Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Τα Υπουργεία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και Οικονομικών ανακοίνωσαν την προκήρυξη της χορήγησης, χωρίς διαγωνισμό, με επιλογή, δέκα (10) υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΠΑΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ», σε πτυχιούχους Ανωτάτης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας, που κατάγονται από την Πελοπόννησο, προτιμωμένων των πτυχιούχων των Γεωπονικών και Κτηνιατρικών Σχολών.

Διευκρινίζεται ότι με τον όρο «προτιμωμένων» εννοείται ότι οι υποψήφιοι των παραπάνω Σχολών θα προηγηθούν των υπολοίπων στον πίνακα επιτυχόντων, με την προϋπόθεση βέβαια ότι διαθέτουν τα προσόντα που απαιτούνται. Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε πτυχιούχους Ανωτάτης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού Τομέα της χώρας που κατάγονται από την Πελοπόννησο και έχουν βαθμό πτυχίου τουλάχιστον «Πολύ Καλά». Κριτήριο επιλογής αποτελεί ο βαθμός πτυχίου. Η μηνιαία χορηγία είναι οκτακόσια (800) ΕΥΡΩ.

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι μέχρι δύο (2) χρόνια, ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών, εφόσον επαρκούν τα έσοδα του κληροδοτήματος και η πορεία των σπουδών στην αλλοδαπή είναι πολύ καλή.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Δ/νση Διοικητικού-Τμήμα Διαχ/σης και Μισθ/σίας, Γραφείο Κληροδοτημάτων (αριθ. Γραφ. 2045 2ος όροφος) μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου 2010, ημέρα Παρασκευή.

Το κείμενο της προκήρυξης καθώς και η έντυπη αίτηση θα καταχωριστούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου

Πληροφορίες και αντίγραφα της προκήρυξης δίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 12-14.30 μ.μ. στην προαναφερόμενη διεύθυνση και στα τηλέφωνα 210.3442354, 210.3443229.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Παράταση αιτήσεων μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις
Μαθητικός διαγωνισμός «75 χρόνια Ηνωμένα Έθνη- Διαμορφώνουμε σήμερα το αύριο»
Εναλλακτική ενισχυτική διδασκαλία στα ΕΠΑΛ για το 2020-2021
Αιτήσεις ατόμων που πασχουν από σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ
550 θέσεις μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ
Πώς θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις για τα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021
7 υποτροφίες για διδακτορικό στο εξωτερικό από κοινού ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και σε ΗΠΑ-Καναδά