονται τα προγράμματα στα οποία έχει συμμετάσχει.
 • Δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την εμπειρία και εξειδίκευση του (Αντίγραφα πτυχίων, βεβαιώσεις εμπειρίας σε αξιολόγηση, διαχείριση, υλοποίηση και έλεγχο κοινοτικών προγραμμάτων κ.λ.π.).
 • Αντίγραφο ποινικού μητρώου
 • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 περί αποδοχής του κανονισμού δημιουργίας ελεγκτών, εμπιστευτικότητας, ανεξαρτησίας, μη συμμετοχής τους καθ’ οποιονδήποτε τρόπο στην κατάρτιση και υλοποίηση των προτάσεων που θα εγκριθούν στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη Γυναικείας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας» και σύγκρουσης της ιδιότητας τους ως ελεγκτές με τυχόν συμφέροντα των δυνητικών τελικών αποδεκτών, των οποίων τα έργα ενδέχεται να κληθούν να ελέγξουν.

Οι αιτήσεις για ένταξη στο Μητρώο Ελεγκτών του ΕΟΜΜΕΧ θα υποβληθούν μέχρι 15/9/2008

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. Α.Ε., Ξενίας 16 & Έβρου, Διεύθυνση Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στα τηλ. 210 7491329-328-179-331-332-124-326-327-325-324, Email: conpme@eommex.gr

Diorismos.gr


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα
Επιχορηγήσεις επαγγελματικών θεατρικών σχημάτων του ελεύθερου θεάτρου 2019-2020
10ος διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας από την Εθνική Τράπεζα
Πρόσκληση σε παρόχους τουριστικών καταλυμάτων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού
5ο Thessaloniki Demo Day για καινοτόμες ιδέες και startups
Χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ για ανάπτυξη υπερταχέων ευρυζωνικών δικτύων στην Ελλάδα
ΕΤΕπ: Χρηματοδότηση 500 εκ. ευρώ για επιχειρηματικές επενδύσεις νέων και γυναικών
Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία και ανάπτυξη με τελικό γεωργικό προϊόν