Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα RSS Κατηγορίας

Ένταξη 11 έργων διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κίνας

Diorismos.gr
Ένταξη 11 έργων διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κίνας
Ένταξη 11 έργων διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κίνας

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Εκδόθηκε η με αρ. πρωτ. 103784/6.11.2019 Απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα: Ένταξη ένδεκα (11) έργων Κρατικών Ενισχύσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης Διμερής και Πολυμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας - Κίνας με Κωδικό ΟΠΣ 2627 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία. Η ανωτέρω απόφαση ένταξης αφορά σε πρώτη (1η) τμηματική ένταξη 11 έργων της Δράσης.

Οι δικαιούχοι των ένδεκα (11) ερευνητικών έργων/πράξεων της Δράσης, τα οποία εντάσσονται με την παρούσα Απόφαση, δύνανται να υποβάλουν ένσταση κατά της ανωτέρω απόφασης, οι οποίες θα εξεταστούν σύμφωνα με την ενότητα 10.4 - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος ή ο Συντονιστής (ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την υποβολή της Αίτησης Χρηματοδότησης στο ΠΣΚΕ των εν λόγω 11 ερευνητικών έργων) έχει δικαίωμα άπαξ υποβολής ένστασης, ηλεκτρονικά (μέσω ΠΣΚΕ) προς την ΓΓΕΤ, κατά της απόφασης ένταξης, εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών, από την επομένη της έκδοσης της απόφασης ένταξης, δηλαδή μέχρι την 26η Νοεμβρίου 2019. Οποιαδήποτε ένσταση υποβληθεί μετά την ανωτέρω ημερομηνία θα απορρίπτεται ως εκπρόθεσμη.

Η απόφαση έχει δημοσιευθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ (www.antagonistikotita.gr) και της ΓΓΕΤ (www.gsrt.gr).


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Επιχειρηματικότητα
Ευρωπαϊκά βραβεία πολιτιστικής κληρονομιάς - βραβεία Europa Nostra 2021
Επιχορηγήσεις ΥΠΠΟΑ για χορό, εικαστικά, design και video game development
Νέα δράση «Κέντρα Ικανοτήτων»
Ενισχύσεις 1.350.000 ευρώ σε καλλιτέχνες για καλοκαιρινές δράσεις Πολιτισμού
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής των παρόχων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»
Έκτακτη επιχορήγηση των ΑΜΚΕ στον χώρο του σύγχρονου πολιτισμού
Επιχορηγήσεις Φεστιβάλ σύνθετων πολυθεματικών δράσεων, προώθησης γραμμάτων και βιβλίου