Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Εισαγωγή 80 εκπαιδευτικών στο ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) της ΑΣΠΑΙΤΕ για το ακαδ. έτος 2010-2011, θα εισαχθούν 80 εκπαιδευτικοί σύμφωνα με σειρά προτεραιότητας από τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμού Αναπληρωτών του ΥΠΔΒΜΘ που έχει συνταχθεί με σειρά που εξαρτάται από την πραγματική προϋπηρεσία, εφόσον:

α) έχουν συμπληρώσει την 30-6-08 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστο τριάντα (30) μηνών προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε Δημόσια Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (36 υποψήφιοι εκπαιδευτικοί).

β) έχουν συμπληρώσει την 30-6-10 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστο είκοσι τέσσερις (24) μήνες προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε Δημόσια Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ. (44 υποψήφιοι εκπαιδευτικοί ).

Η επιλογή θα γίνει από δύο ανεξάρτητους πίνακες.

Καλούνται όσοι Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί του ΥΠΔΒΜΘ ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο ΕΠΠΑΙΚ κατά το ακαδ. έτος 2010-2011, να υποβάλουν ταχυδρομικά και μόνο με συστημένη επιστολή: α) Αίτηση και β) Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 από την 25.08.10 μέχρι και 15.09.10, στο Γενικό Πρωτόκολλο της ΑΣΠΑΙΤΕ (για το Παιδαγωγικό Τμήμα - Επιλογή Αναπληρωτών), Ν. Ηράκλειο Αττικής, Σταθμός ΕΗΣ «Ειρήνη», Τ.Κ. 14121).

Διευκρινίζεται ότι:
1) Η επιλογή για φοίτηση και η κατανομή των σπουδαστών στις πόλεις θα γίνει με βάση:
α) τις Αιτήσεις των ενδιαφερομένων που περιλαμβάνουν Δήλωση προτίμησης για την πόλη φοίτησης.
β) τα μόρια προϋπηρεσίας τους.
γ) την επιτυχία τους (αν έχουν λάβει βαθμολογική βάση) σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ (για το 24μηνο).
δ) τον αντίστοιχο συνημμένο Πίνακα θέσεων Αναπληρωτών ανά πόλη.

2) Μετεγγραφές δεν προβλέπονται, εκτός από την περίπτωση μόνιμου διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση και σύμφωνα με τις προβλέψεις της ισχύουσας αντίστοιχης προκήρυξης για τους ιδιώτες υποψήφιους.

3) Οι υποψήφιοι οφείλουν να επισυνάψουν, όπως ισχύει και στην κύρια διαδικασία επιλογής, συνημμένη στην Αίτησή τους Απόδειξη Τραπεζικής Κατάθεσης του ποσού των 50 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα και μόνο, στο Λογαριασμό της ΑΣΠΑΙΤΕ με αριθμό 154/54501287, που θα φέρει την ένδειξη «Διαδικασία επιλογής Αναπληρωτών». Αιτήσεις χωρίς το ως άνω συνημμένο στοιχείο δεν θα εξεταστούν.

4) Όσοι εισαχθούν θα πρέπει να καταβάλουν, όπως ισχύει και στην κύρια διαδικασία επιλογής, ανά εξάμηνο φοίτησης, με την εγγραφή τους σε αυτό, το ποσό των 200 ευρώ.

Η αντίστοιχη Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση με τον Αντίστοιχο Πίνακα θέσεων αναρτάται σε όλα τα Παραρτήματα της ΑΣΠΑΙΤΕ και στην ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Παράταση αιτήσεων μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις
Μαθητικός διαγωνισμός «75 χρόνια Ηνωμένα Έθνη- Διαμορφώνουμε σήμερα το αύριο»
Εναλλακτική ενισχυτική διδασκαλία στα ΕΠΑΛ για το 2020-2021
Αιτήσεις ατόμων που πασχουν από σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ
550 θέσεις μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ
Πώς θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις για τα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021
7 υποτροφίες για διδακτορικό στο εξωτερικό από κοινού ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και σε ΗΠΑ-Καναδά