Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Πρωτοβουλία μελών ΔΕΠ υπό διορισμό

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Ξεκίνησε από κάποια μέλη ΔΕΠ που τελούν υπό διορισμό μία προσπάθεια να αναδειχθεί το πρόβλημα τους. Αυτή τη στιγμή, ήδη 800 και πλέον εκλεγμένα μέλη ΔΕΠ περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, που συχνά προσεγγίζει τα 2 χρόνια, το διορισμό τους. Η ίδια Υπουργός Παιδείας στην Βουλή, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, έχει μιλήσει για μια «εξαιρετικά μακρά λίστα» εκλεγμένων αδιόριστων μελών ΔΕΠ.
Η ανακοίνωση της προσπάθεια αυτής έχει ως εξής:

"Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια από κάποια μέλη ΔΕΠ που τελούν υπό διορισμό να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε -μεταξύ άλλων- τον άμεσο διορισμό μας. Έχει δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα (http://lecture.jimdo.com/) με σκοπό την καταγραφή και επικοινωνία των μελών ΔΕΠ υπό διορισμό. Εκεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την πρωτοβουλία αυτή. Αξίζει να σημειωθεί, κάτι το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, ότι η πλειονότητα των αδιόριστων μελών ΔΕΠ βρίσκεται ήδη σε κάποια σχέση εργασίας με το Δημόσιο (πχ, διορισμένοι στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια εκπαίδευση, ερευνητές σε ερευνητικά ινστιτούτα, συμβασιούχοι στα πανεπιστήμια κλπ). Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, ο διορισμός των αδιόριστων μελών ΔΕΠ δεν θα έχει την αναμενόμενη επιβάρυνση, αλλά πολύ μικρότερη, στον τακτικό προϋπολογισμό."» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Εγγραφές στο ολοήμερο πρόγραμμα του νηπιαγωγείου
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων στα ΔΙΕΚ του υπουργείου παιδείας
Ανανεώνονται τα σχολικά βιβλία και τα προγράμματα σπουδών
Νέα, ψηφιακή εποχή για τα διαδραστικά σχολικά βιβλία
Επιλογή εποπτών και εκπονητών για την επικαιροποίηση των προγραμμάτων σπουδών
Ανοικτό κάλεσμα του δήμου Αθηναίων σε εκπαιδευτικούς για επιμορφωτικές δράσεις
Νέοι όροι για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση