Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα RSS Κατηγορίας

Μηχανισμός Στήριξης της Επιχειρηματικότητας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Diorismos.gr
Μηχανισμός Στήριξης της Επιχειρηματικότητας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Μηχανισμός Στήριξης της Επιχειρηματικότητας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση του Μηχανισμού Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το απόγευμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο PortoRio, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκαν ο σκοπός του έργου, οι προσφερόμενες υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρήσεων του ΜΣΕ, καθώς και στοιχεία ερευνών και μελετών που ολοκληρώθηκαν και αφορούν την επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα σημαντικό πρόγραμμα που ξεκινάει και θα υλοποιηθεί με τη δική σας συνεργασία και συνδρομή, προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά τις επιχειρήσεις της περιοχής μας και ειδικά τις μικρομεσαίες. Αναφέρομαι στο νεοσύστατο Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας. Μία νέα και καινοτόμο δράση για την ελληνική τοπική αυτοδιοίκηση και την τοπική οικονομία. Σκοπός του Μηχανισμού, όπως ακριβώς είναι και η ονομασία του, είναι η υποστήριξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Ελλάδας. Κάναμε το πρώτο βήμα.

Τοπικά γραφεία έχουν ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία τους σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο. Και αυτά τα γραφεία, θέλουμε να τεθούν στη διάθεση των επιχειρηματιών και επαγγελματιών που επιδιώκουν βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, πρόσβαση σε νέες αγορές, καθώς και παροχή εξατομικευμένης και εξειδικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και την εξωστρέφειά τους ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.pde-mse.gr


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα
Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Αιτήσεις στο νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας νέων με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία
Προκήρυξη διαγωνισμού για τη μελέτη του Αρχαιολογικού Μουσείου στην Ακαδημία Πλάτωνος
Πρόσκληση επιλογής κινηματογραφικού έργου για Ελληνική εκπροσώπηση στα 95α βραβεία OSCAR
ΕΕΤΑΑ: Αιτήσεις στο Μητρώο φορέων για τη δράση προσχολικής εκπαίδευσης και ΚΔΑΠ 2022-2023
Ελλάδα 2.0: Αιτήσεις για επενδύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Σε λειτουργία το Μητρώο Αξιολογητών του Ταμείου Ανάκαμψης