Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα RSS Κατηγορίας

Ευρωπαϊκά βραβεία πολιτιστικής κληρονομιάς - βραβεία Europa Nostra 2021

Diorismos.gr
Ευρωπαϊκά βραβεία πολιτιστικής κληρονομιάς - βραβεία Europa Nostra 2021
Ευρωπαϊκά βραβεία πολιτιστικής κληρονομιάς - βραβεία Europa Nostra 2021

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς - Βραβεία Europa Nostra ξεκίνησαν το 2002 και έκτοτε απονέμονται κάθε χρόνο με τη στήριξη του προγράμματος Creative Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μέσω της πρωτοβουλίας επιβραβεύονται σημαντικά έργα συντήρησης και αποκατάστασης, η καινοτόμος έρευνα, η προσφορά από επαγγελματίες και εθελοντές, καθώς και πρωτοβουλίες για την ευαισθητοποίηση, την κατάρτιση και την εκπαίδευση σε θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τα βραβεία είναι ετήσια, 30 στο σύνολο τους, εκ των οποίων τα 4 είναι τα Grand Prix laureates στις 4 κατηγορίες ( Ι. Διατήρηση, ΙΙ. Έρευνα, ΙΙΙ. Μακράς διάρκειας διακεκριμένες υπηρεσίες στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς, IV. Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση). Ένας νικητής θα λάβει το βραβείο Επιλογής Κοινού (Public Choice Award) μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία που θα διεξάγει η Europa Nostra.

Σε όλους τους διακριθέντες θα απονεμηθεί ένα δίπλωμα και μια τιμητική πλάκα, ενώ τα 4 μεγάλα βραβεία θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 10.000€ έκαστο.

Επιπλέον, μεταξύ των αιτήσεων που θα υποβληθούν, θα απονεμηθούν και δύο Ειδικά Βραβεία ILUCIDARE για την εξέχουσα δράση στην καινοτομία και τις διεθνείς σχέσεις με γνώμονα την πολιτιστική κληρονομιά. Τα ειδικά βραβεία ILUCIDARE υποστηρίζονται από το πρόγραμμα έρευνας και καινοτομίας Ορίζοντας 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ILUCIDARE είναι ένα τριετές έργο που στοχεύει στην προώθηση της καινοτομίας και της διπλωματίας στον συγκεκριμένο τομέα.

Έντυπα συμμετοχής και οδηγίες είναι διαθέσιμα στον σύνδεσμο: www.europeanheritageawards.eu. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει την 1η Οκτωβρίου του 2020.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα
Δράση e-λιανικό: Επιδότηση 5.000 ευρώ για e-shop
Βραβείο LUX: τρεις τελικές υποψηφιότητες για το Ευρωπαϊκό Κινηματογραφικό Βραβείο Κοινού
Υποστήριξη χρήσης του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων από τη ΜΟΔ
Προδημοσίευση της Δράσης «Εξοικονομώ-Αυτονομώ»
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για ενίσχυση επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Αττικής
Υποβολή αιτημάτων από διοργανωτές εκδηλώσεων για το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Διαγωνισμός ΕΣΠΑ για ενίσχυση των επιπέδων ασφάλειας της ΓΓΠΣ