Ειδησεογραφικό Δίκτυο :: Εκπαίδευση Εργασία Επιχειρηματικότητα

Forum | Mobile | SiteMap | RSS | Διαφήμιση | Επικοινωνία 

Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση RSS Κατηγορίας

Αλλαγές προγραμματισμού σε επιμορφωτικά προγράμματα του ΙΝ.ΕΠ.

Diorismos.gr

σχόλια | A+ A-    Αποστολή Εκτύπωση

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) – Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.), το οποίο, στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων από το ΕΣΠΑ και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Διοικητική Μεταρρύθμιση» επιμορφωτικών δράσεων, επιφέρει αλλαγές στον προγραμματισμό εκπαίδευσης υπαλλήλων των Δημοσίων Υπηρεσιών.

Σύμφωνα με έγγραφο του, ο προγραμματισμός των επιμορφωτικών δράσεων του ΙΝ.ΕΠ. αφορά όλη τη χώρα και έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. (www.ekdd.gr) κατά περιφέρεια, προκειμένου να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.
-Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι υποβάλλουν αίτηση για να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά προγράμματα στην περιφέρεια όπου υπηρετούν. Μπορούν να υποβάλλουν αίτηση σε άλλη περιφέρεια μόνο όταν το επιμορφωτικό πρόγραμμα δεν παρέχεται στην περιφέρεια όπου υπηρετούν.
-Κάθε υπάλληλος μπορεί να επιλέγει μέχρι τέσσερα επιμορφωτικά προγράμματα ανά επιμορφωτική περίοδο (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος και Ιανουάριος-Ιούλιος), που θα σχετίζονται με τα καθήκοντα και αρμοδιότητες της θέσης του ή με τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.
Μετά το πέρας της εκπαίδευσής του, ο κάθε εκπαιδευόμενος υποβάλλει Έκθεση για την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσής του

Καθιερώνεται από 01/01/2011 μόνο η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων, με σκοπό τη μείωση της γραφειοκρατίας. Οι αιτήσεις για τα προγράμματα της περιόδου Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2010 μπορούν να υποβληθούν και μέσω φαξ μέχρι 31/12/2010, για τα προγράμματα της περιφέρειας Αττικής στο φαξ 213-1306304, για τα προγράμματα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο φαξ 213-3321122 και για τα προγράμματα που αφορούν τις υπόλοιπες περιφέρειες στο φαξ 213-1306411. Έντυπες αιτήσεις έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. (www.ekdd.gr)
Σημειώνεται ότι πριν την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης θα πρέπει απαραιτήτως ο ενδιαφερόμενος να έχει λάβει την έγκριση της υπηρεσίας του, η οποία θα αποτυπώνεται στην αίτηση με την αναγραφή αριθμού πρωτ. έγκρισης.
Οι υπάλληλοι που επιλέγονται στα επιμορφωτικά προγράμματα την πρώτη μέρα παρακολούθησης θα φέρουν την αίτησή τους σε έντυπη μορφή συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον προϊστάμενό τους. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτοί στο επιμορφωτικό πρόγραμμα.

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλεί το αργότερο 40 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη κάθε προγράμματος ειδικά για τα προγράμματα του Σεπτεμβρίου 2010, η αποστολή υποβάλλεται το αργότερο 15 ημερολογιακές ημέρες πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον εκάστοτε Επιστημονικά και Οργανωτικά Υπεύθυνο, ενώ για προβλήματα καταχώρησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων μπορείτε να στείλετε e-mail στο onlineseminars@ekdd.gr


» Σχόλια Αναγνωστών


Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 


Diorismos Social
Diorismos.gr στο Facebook Diorismos on Facebook Diorismos.gr στο Twitter Diorismos.gr on Twitter
Αρχική » Ειδήσεις » Εκπαίδευση
Παράταση αιτήσεων μαθητών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις
Μαθητικός διαγωνισμός «75 χρόνια Ηνωμένα Έθνη- Διαμορφώνουμε σήμερα το αύριο»
Εναλλακτική ενισχυτική διδασκαλία στα ΕΠΑΛ για το 2020-2021
Αιτήσεις ατόμων που πασχουν από σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στα ΑΕΙ
550 θέσεις μελών ΔΕΠ στα ΑΕΙ
Πώς θα διεξαχθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις για τα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021
7 υποτροφίες για διδακτορικό στο εξωτερικό από κοινού ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και σε ΗΠΑ-Καναδά