Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Παράταση υποβολής αιτήσεων για υπευθύνους και εκπαιδευτές σε προγράμματα του ΙΔΕΚΕ

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις θέσεις Υπευθύνων Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.), Υπευθύνων Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Ε.), Υπευθύνων Εκπαίδευσης Σχολών Γονέων και Υπευθύνων Εκπαίδευσης Μεταναστών - ΟΔΥΣΣΕΑΣ, η οποία αρχικώς είχε καθορισθεί έως την 30η/8/2010, έως τις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00. Επίσης παρατείνεται και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη ωρομισθίων εκπαιδευτικών σε λίστα κατάταξης για προγράμματα του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, η οποία αρχικώς είχε καθορισθεί έως την 30η/8/2010, έως τις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00.

Οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλουν αίτηση:

1. για μία μόνο Πράξη του Ι.Δ.ΕΚ.Ε., δηλαδή ή Κ.Ε.Ε. ή Σχολές Γονέων ή ΟΔΥΣΣΕΑΣ ή ΗΡΩΝ 2
2. σε μία μόνο περιοχή λειτουργίας Κ.Ε.Ε. στην οποία αναπτύσσονται εκπαιδευτικά προγράμματα κάθε Πράξης
Τυχόν υποβολή αίτησης πλέον της μιας Πράξης ή περιοχής αποτελεί λόγο αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτών

Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή και υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Η αίτηση θα διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. (www.ideke.edu.gr/προκηρύξεις), στην οποία και θα υποβάλεται ηλεκτρονικά. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω μορφή ή αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται. Παράλληλα με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, συνυποβάλλονται τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα δηλωθέντα στην αίτηση προσόντα.

Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν ιδιοχείρως ή θα αποσταλούν με εταιρεία ταχυμεταφορών στην διεύθυνση Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων,Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα, (2ος Όροφος).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ : Ο φάκελος δικαιολογητικών θα φέρει απαραίτητα υπογεγραμμένη εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης, και θα εμπεριέχει νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα πιστοποιητικών όλων των δηλούμενων προσόντων. Στο εξωτερικό του φακέλου θα πρέπει να προσδιορίζεται σαφώς η ΠΡΑΞΗ για την οποία υποβλήθηκε η αίτηση π.χ. ΚΕΕ, ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΗΡΩΝ 2, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Πληροφορίες: ώρες 10.00-14.00 Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων τηλ. 213 131 1683 και 1541, Σχολές Γονέων τηλ. 213 131 1527 και 1521, Eκπαίδευση Μεταναστών ΟΔΥΣΣΕΑΣ τηλ. 213 131 1528 και 1535, ΗΡΩΝ 2 τηλ. 213 131 1666 και 1671.


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Παράταση αιτήσεων μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις
Μαθητικός διαγωνισμός «75 χρόνια Ηνωμένα Έθνη- Διαμορφώνουμε σήμερα το αύριο»
Εναλλακτική ενισχυτική διδασκαλία στα ΕΠΑΛ για το 2020-2021
Αιτήσεις ατόμων που πασχουν από σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ
550 θέσεις μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ
Πώς θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις για τα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021
7 υποτροφίες για διδακτορικό στο εξωτερικό από κοινού ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και σε ΗΠΑ-Καναδά